gust Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Εχω το εξης συστημα με 2 μνημες kingston 512mb DDR pc3200(400mhz) Θελω να κανω overclock το συστημα μου και δεν γνωριζω ακριβως τα ορια του hardware μου. Θα αφησω την εργοστασιακη ψυξη. Θα ηθελα εαν καποιος γνωριζει (ή το εχει δοκιμασει ο ιδιος) να μου δωσει καποιες τιμες για τα ορια της δικιας μου cpu και μνημης.(και ισως ενα συντομο tutorial). Επισης θα εκτιμουσα εαν καποιος μου εξηγουσε τη σχεση και την εξαρτηση που εχει η συχνοτητα και ταση της μνημης με τις αντιστοιχες τιμες της cpu. (Γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλομπερδευτει). Δεν ζηταω ακραια πραγματα...απλα θελω να boostaro λιγο το συστημα. Ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 http://octech.gr/forum/ malon edo tha breis pragmatakia kai tutorial peri overclocking.se kapoia mobo opos asus tha deis epilogi pou kanei automata o/c se pososto apo 1 mexri 10 tis ekato peripou.mporeis na pexeis me auta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.