Προς το περιεχόμενο

Heroes Vs LOST

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

An h sygkrish einai Lost season 3 kai Heroes season 1, kai me thn proypo8esh oti kratame (me kapoio tropo) apokommenh mono th season 3 tou LOST apo tis prohgoumenes... tote HEROES, oxi epeidh exei kataferei kati spoudaio, alla epeidh to LOST den prospa8ei.

Alla 8a eixe endiaferon mia sygkrish S01 me S01 OTAN 8a exei oloklhrw8ei h season 1 twn Heroes (kai an akoma milame kai den paramilame :) ).

Δημοσ.

Βεβαια,οσο και να μου αρεσε το Αlias και στο φιναλε -και καπου εδω αρχιzω flame- Jack Bristow ownz Jack Bauer's ass any given day, τα cliffhanger του ηταν πολυ προσωρινα.Στο επομενο επισοδειο γλυτωνε απο τις σφαιρες ξερω γω και τελος,τα περισσοτερα δεν ειχανε global επιρροη στην σειρα

Δημοσ.

Εγω παλι ειμαι πεπεισμενος οτι το υπολοιπο της 3ης σαιζον του Lost θα ειναι εξαιρετικο.Μακαρι να επαληθευτω....

Οσο για το Alias κι εμενα μου αρεσε παρα πολυ,αλλα λαθη σαν την 3η και ειδικα την 4η σαιζον ειναι ασυγχωρητα και την εριξαν στα ματια μου.Να φανταστεις 4η σαιζον αντεξα να δω μοναχα 5 επεισοδια.Πηγα αμεσως στα 2 τελευταια που ειχαν να κανουν με ... το Alias και συνεχισα την 5η..

Δημοσ.
Εγω παλι ειμαι πεπεισμενος οτι το υπολοιπο της 3ης σαιζον του Lost θα ειναι εξαιρετικο.Μακαρι να επαληθευτω....

Μακαρι δε λες τιποτα...

Δημοσ.

τι λέτε ρε παίδες το House μακράν η καλύτερη σειρά. τέτοια ειρωνεία και θράσσος δεν βρίσκεις πουθενά και το καλύτερο της σειράς οι φάτσες των ασθενών του τυπά αμέσως μετα ποθ άνοιξε το στόμα.

κατα τα άλλα Heroes μιας και το άλλο το εχουν πλέον τραβήξει οσο δεν πάει

Δημοσ.

Ηοuse ρισπεκ' και υποκλινομαι διοτι εκτος απο την καφριλα του Hugh Laurie εχει και φοβερες υποθεσεις, δηλαδη γιατι να βλεπω αστυνομικες σειρες οταν βλεπω κατι που στο φιναλε ειναι και πιο κοντα στη καθημερινη αγωνια απο τον μεγαλεμπορο πρεζας στο Μπρονξ αλλα εχει 2 σημεια που εχμ...

1. Η ορολογια και οι υποθεσεις ειναι τοσο μπερδεμενες που δεν ειναι να το βαζεις για να "χαλαρωσεις" οπως το 24. Εγω House βλεπω παντα με διαυγεια πνευματος.

2. Η καφριλα του House πολλους τους τσαντιζει.Εγω γουσταροι, πολλοι ξενερωνουν με τις ειρωνιες.

Δημοσ.

Εγω παντως , συμφωνω με το neroxith.Και δεν ειναι τοσο δυσκολο να παρακολουθησεις την ορολογια αν εχεις δει λιγο CSI και ψαξεις τις πολυ παραξενες ορολογιες στο internet .Οσο για το οτι ειναι σειρα που τη βλεπεις με διαυγεια πνευματος,συμφωνω απολυτα, πρεπει να πιασεις τις ειρωνειες και να μη χασεις sec, αλλιως δεν προκειται να καταλαβεις. Και ειναι γεγονος οτι πολλοι τσαντιζονται, αφου δεν θελουν να καταλαβουν οτι καποιοι ανθρωποι αντεχουν τη μοναξια και δεν τους ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι, μιας και αυτοι δεν μπορουν να μην ειναι αποδεκτοι. Προσωπικα, εχω υιοθετησει τη σταση του στη ζωη.

Δημοσ.
Εγω παντως , συμφωνω με το neroxith.Και δεν ειναι τοσο δυσκολο να παρακολουθησεις την ορολογια
Εγω συμφωνω ομως μονος σου δινεις την απαντηση
αν εχεις δει λιγο CSI και ψαξεις τις πολυ παραξενες ορολογιες στο internet

Εγω το κανω, και συ ισως, αλλα δεν μπορει η ιδια μαζα να πιασει το House με αυτη που μπορει να πιασει το 24 ή το Heroes

Δημοσ.
Κατ' αρχας να πω οτι η καλυτερη σειρα της δεκαετιας ειναι μακραν τα X-files.

Ναι, της δεκαετίας του 90 όμως, έχουμε προχωρήσει λίγο :-P

*** ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ HEROES ***

Θεωρώ λίγο μονόχνωτο το δίλημμα γιατί, ενώ το Heroes βρίσκεται μόλις στο 11ο επεισόδιο, υπάρχουν κάμποσες άλλες αμερικανικές σειρές αυτή τη στιγμή που έχουν τα φόντα να ανταγωνιστούν το Lost (στην επιτυχία του τουλάχιστον γιατί προσωπικά δεν κόλλησα ποτέ, έχοντας δει τον μισό 1ο κύκλο), όπως Battlestar Galactica (το αγαπημένο μου), Prison Break και κάμποσα άλλα που έχουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πουν.

Όσο για το Heroes, το παρακολουθώ σχεδόν φανατικά γιατί γουστάρω το είδος και περιμένω εναγωνίως το επόμενο επεισόδιο. Αντικειμενικά όμως, δυστυχώς (ανόμοια με ό,τι έχει πει κάποιος παραπάνω) το concept ΔΕΝ είναι κάτι περισσότερο από τη γνωστή ιστορία των Xmen (ανάπτυξη υπερφυσικών δυνάμεων ως αποτέλεσμα της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους, περιθωριοποίηση των "μεταλλαγμένων", επιλογή καλής-κακής πλευράς κλπ), θα έλεγα μάλιστα ότι δεν ξεφεύγει καθόλου από αυτό. Επίσης, (ακόμη πιο πολύ) δυστυχώς ΔΕΝ είναι και πολύ καλογυρισμένη σαν σειρά και οι "συμπτώσεις" πάνε σύννεφο (από το ότι ο γιαπωνέζος φίλος του Hiro είναι πελάτης της ξανθιάς με τη διχασμένη προσωπικότητα, της οποίας και ο σύζυγος έχει δυνάμεις, ενώ ο τύπος που απορροφάει δυνάμεις τα φτιάχνει με την πρώην γκόμενα του τύπου που ζωγραφίζει και πολλά άλλα, δλδ όλοι -οι λίγοι- υπερήρωες που "έσκασαν" έχουν "κατά τύχη" κάποια σχέση μεταξύ τους), κάτι που αφαιρεί από τη "σοβαρότητά" της. Αυτό βέβαια δε θα με κάνει να σταματήσω να την παρακολουθώ, αφού, δώσε μου ιστορίες με σουπερήρωες και ξηρά τροφή και παράτα με 8)

*** ΤΕΛΟΣ ΠΙΘΑΝΩΝ SPOILERS ***

Στο φινάλε πάντως, και όπως ξαναείπα, προτείνω να δείτε και άλλα πράγματα και θα δείτε ότι το Heroes δεν είναι σε καμία περίπτωση το μόνο αντίπαλο δέος του Lost, οι παραπάνω ατέλειές του είναι λίγοι μόνο από τους λόγους.

Δώστε μια ευκαιρία στο Battlestar Galactica, ακόμη και αν δε βλέπατε ποτέ διαστημικά. Φανταστική δουλειά στο σενάριο και στους χαρακτήρες πάνω απ΄όλα, και μετά στα εφέ και σε όλα τα υπόλοιπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...