vazelos_trelos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Τον τελευταίο καιρο αντιμετωπίζω στο laptop πρόβλημα στην εγγραφή audio cd. Το πρόβλημα είναι οτι τα πρώτα 6 -7 tracks κολλάνε. Το θέμα είναι ότι το ίδιο πρόβλημα απέκτησε πριν 1 χρονο περίπου και το desktop μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω μια σωστή εγγραφή. Για να προλάβω απαντήσεις, ναι, έκανα format, αλλά το πρόβλημα επιμένει. Συνήθως γράφω με το nero 7, αλλά και με άλλα που δοκίμασα, τα ίδια αποτελέσματα.
StavrosD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δοκίμασες άλλα δισκάκια; Δοκίμασε να τα γράψεις σε μικρότερη ταχύτητα.
vazelos_trelos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Ναι φίλε μου. Και τα δύο τα δοκίμασα. Το θέμα είναι μήπως φταίει κάποιο πρόγραμμα που έχω εγκαταστήσει;
Kyro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Βάλε και ένα καθαρηστικό CD/DVD μήπως έχει πιάσει τίποτα σκόνες μέσα αν και δεν ξέρω αν φτάνει να καθαρίσει και την κεφαλή που γράφει. Μπορεί να έχει πάθει τίποτα το drive. Μόνο στα audio cd στο κάνει; τα κανονικά cd τα γράφει κανονικά;
blackstar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 An 8es dokimase kai ayto burrrn einai dorean, ypopsin to nero 7 (idika h protes ekdosis) htan gemates me bugs, ena aytos htan enas akoma logos poy eixa to burrrn gia audio cd kai to imgburn gia data.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.