Προς το περιεχόμενο

Φυσικές καταστροφές

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ειχα πετυχει σαν προσεχως στο σινεμα προ αμνημονευτων χρονων .

Δεν μου ειχε κανει καμια αισθηση κ δεδομενου οτι δεν μ'αρεσει ο μουσακας κ επισης δεδομενου οτι ουτε σε αλλους αρεσε (προφανως) , την ταινια την εφαγε το μαυρο σκοταδι .

Δημοσ.
Για πες καλη η μαυρη τρυπα??

Kαλα μιλάμε για πολύ γέλιο η ταινία.Τι να πω μια αξιολογη δεν μπορουν να βγάλουν.Ήταν ανειρματιστη και αν ήξερες λίγο απο φυσική καταλαβαινες τι βλακίες έλεγαν.Αυτη που μου ψιλοάρεσε ήταν ο Καυτος Ολεθρος

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν καλύτερες ταινίες καταστροφής από:

• τις ταινίες του Τσάκωνα (βλ. Η Μεγάλη Απόφραξη κλπ)

και

• τις ταινίες του Ροζ Πάνθηρα με τον Σέλερς (ειδικά στις σκηνές που πλακώνεται με τον κινέζο υπηρέτη)

Νομίζω ότι και τα 2 ΘουΒου μπορούν άνετα να μπουν σε αυτήν την κατηγορία. Τουλάχιστον τα προαναφερθέντα προσφέρουν και άφθονο γέλιο...

Όσο για τις άλλες ταινίες, νομίζω ότι οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται (μάλλον απαιτεί) για ένα ελάχιστο στοιχείο ρεαλισμού στην ταινία (όπως ο υποφαινόμενος) δεν υπάρχει περίπτωση να κρίνει θετικά οποιαδήποτε από τις προτάσεις της προηγούμενης σελίδας. Ειδικά το Day After Tomorrow το θεωρώ απίστευτα τραγικό... Το Twister όμως δεν είναι άσχημο, αν και μάλλον υπερβολικό (τι άλλο?) Φυσικά αυτό είναι καθαρά προσωπικό γούστο, δεν πάει να πει ότι κάποιος είναι σωστός ή λάθος εδώ. Παραδέχομαι ότι έχω ένα μεγάλο κόλλημα με το ρεαλισμό στις ταινίες, γι'αυτό π.χ. ενώ μου αρέσουν απίστευτα τα έργα με πράκτορες, σιχαίνομαι όλα τα James Bond.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...