Προς το περιεχόμενο

Φυσικές καταστροφές

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Twister, Deep Impact και με ηφαίστεια είχε βγει μια με τον Tommy Lee Jones αλλά ήταν τραγική...(μόλις είδα οτι λέγεται volcano.. lol)

Δημοσ.

Ακριβως και εμενα οι ιδιες ταινίες μου αρέσουν.Και έχω δει πάρα πολλες.Οι καλυτερες που έχω δει ήταν The day after tommorow,και το Deep Impact Ημερα Ανεξαρτησίας όποιες άλλες κυκλοφορουν ειναι low baget και αθλιες.Πχ κάτι με κεραυνους που έπεζε η Λορα απο το Μικρο Σπιτι στο Λειβαδι.Αθλια επισης μια που λεγόταν το Τριγωνο των Βερμουδων.Ο πυρηνας (the core) η Ηλικη καταιγίδα ήταν ετσι κ ετσι.Αυτα.Τωρα έχω πάρει να δω μια που λέγεται Black Hole...

Δημοσ.

το Αρμαγεδδών δεν έχω δει να προτείνεται και νομίζω ότι είναι από τις καλές αυτού του είδους. Αν θες ρίξε και μια ματιά στη σειρά Jericho που έχει παρόμοιο θέμα κάνε search sto forum για πιο πολλές λεπτομέρειες

Δημοσ.
Ακριβως και εμενα οι ιδιες ταινίες μου αρέσουν.Και έχω δει πάρα πολλες.Οι καλυτερες που έχω δει ήταν The day after tommorow,και το Deep Impact Ημερα Ανεξαρτησίας όποιες άλλες κυκλοφορουν ειναι low baget και αθλιες.Πχ κάτι με κεραυνους που έπεζε η Λορα απο το Μικρο Σπιτι στο Λειβαδι.Αθλια επισης μια που λεγόταν το Τριγωνο των Βερμουδων.Ο πυρηνας (the core) η Ηλικη καταιγίδα ήταν ετσι κ ετσι.Αυτα.Τωρα έχω πάρει να δω μια που λέγεται Black Hole...

Για πες καλη η μαυρη τρυπα??

Δημοσ.

AnenosV & Panathinaikara thxz για τις προτασεις .

Παναθηναϊκαρα , το Jericho το εχω στις υποψιν σειρες κ το εχω παραγγειλει στον Αγιο Βασιλη ( καθυστερησε να μου φερει το δωρο μου φετος)

Δημοσ.
psakste na vreite thn epithesi tou gigantiou mousaka einai poli kalo

ο τίτλος δε με εμπνέει για να λέω και την αλήθεια. Για πες καμιά nfo,κανα επιχείρημα να μας πείσεις να το τσεκάρουμε!!

Δημοσ.
Εχμ έχω την αμυδρή εντύπωση ότι ο παραπάνω χρήστης αποπειράθηκε να κάνει "έξυπνο" χιούμορ.

ουπς , έχοντας δει άλλες ταινίες με αρκετά κάφρικους τίτλους(οκτάποδα φρικιά, κλπ) δεν το έπιασα

Δημοσ.
ο τίτλος δε με εμπνέει για να λέω και την αλήθεια. Για πες καμιά nfo,κανα επιχείρημα να μας πείσεις να το τσεκάρουμε!!

Ελληνικής παραγωγής. Δείτε εδώ.

edit: Δείτε τι γράφει στα extras (Τρέιλερ, φωτογραφίες, συνταγή για μουσακά) :mrgreen:

edit2: Φυσικά η ταινία, ουδεμια σχέση έχει με την κατηγορία ταινιών που συζητάμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...