GRECTORAS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 έχομεν αυτά,αγορασμένα a year before Mainboard : Asus A8V-E DELUXE Processor : AMD Athlon 64 3200+ @ 2000 MHz Physical Memory : 512 MB (1 x 512 DDR-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X600 Series Hard Disk : ST316082 (33free/160 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD_RW ND-3520A DVD-Rom Drive : SONY DVD-ROM DDU1622 Monitor Type : SONY SDM-S73 - 17 inchs 5+1creative ηχεια canon εκτυπωτής ποια θα ήταν η αμέσως επόμενη αγορά σας(διαθέτοντας σύνολο κάνα 400άρι) κάνας εσωτερικός?μια 512 ακόμα?what else?κάντε καμιά δυο προτασούλες με καμιά τιμούλα.thanks για τον μπούσουλα
sa3rdna Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα φίλε λοιπόν εγώ θα σου πρότεινα μνήμη, δίσκο και κάρτα γραφικών (αν παίζεις παιχνίδια). Οπότε: Μνήμη-> http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554942 Δίσκος-> http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.303779 Κάρτα-> http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510552 Αν και αμα περιμένες λίγες μέρες θα βρείς και MSI κάρτα όπως και άλλα μοντέλα, απλά τώρα υπάρχει έλλειψη. Α και όσο για το κόστος έχουμε και λέμε μνήμη 57 ευρώ, δίσκος 94 ευρώ και κάρτα 208 ευρώ σύνολο 359 ευρώ και σου μένουν και 40 ευρώ από το όριο που έθεσες. Αυτα από μένα, ελπίζω να σε βοήθησα και ότι άλλο χρειαστείς ρώτησέ με.
GRECTORAS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 συμφωνώ για την μνήμη.επειδή δεν παίζω όμως καθόλου παιχνίδια(ακόμα τουλάχιστον) μήπως να άφηνα την ίδια κάρτα και να έπαιρνα αυτόντον σκληρό μια και χρειάζομαι "χώρο"για movies mp3 etc? 57+209=266 134left μήπως για αλλαγή από modem ελλεινό sagem σε κάνα router?
sa3rdna Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 δε σε συμφέρει βασικά ο συγκεκριμένος δίσκος καλύτερα να πάρεις 2x 320 giga πιό φτηνά θα σου έρθουν
legend77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα, 8α αγόραζα ένα δίσκο 10.000 στροφών. Οι δίσκοι στο σύστημα είναι από τα πιο αργά περιφερειακα! 8α καταφέρεις σίγουρα ένα καλό upgrade, γιατι ακομα και η virtual memmory σου 8α είναι γρηγορότερη!!! (δεν είναι τυχαίο ότι σε servers οι ταχύτητες των δίσκων είναι εκεί χρόνια τώρα!) Αν υποστηρίζει και RAID ακόμα καλύτερα! πάρε ένα δίσκο ίδιας χωρητικότητας και μάρκας άν γίνεται! 8α έπαιρνα άλλα 512 ή 1 GB RAM, και αν δεν είμουν ικανοποιημένος 8α χτυπούσα και μια VGA Δεν ξέρω αν είναι η ιδανική άποψη, αλλά πάρε μια ιδέα και απο εμένα! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=984&product=607568 <- πάρε μια ιδέα για τους δίσκους τους γρήγορους!!!
GRECTORAS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 μάλλον θα καταλήξω σε 2χ320,(ακριβούτσικος αυτός που μου προτείνεις legend)και σε άλλη μία 512(αν βάλω 1gb πιθανόν να έχω πρόβλημα με μία 512 και μία 1gb).thank u guys α και κάτι άλλο,ποια τα + και - εσωτερικού και εξωτερικού?τι θα προτιμούσατε ατη θέση μου?
antonl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 μάλλον θα καταλήξω σε 2χ320,(ακριβούτσικος αυτός που μου προτείνεις legend)και σε άλλη μία 512(αν βάλω 1gb πιθανόν να έχω πρόβλημα με μία 512 και μία 1gb).thank u guysα και κάτι άλλο,ποια τα + και - εσωτερικού και εξωτερικού?τι θα προτιμούσατε ατη θέση μου? Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν βάλεις 1GB RAM, εκτός κι αν εννοείς ότι δε θα έχεις dual channel λειτουργία μνήμης. Κατά τη γνώμη μου: Εξωτερικός: + Ασφάλεια εφόσον τον ανοίγεις μόνο όταν τον χρειάζεσαι. Τον χρησιμοποιείς σαν αποθήκη, backup ή και τα δύο. Αν βέβαια όλο το σύστημα είναι σε ups δεν υπάρχει αυτό το '+'. + Φορητότητα. Ειδικά αν είναι κάποιος 2.5", έχεις μεγάλες τσέπες και δεν είσαι αρκετά ατσούμπαλος (), μπορείς να τον κουβαλάς πάντα μαζί σου (σαν flashάκι). - Ταχύτητα (εκτός κι αν είναι e-sata που δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα). - Πιο δύσκολο να κάνεις raid (είτε με 2 εξωτερικούς είτε με 1 εξωτερικό κι 1 εσωτερικό για raid 0,1). Εσωτερικός: Τα αντίθετα του εξωτερικού . Στη θέση σου θα επέλεγα εσωτερικό, μιας γενικά δεν βρίσκω και τόσο καλή ιδέα ο εξωτερικός να είναι μεγαλύτερος από τον εσωτερικό (εκτός κι αν υπάρχει ειδικός λόγος).
GRECTORAS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 θα ακούσω την συμβουλή σου όπως και φίλου μου από τει πληρ/κής και πάω για εσωτερικό,εξάλλου στον ένα 160άρη που έχω δεν έχει κάνει partition ο μλκ ο φίλος μου.δεν είναι άλλο ένα κίνητρο για εσωτερικό ή δεν παίζει ρόλο?
geo99rge Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 εφοσον δεν παιζεις παιχνιδια παρε, και μια μνημη 256 μονο ισαισα τα χπ να χρησιμοποιουν αυτο το νουμερο και να εχεις ελευθερο τα 512 για τα προγραματα σου, και οι 2 320 δισκοι ειναι καλη ιδεα, οπως τα γραφει και ο φιλος antonl (τα ιδια 8α σου ελεγα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.