Kyro Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Ρε παίδες έχω flopy το οποίο είναι και card reader. Το card reader συνδέεται στο motherboard με καλώδιο USB (όπως ακριβώς συνδέονται οι USB θύρες του κουτιού στο motherboard). Το καλώδιο αυτό όμως δεν είναι αρκετά μακρύ και δεν φτάνει να κουμπώσει στην υποδοχή του motherboard. Τι σκ... να το κάνω; δεν έχω δει πουθενά να έχουν τέτοιες προεκτάσεις. Ξέρετε τίποτα;
crc2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 θα το πας σε έναν καλό ηλεκτρολόγο , και θα βγάλει την φίσα του ρεύματος και να σου μεγάλώσει το καλώδιο , προσθέτωντας καινούργιο και να ξαναπροσθέσει την φίσα ξανά !!!
euoukos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ρε παίδες έχω flopy το οποίο είναι και card reader.Το card reader συνδέεται στο motherboard με καλώδιο USB (όπως ακριβώς συνδέονται οι USB θύρες του κουτιού στο motherboard). Το καλώδιο αυτό όμως δεν είναι αρκετά μακρύ και δεν φτάνει να κουμπώσει στην υποδοχή του motherboard. Τι σκ... να το κάνω; δεν έχω δει πουθενά να έχουν τέτοιες προεκτάσεις. Ξέρετε τίποτα; Καλημέρα, υπάρχει καλώδιο που λειτουργεί ως προέκταση ενός usb καλωδίου, από την μια πλευρά διαθέτη μια υποδοχή για usd και από την άλλη βγάζει usb κανονικά.
dterzakis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα, υπάρχει καλώδιο που λειτουργεί ως προέκταση ενός usb καλωδίου, από την μια πλευρά διαθέτη μια υποδοχή για usd και από την άλλη βγάζει usb κανονικά. Δεν εννοεί ότι θέλει προέκταση usb καλωδίου... Θέλει καλώδιο που κουμπώνει στην μητρική. Δεν ξέρω αλλά ίσως θα μπορούσες να αγοράσεις αυτή την προέκταση του usb και να κόψεις τις άκρες και να ενώσεις τις άκρες.. Τα "υπο"-καλώδια πρέπει να διακρίνονται με κάποιους χρωματισούς, βέβαια λογικά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά με το μήκος τους, να είναι ίσια κομένα. Βέβαια δεδομένου ότι τα bit μεταφέρονται σειρικά και όχι παράλληλα δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα αν τα καλώδία δεν είναι ίσια! Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά, στην πράξη δεν ξέρω αν λειτουργεί το όλο θέμα
sa3rdna Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ρε παίδες έχω flopy το οποίο είναι και card reader.Το card reader συνδέεται στο motherboard με καλώδιο USB (όπως ακριβώς συνδέονται οι USB θύρες του κουτιού στο motherboard). Το καλώδιο αυτό όμως δεν είναι αρκετά μακρύ και δεν φτάνει να κουμπώσει στην υποδοχή του motherboard. Τι σκ... να το κάνω; δεν έχω δει πουθενά να έχουν τέτοιες προεκτάσεις. Ξέρετε τίποτα; τι κουτί έχεις και δεν φτάνει? εγώ έχω παρόμοιο floppy και φτάνει κανονικά στη μητρική. και μιλάμε για thermaltake κουτί (το παλιό Xaiser και τώρα σε Armor το μεγάλο όχι το junior).
legend77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 θα το πας σε έναν καλό ηλεκτρολόγο , και θα βγάλει την φίσα του ρεύματος και να σου μεγάλώσει το καλώδιο , προσθέτωντας καινούργιο και να ξαναπροσθέσει την φίσα ξανά !!! Δεν ενδύκνειται για πολλούς, αλλα...το προτείνω σαν τελευταία λύση και μόνο! Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι κα8όλου άσχημη ιδέα! Δοκίμασέ το μόνος σου! Για rookie καταστάσεις δοκίμασε να κόψεις το καλώδιο κάπου στην μέση και βρές ''τσόντα καλώδιο'' απο κανένα ξεχασμένο usb ποντικι. Τελευταία λύση!
Kyro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Kollatos: Ε το κουτί είναι κομματάκι μεγάλο. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806538 Και οι USB ίσα που φτάνουν να κουμπώσουν. dterzakis: Το σκέφτηκα και εγώ το κόψε/ράψε αλλά είπα να το αποφύγω. euoukos: Όντως δεν εννοώ για τέτοιο καλώδιο που λες. crc2: Σιγά μην το πάω και σε υδραυλικό!
Vagos_46 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 crc2:Σιγά μην το πάω και σε υδραυλικό! οσο κι αν τον ειρωνευεσαι ειναι η καλυτεη λυση!
Kyro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν αλλά να το πάω σε ηλεκτρολόγο δεν υπάρχει περίπτωση.
Vagos_46 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν αλλά να το πάω σε ηλεκτρολόγο δεν υπάρχει περίπτωση. μονο το καλωδιο εννοουμε να πας ετσι? οχι ολο το pc!!
legend77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 αν είναι η τελευταία λύση σου, μην διστάσεις να το κάνεις! το κόψε -ράψε δεν είναι κάτι το καλό αλλά είναι αναπόφεκτο σε κάτι τέτοιες λύσεις! Δες στην φυσσα πόσα καλώδια τερματίζουν και άρχισε και φτιάχτο! Απο καλώδιο USB 8a είναι ρετάλι καλώδιο. Αν δεν έχεις πάρε απλό καλώδιο και κόφτο! Τα ρευματα που περνούν απο μέσα είναι...ελάχιστα, η μονωτική είναι μια χαρούλα! δεν 8α έχεις κανένα πρόβλημα!
Kyro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μάλλον αυτό θα κάνω τελικά. Θα κάτσω να το φτιάξω μόνος μου όποτε έχω χρόνο.
sa3rdna Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 θεωριτικά στο κουτί σου είναι εύκολο να μεταφέρεις το φατνίο του floppy πιο χαμηλά. γιατί λοιπόν δεν το κάνεις να ησυχάσεις? εγώ όπως σου είπα έχω το Armor και το floppy μεταφέρεται πάνω κάτω πολύ εύκολα. κοίτα εδώ να καταλάβεις τι εννοώ. http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/armor/va8000bws.asp κοίτα στο τέλος της σελίδας, την εικόνα 9.
Kyro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Χμμ ναι δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Θα το κοιτάξω. Thanx.
spirosta Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Είναι η μόνη λύση... Εγώ έτσι έβγαλα μπροστινές usb στο κουτί μου με πατέντα ενώ το καλώδιο δεν έφτανε.. Φυσικα το είχα κάνει πρόχειρα πολύ αλλά ακόμη δουλεύει.. Βέβαια δεν δουλεύει ο εξωτερικός σκληρός μου αλλά όλα τα άλλα είναι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.