akisk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Γειά χαρά παιδιά, έχω και εγώ ένα πρόβλημα με το σκληρό δίσκο ενός φίλου. Συγκεκριμένα θέλω να ανακτήσω κάποια αρχεία πριν το αναπόφευκτο Format! Έχουμε και λέμε : Το Pc είναι ένα φορητό compac με 40άρη σκληρό. Πλέον στα Windows XP Home δεν μπαίνει, αφού κατά τη διάρκεια του φορτώματος εμφανίζεται Blue Screen Of Death με μήνυμα το καθησυχαστικό "UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME". Ευτυχώς είχα κάποιες διανομές των Windows που bootάρουν από cd και έχουν διάφορα διαγνωστικά εργαλεία εγκατεστημένα. Ξεκινάω το pc με BartPE WhiteHorse edition SP2 και παίρνω σβάρνα τα disk tools που είχε: Πρώτο δοκίμασα το chkdisk. Ενώ υποτίθεται ότι τα διόρθωσε όλα(2-3 ώρες η διαδικασία), ο file manager πάλι δεν έβλεπε το δίσκο, ούτε και bootαραν τα εγκατεστημένα windows. Ο Norton Disk Doctor δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα, πέταξε ένα ξερό "Unable to access drive c:, this volume does not contain a recognised file system." Το Winternals Disk Commander μετά από εκπληκτική προσπάθεια είδε τα πάντα, αλλά δεν μπορούσε να αντιγράψει τπτ στον εξωτερικό σκληρό δίσκο που είχα συνδέσει λέγοντας ότι είναι αδύνατο λόγω έλλειψης χώρου(πράγμα που δεν ίσχυε). Προληπτικά έκανα και ένα FIXMBR που φυσικά δε βοήθησε. Τι άλλο μπορεί να γίνει;;;;;
akisk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε! Το Winternals Disk Commander τα σπάει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.