Diablos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Αναρωτιώμουν αν έχει πάει κανείς στο PC SHOP στο Μοσχάτο. Φαίνεται από το τρένο όταν περνάει, και είναι κάπου ανάμεσα στον Κηφισό και στο σταθμό του Μοσχάτου. Απ' έξω τουλάχιστον είναι σαν Supermarket για PC. Έχει πάει κανείς για να μας πεί αν λέει τίποτα ή όχι το μαγαζί;
kx5 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Διεύθυνση στο internet δεν έχει? O γουγλης μου βγάζει κάτι άσχετα...
Diablos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δεν πρέπει να έχει. Το έψαξα και εγώ χωρίς αποτέλεσμα, γι' αυτό και είπα να ρωτήσω εδώ μπας και το ξέρει κανείς. Μόνο απ' έξω το έχω δει όπως φαίνεται μέσα απ' το τρένο και μου κίνησε το ενδιαφέρον.
kx5 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Όταν λες τραίνο εννοείς τον ηλεκτρικό...? Αν ναι δεν το έχω προσέξει. Πως κατάλλαβες ότι είναι τόσο μεγάλο (σαν supermarket που λες).
Diablos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Ναι ηλεκτρικό εννοώ. Όπως πας από Μοσχάτο σε Νέο Φάληρο, να κοιτάς δεξιά. Όπως φαίνεται τουλάχιστον, σε αυτό το κτίριο έχουν πιάσει όλο το ισόγειο σαν έκταση, και στους εξωτερικούς τοίχους είναι ζωγραφισμένα σχέδια με ανθρώπους που έχουν καροτσάκια supermarket...
paschalia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Sτο Σκρούτζ έριξες ματιά να δείς αν υπάρχει κάτι σχετικό ?
random Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 μαλλον αυτό ειναι http://www.pcshop.gr/ Θεσσαλονίκης ειναι ο δρόμος δίπλα στις γραμμές Το PCSHOP είναι τμήμα της εταιρίας Μακεδονικά Περιφερειακά Α.Ε. Είσοδος μόνο για επαγγελματίες με κάρτα πελάτη το PCSHOP είναι το πρώτο Cash&Carry πληροφορικής που απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες της πληροφορικής. Το PCSHOP κάνει μόνο χονδρική πώληση και δεν είναι οργανωμένο με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός τελικού καταναλωτή, είτε είναι ιδιώτης, είτε είναι επιχείρηση.
Diablos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ΟΚ, λύθηκε η απορία (Thanks random). Όπως είπε και ο φίλος kx5 " δε μπαίνουμε" οπότε δε ξανασχολούμαστε με το μυστηριώδες μαγαζί. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 η αν βρείς κώνε να σου βγάλει καρτούλα εγώ έχω καρτούλα για να μπαίνω στο macro που είναι μονο για επαγγελματίες και φοιτητές, βεβαια δεν είμαι φοιτητής
kx5 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 η αν βρείς κώνε να σου βγάλει καρτούλα εγώ έχω καρτούλα για να μπαίνω στο macro που είναι μονο για επαγγελματίες και φοιτητές, βεβαια δεν είμαι φοιτητής Απορία: Μπαίνεις με φοιτητικό πάσο σε Μάκρο στην Αθήνα? Νόμιζα πως μόνο στην Πάτρα άφηναν επειδή είναι δίπλα από το Πανεπιστήμιο.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 νομίζω ναι η αδερφή μου που είναι μπαίνει με το πάσο της αλλα οποιος έχει πάσο δεν χάνει να κάνει δοκιμη
Powerline Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Κοίταξε, αν πας και ζητήσεις, μπορούν να σου βγάλουν κάρτα, όπως και στο Makro, άσχετα αν δεν έχεις καμία σχέση με το άθλημα. Το πρόβλημα είναι στο τι θα αγοράσεις. Για φαντάσου, να θέλεις μία μητρική και όταν πας, να ανακαλύψεις οτι τις έχουν σε κιβώτια των 50 τεμαχίων!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Πληροφοριακά, και στο Makro Ηρακλείου μπαίνεις κανονικά με πάσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.