Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για UPS?

Cathouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

_Έχω τροφοδοτικό 480 Watt,οθόνη 80 Watt και ηχεία 70 Watt.

_Έχετε να προτείνετε κάποιο ups το οποίο να είναι αθόρυβο και να έχει κάνα δεκάλεπτο αυτονομία?

_Μου προτείναν σε ένα κατάστημα το MERLIN GERIN 1100VA SERIAL NOVA,αλλά σε ένα forum ένας τύπος λέει οτι του έχει πάρει τ'αυτιά.

_Λογικά πρέπει να είναι γύρω στα 1000 VA,έτσι?

_Υπάρχει κάποια άλλη παράμετρος που θα πρέπει να ελέγχω πριν αγοράσω κάποιο?

Δημοσ.

Τα watt του psu σου κ πόσο μάλλον των ηχείων σου δεν είναι δείγμα της κατανάλωσης ενέργειας του pc σου. Της οθόνης σου είναι πάντος.

Δώσε μας τα spec του υπολογιστή σου για να μπορέσεις να πάρεις μία αξιόπιστη απάντηση. (cpu, ram, vga, hds, cd/dvd drives, pci etc)

/sc

Δημοσ.

Εγω αγορασα προσφατα το serial nova που λες. Προσεχε γιατι κυκλοφορει σε εκδοση με serial port ή USB. Αν ειναι να το αγορασεις παρε αυτο που θες

Δικιο εχει ο φιλος σου για το θορυβο. Εχει ενα ανεμιστηρακι πανω το οποιο δεν σταματαει ουτε οταν κλεινεις το UPS. Ευτυχως το εχω πανω σε πολυμπριζο με διακοπτη on/off οποτε κλεινω ολο το πολυμπριζο αμα δεν θελω να με ενοχλει

Για τα λεφτα που κοστιζει ομως δυσκολα θα βρεις καλυτερο

Δημοσ.

Όσα μικρότερα MGE Nova έχουν δοκιμαστεί από μένα ή από άτομα από το forum δεν μείναμε ευχαριστημένοι πάντος.

Δώσε μας τα spec από αυτά που θέλεις να τροφοδοτήσεις να σου προτείνουμε κάτι σωστό.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...