Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη,σφαλμα,gaming και καρτα γραφικων

Apateonas_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....εχω αγορασει και εχω βαλει στο ολοκαινουριο PC μου το COD2 και εχω αραξει και φυσικα λιωνω....Σε καποια φαση εκει που παιζω και ολα καλα κολλαει για 2-3 δευτερολεπτα χωρις να κινειται τιποτα στην οθονη απο το παιχνιδι και μου πεταει ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ!.....Σκεφτομαι αυτοματα....Ωχ την κατσαμε μεγαλε...Πανικος.Το pc κανει επανεκκινηση...Και ξαναξεκιναει.Μεχρι να επαενλθει σκεφτομαι...Ρε μηπως δεν κανει η καρτα γραφικων(το συνολο του υπολογιστη μου εινα γραμμενο στην υπογραφη μου)....και λεω,μαλλον αυτην δεν κανει ATI 1300PRO

256TD υλοποιηση της MSI...και φυσικα το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να ξαναμπω στο παιχνιδι και να αλλαξω τα configurations στα default,απλα το μονο που αλλαζω στο default ειναι η αναλυση και απο τερμα χαμηλη την βαζω 800χ600 ενω πριν το blue screen επαιζα οση ωρα προλαβα με 1024χ768.Λεω απο μεσα μου,σιγουρα αυτο θα φταει....Παω να ξαναπαιξω και υστερα απο 10 λεπτα,αντι να πεταξει μπλε οθονη,μου πεταει το παραθυρο σφαλματος των windows που λεει.....Λυπουμαστε για τη αναστατωση.Η εφαρμογη cod2mp_s.exe

επρεπε να τερματισει την λειτουργεια της!ΛΟΛ σκεφτομαι και πανικοβαλομαι λιγο περισσοτερο....και ερωτω

1)Εχει κανεις παρομοιο-α περιστατικα

2)Πως μπορω να τσεκαρω καρτες γραφικων και μνημες αν λειτουργουν ok και αν ειναι συμβατες?

3)Μηπως ειναι κακη η εγκατασταση η σφαλμα στον πυρηνα του λειτουργικου το προβλημα?

ΥΓ.Σας ευχαριστω

Δημοσ.

Ερώτηση: Μήπως έβαλες κανένα patch στο παιχνίδι; Αν και δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με τα παιχνίδια, σε ένα Googling που έκανα τώρα, στο πόδι, βρήκα πολλές αναφορές για πρόβλημα σχετικό με κάποιο patch. Και κάτι ακόμα, χωρίς παρεξήγηση. Το παιχνίδι ήταν γνήσιο; Γιατί κάποτε μου είχαν χαρίσει μία κόπια απο το Delta Force: Black Hawk Down και ενώ ξεπερνούσα κατά πολύ τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, ποτέ δεν κατάφερα να το παίξω. Κόλλαγε και με πέταγε στο Desktop, στην καλύτερη.

Δημοσ.

Λοιπον το παιχνιδι ειναι γνησιο αγορασμενο κτλ κτλ,το patch που λες ειναι το official patch της εταιριας που φτιαχνει το παιχνιδι αυτο για διορθωσεις του παιχνιδιου...οποτε το pacth ακομα και αυτο αυθεντικο....Εγω αυτο που υποψιαζομαι ειναι η κακη εγκατασταση του παιχνιδιου η μαπα καρτα γραφικων η τελος και δεν θελω καν να το σκεφτομαι οι μνημες GEIL

Δημοσ.

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το παιχνίδι πρώτα ΧΩΡΙΣ το patch. Αν σου κάνει και πάλι νερά, κατέβασε το MemTest και βάλτο να τρέξει. Για να σιγουρευτείς οτι έκανε πλήρη έλεγχο της μνήμης, άστο να φτάσει στο 100% και να ξαναρχίσει τουλάχιστον τρείς φορές. (Μόλις φτάσει στο 100%, μηδενίζει μόνο του χωρίς να διακόπτει τη διαδικασία ή να σου ζητάει να κάνεις κάτι). Αν δεν σου αναφέρει σφάλμα στη μνήμη, πηγαίνεις για κάρτα. Αν σου αναφέρει, σημείωσε το σημείο που το εμφάνισε (σε ποσοστο %) και τη memory address που σου γράφει. Αν ξαναβγεί σφάλμα στο ίδιο περίπου ποσοστό και στην ίδια memory address, χρειάζεσαι μνήμη

Δημοσ.

Φιλε powerline το ετρεξα το memtest πριν μου το προτεινεις με την διαφορα οτι δεν το αφησα μετα το 100% να συνεχισει....αλλα μεχρι τοτε σφαλμα δεν μου ειχε βγαλει......Κανα αντιστοιχο προγραμματακι για καρτα που μπορουμε να βρουμε...οχι benchmark κανα diagnostic tool λεω.

Φιλε antonl θα σε γελασω φιλε μου(λολ)αλλα πεταξε μπλε οθονη χωρις να αναφερει καποιο απο τα πχ 0Χ000EA απλα μπλε οθονη με τα κινεζικα.Στις πληροφοριες συστηματος μου αναφερει οτι την ταδε ωρα η εφαρμογη cod2mp_s.exe ειχε προβλημα και τερματισε την λειτουργεια της.Και απο το msconfigvwr ειδα στα σφαλματα εφαρμογων και προγραμματων οτι εκει εγινε καταγραφη και τερματισμος.

Καμια βοηθεια?

Δημοσ.

Το πιο πιθανό, για να μη πανικοβάλεσε, είναι ότι πρόκειτε για λάποιο bug του παιχνιδιού. Το ότι έτρεξες ένα patch δε λέει και τίποτα, γιατί πολλές εταιρίες μέχρι να εξαλείψουν όλα τα bugs, μπορεί να κυκλοφορήσουν και 2, και 3 και 10 patches. Κοίτα αν κυκλοφόρησε κανένα καινούριο patch, κατέβασέ το και δες τι γίνεται. Πάντως και κάτι άσχετο, η κάρτα γραφικών δεν κολάει καθόλου με όλη την υπόλοιπη υλοποίηση. Αν παίζεις παιχνίδια, π'αρε καμιά καλήτερη......

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα bug δεν πετάνε μπλε οθόνες, hardware πρόβλημα είναι κατά μεγάλο ποσοστό.

Τρέξε memtest, prime95, sandra burn-in test ή ότι σχετικό βρεις για να δεις μήπως βγουν λάθη, τσέκαρε θερμοκρασίες της κάρτας αλλά και όλου του συστήματος με το speedfan. Για την κάρτα μπορείς να τρέξεις το 3dmark, ή atitool

Το event log τι ακριβώς λέει;

Και πραγματικά έχεις πολύ δυνατό σύστημα κατά τα άλλα, βάλε μια καλύτερη κάρτα να το απογειώσεις στα παιχνίδια. Η 1300 δεν κάνει ούτε για tetris...

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω για την ανταποκριση σας.Απεγκατεστησα το παιχνιδι και θα το κανω ξανα εγκατασταση.Θα τσεκαρω την καρτα γραφικων και θα σας πω.Την καρτα την ειχα αγορασει κατα λαθος πριν ακριβως ενα χρονο και περιμενα μεχρι προχθες για να την σεταρω.Μεσα στο επομενο 2μηνο θα αναβαθμισω σε nVidia 7950 η 8800 μολις βγουν επισημα τα vista και το directX 10.Γιαυτο εχω ακομα αυτην την πατατα καρτα στο pc.

Δημοσ.

τελικα μετα απο τρεξιμο του Memtest και ελεγχο 450% δεν βρηκε κανενα error....ουτε το atitool βρηκε καποιο error στην καρτα γραφικων,απεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησα το παιχνιδι....εριξα λιγο την αναλυση και μεχρι στιγμης ολα ειναι οκ.Αλλα θε πρεπει να περιμενω 2-3 μερες ακομα αφου παιξω αρκετα για να δω εαν ειναι σταθερο το συστημα.Επισης βρηκα οτι καποιος raid contreoller μου εκανε αναφορα σφαλματος εκεινη τη χρονικη στιγμη και θα κοιταξω να κανω και εκει καποιο ελεγχο στους drivers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...