Ic3m@N Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Ενώ το έχω εγκαταστήσει μια χαρά το flash και τα παίζει τα βίντεο και γενικά όπου χρειάζεται φλας... ο ήχος δεν δουλεύει... κάνοντας ένα search στο google το έφτιαξα κάπως τώρα ακριβώς δεν θυμάμαι...αλλά τώρα για κάποιο περίεργο λόγο έχει σταματήσει να δουλεύει... έχετε καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 κανείς...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Το flash 9 beta εννοείς; Το συνηθισμένο πρόβλημα είναι καθυστέρηση στον ήχο, το οποίο και διορθώνεται με την εγκατάσταση αυτής της έκδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ναι την 9 beta εννοώ αλλα εγώ δεν έχω καθόλου ήχο στα φλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.