Προς το περιεχόμενο

kodikos sto winrar

johntas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποτίθεται πως υπάρχει ένα προγραμματάκι που σπάει κωδικούς για τα .rar αρχεία. Αν το ψάξεις στο google θα το βρείς εύκολα φαντάζομαι. Αλλά εμένα προσωπικά δεν έχει δουλέψει σωστά ποτέ. Το καλύτερο είναι να κάνεις ένα google search ακριβώς το όνομα του αρχείου και τη λέξη password δίπλα κι αν δε βρεις τίποτα delete μάλλον...

Δημοσ.

Αν ο κωδικός του rar ήταν της μορφής xxxx όπου x = αριθμοί και μόνο αριθμοί τότε θα ήταν σχετικά εύκολο να το βρει το πρόγραμμα.

Συνήθως όμως οι κωδικοί αυτοί είναι πιο δύσκολοι, οπότε το πρόγραμμα θα κάνει αιώνες να βρει τον κωδικό.

Οπότε, όπως σου πρότειναν και οι φίλοι πιο πάνω, καλύτερα ψάξε για τον κωδικό!

Δημοσ.

Κάποτε μου είχε πει ένα φίλος μου προγραμματιστής (πάρα πολύ καλός) ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει...

Έρχομαι εγώ τώρα και σου λέω ότι... δεν ξέρεις πόσο θα χρειαστεί για να ξεκλειδώσει κάτι.... lol

Δημοσ.
Κάποτε μου είχε πει ένα φίλος μου προγραμματιστής (πάρα πολύ καλός) ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει...

Έρχομαι εγώ τώρα και σου λέω ότι... δεν ξέρεις πόσο θα χρειαστεί για να ξεκλειδώσει κάτι.... lol

Βασικά υπάρχουν αλγόριθμοι οι οποίοι, απ'όσο ξέρω τουλάχιστον, δεν έχουν σπάσει ακόμα. Δεδομένου ότι η κρυπτογράφηση είναι one-way (ο κωδικός βρίσκεται στην κρυπτογρααφημένη μορφή του στο αρχείο, και όταν εισάγεις τον κωδικό το πρόγραμμα τον κρυπτογραφεί και τον συγκρίνει με τον αποθηκευμένο του αρχείου), ο αρχικός κωδικός δεν φαίνεται πουθενά. Έτσι, αν χρησιμοποιεί ένα κλειδί αρκετά μεγάλο, με brute force θα χρειαστεί κάμποσα χρόνια...

Δημοσ.

Φιλαρακο καλησπερα

εκτος απο το προγραμμα χρειαζεσαι επεξεργαστικη ισχυ.Θα σου προτεινα αυτο το αρχειο να το βρεις αλλου ειναι δυσκολο να ξεκλειδωσεις rar αρχειο διαθετει πολυ καλη κρυπτογραφηση

καλο απογευμα

Δημοσ.
Βασικά υπάρχουν αλγόριθμοι οι οποίοι, απ'όσο ξέρω τουλάχιστον, δεν έχουν σπάσει ακόμα. Δεδομένου ότι η κρυπτογράφηση είναι one-way (ο κωδικός βρίσκεται στην κρυπτογρααφημένη μορφή του στο αρχείο, και όταν εισάγεις τον κωδικό το πρόγραμμα τον κρυπτογραφεί και τον συγκρίνει με τον αποθηκευμένο του αρχείου), ο αρχικός κωδικός δεν φαίνεται πουθενά. Έτσι, αν χρησιμοποιεί ένα κλειδί αρκετά μεγάλο, με brute force θα χρειαστεί κάμποσα χρόνια...

Εκτός αν έχεις διαβάσει το "Ψηφιακό Οχυρό" του Dan Brown...xaxaxxa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...