johntas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 iparxei kapoios tropos na kanw extract ena winrar arxeio xwris na kserw ton kodiko tou? thanks
Land_Of_Banania Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Υποτίθεται πως υπάρχει ένα προγραμματάκι που σπάει κωδικούς για τα .rar αρχεία. Αν το ψάξεις στο google θα το βρείς εύκολα φαντάζομαι. Αλλά εμένα προσωπικά δεν έχει δουλέψει σωστά ποτέ. Το καλύτερο είναι να κάνεις ένα google search ακριβώς το όνομα του αρχείου και τη λέξη password δίπλα κι αν δε βρεις τίποτα delete μάλλον...
xristos100 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Αν ο κωδικός του rar ήταν της μορφής xxxx όπου x = αριθμοί και μόνο αριθμοί τότε θα ήταν σχετικά εύκολο να το βρει το πρόγραμμα. Συνήθως όμως οι κωδικοί αυτοί είναι πιο δύσκολοι, οπότε το πρόγραμμα θα κάνει αιώνες να βρει τον κωδικό. Οπότε, όπως σου πρότειναν και οι φίλοι πιο πάνω, καλύτερα ψάξε για τον κωδικό!
emilios_x Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Κάποτε μου είχε πει ένα φίλος μου προγραμματιστής (πάρα πολύ καλός) ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει... Έρχομαι εγώ τώρα και σου λέω ότι... δεν ξέρεις πόσο θα χρειαστεί για να ξεκλειδώσει κάτι.... lol
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 iparxoun programmata me brute force pou ftiaxnoun klidia mona tous .alla an o allos exei kodiko kati san auto k)s1@# apla den to briskeis pote oso zeis.
xristos100 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 akrivos afto ennoousa kai go! kai to exo dei stin praxi @emilios!
Gryzor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Κάποτε μου είχε πει ένα φίλος μου προγραμματιστής (πάρα πολύ καλός) ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει...Έρχομαι εγώ τώρα και σου λέω ότι... δεν ξέρεις πόσο θα χρειαστεί για να ξεκλειδώσει κάτι.... lol Βασικά υπάρχουν αλγόριθμοι οι οποίοι, απ'όσο ξέρω τουλάχιστον, δεν έχουν σπάσει ακόμα. Δεδομένου ότι η κρυπτογράφηση είναι one-way (ο κωδικός βρίσκεται στην κρυπτογρααφημένη μορφή του στο αρχείο, και όταν εισάγεις τον κωδικό το πρόγραμμα τον κρυπτογραφεί και τον συγκρίνει με τον αποθηκευμένο του αρχείου), ο αρχικός κωδικός δεν φαίνεται πουθενά. Έτσι, αν χρησιμοποιεί ένα κλειδί αρκετά μεγάλο, με brute force θα χρειαστεί κάμποσα χρόνια...
johnnylzep Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 gia dokimase na katevaseis to winrar gold edition. periexei password cracker. na exeis ypopsi sou omos oti tha sou kapoio xrono.
ntaryl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Φιλαρακο καλησπερα εκτος απο το προγραμμα χρειαζεσαι επεξεργαστικη ισχυ.Θα σου προτεινα αυτο το αρχειο να το βρεις αλλου ειναι δυσκολο να ξεκλειδωσεις rar αρχειο διαθετει πολυ καλη κρυπτογραφηση καλο απογευμα
emilios_x Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Βασικά υπάρχουν αλγόριθμοι οι οποίοι, απ'όσο ξέρω τουλάχιστον, δεν έχουν σπάσει ακόμα. Δεδομένου ότι η κρυπτογράφηση είναι one-way (ο κωδικός βρίσκεται στην κρυπτογρααφημένη μορφή του στο αρχείο, και όταν εισάγεις τον κωδικό το πρόγραμμα τον κρυπτογραφεί και τον συγκρίνει με τον αποθηκευμένο του αρχείου), ο αρχικός κωδικός δεν φαίνεται πουθενά. Έτσι, αν χρησιμοποιεί ένα κλειδί αρκετά μεγάλο, με brute force θα χρειαστεί κάμποσα χρόνια... Εκτός αν έχεις διαβάσει το "Ψηφιακό Οχυρό" του Dan Brown...xaxaxxa
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 ti leei auto to psifiako oxiro?ektos an o allos exei balei eukolo password.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.