SL9S9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Επειδή έχει παραγίνει η κατάσταση με το software (και hardware;) που κυκλοφορεί σας τα γράφω όσο συντομότερα μπορώ: 1) Ειχα δουλεψει στο word ένα κείμενο 100 σελίδες περίπου στο παλιό μου pc, pentium 3. Είχα ορισει μισή Α4 για διασταση σελίδας. Και το τύπωνα σε Α4, 2 σελίδες με Α4 βιβλιοδεσία αριστερά εκτύπωση διπλής όψης (δεν τυπώνει με τη σειρά σελίδες 1,2,3). Ακολουθεί αναβαθμιση αλλαγή υπολογιστή σε C2D. Mε τις ίδιες επιλογές η εκτύπωση βγαίνει με σμίκρυνση και κάτω δεξιά. 2) Δεν τρεχει ΙE7. Γραφει connecting και κολλάει. Συμβιβάζομαι Mozila. Ελα όμως που σώζει ένα site με άλλο format (το χρειαζομαι). ΙΕ6. 3) Μετατροπή word σε pdf, αμα ξεκινήσει δεν σταματα με τίποτα... Ενα ESC ρε παιδιά; Είπα παραλληλα να ανοίξω ενα notepad και μολις εγραφα κρασαρε το pdf converting (να χαρω dual core). Την 2η φορα δεν το ακούμπησα καν και τελειωσε (εγινε πραγματικα πιστεψτε το - τυχαια βεβαια όπως όλα τα σφαλματα με τα προγραμματα microsoft που δεν μπορείς να αναπαραγεις). 4) Δοκιμή το pdf, κανεις page up και page down (εννοείται fit page to screen) και μετά από λίγες σελίδες αρχίζει να χάνει και σε λίγο πιο πολύ και τυπώνει το μισό της προηγούμενης και το μισό της επόμενης σελίδας στην οθόνη. Δηλ. τόσες εκδόσεις adobe (6) και δεν το είδαν ότι εχει προβλημα (το conevrt;); 5) Κανεις load ένα αρχείο bmp με το corel από ένα φάκελο στο D:\aaaa\bbb\ccc\dddd και μετά save και σε παει στο my documents...Αντε ξαναβάλε D:\aaaa\bbb\ccc\dddd. Μετα load από F:\www\qqq\ww\zz και όταν save σε πάει στο προηγούμενο D:\aaaa\bbb\ccc\dddd. 5) Λεω να δω το pdf σε 1024 πως φαίνεται. Γυρναω σε 1024 από δεξι κλικ desktop κλπ. Για επιστροφή στο 1280 λεω να κανω κλικ στο nvidia icon κατω δεξιά, το εύκολο μενού αλλαγής. Λείπει το 1280x1024 από το μενού που τσεκάρεις ανάλυση... Ξανα από δεξί κλικ desktop κλπ 1280. Ελεγχω nvidia μενού τωρα έχει 1280. Να το βρασω. 6) Φυσικά τα εικονίδια εχουν χασει τις θέσεις τους και τα ξανατοποθετώ. (Αν στην Microsoft ήξεραν ολοκληρωτικό λογισμό θα μπορούσαν με τη διαφορική εξίσωση: x'=x*1024/1280 (και για τα y) να κανουν επανατοποθέτηση. 7) Δίνω κατά λαθος εκτύπωση 100 σελίδες στον laser HP1018. Και σταματω κλείνοντας το - δεν έχει κουμπί cancel. Μενει μισό φύλλο μεσα μισό έξω. Ξαναανοίγω. Ο βλακας εκτυπωτης δεν το καταλαβαίνει να το προωθήσει ουτε εχει κουμπί form feed. Ανοιγμα, αφαίρεση toner (χανει και λογω φωτισμού), και μονο τοτε τραβιεται με το χέρι το χαρτι. 8) ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ φορά που ανοίγει το PC τα windows XP στο partition D που εχω χωρις antivirus και antispyware και firewall παρότι εχω δηλώσει θα το παρακολουθώ εγω (τι το έχουν βγαζει προειδοποίηση your computer is at risk και πρεπει να κανεις κλικ να κλεισει. 9) Επίσης ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μπουταρω πρεπει να κανω κλικ στο ballon "Η φωτοαποδοση με SLI καταργήθηκε". Σαμπως ειχα ποτε SLI; Ουτε το mobo εχει, αλλα εχει η καρτα option. 10)Με αρκετες αλλαγές στις μεσαίες σελίδες του souper program "word xp 2003" βλέπω στις τελευταίες σελίδες τυχαία θα έλεγα κατι μουτζουρίτσες.. πλατους 5-6 γραμματων, σε καμμια 10αρια σημεία.. Το ψάχνω λίγο και κανοντας το select και ξαναβαζοντας το style normal εμφανίζονται οι 2 σειρές κείμενο που είχε.. Το εχω επιβαρύνει με πολλά styles (3). ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ... Εγκαθιστω και την νεα pinnacle hybrid 310i στο partition c: (xp home για internet/χαβαλε) και στο partition d: (xp pro για δουλειές), typical setup και τα δύο. ΣΤΟ C: ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ TELETEXT KAI ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ FAVORITES CHANNEL ΜΕΝΟΥ ΣΤΟ D: ΛΕΙΠΕΙ FAVORITES CHANNEL ΜΕΝΟΥ KAI ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ TELETEXT Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ CD EXOYN ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Στελνω mail στην pinnacle και απαντα ενας ασχετος: "What pinnacle Hardware do you have?" και του απαντώ, ρε μλκ το τσεκαρα απο listbox στην φορμα υποβολής προβληματων και το βλεπεις ήδη στο κατω μερος του μηνυματος reply που μου εκανες. Ξανααπαντά με λύση με 30 βήματα και μεταξύ των άλλων λεει να κάνω: reinstall (που φυσικα το ειχα δοκιμασει) αλλά πρώτα: Ensure you have Admin rights in this PC, Make sure file and printer sharing is enabled in the network setup, Make sure to temporarily disable any anti-virus/anti-spyware, Remove any Pinnacle registry entries with a program such as "RegCleaner", Run the Pinnacle Regdelete program, search for Pixie. If it finds A Pixie folder, make a copy of it, and then delete it, Empty the windows recycle bin, Run the file called dotnetfx.exe, run NDP1.1sp1-KB867460-X86.exe, Reinstall PMC software version 4 ΚΛΕΙΝΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΑΥΤΑ ΜΕ 19?) A! Ξεχασα να πω οτι και το νεο souper gigabyte mobo είχε προβλημα με το σενσορα του cpu fan. Εκανε beep όταν ξεκινούσε κρυο για μισο λεπτό. Το απενεργοποίησα αλλά έφαγα αρκετή ωρα να βρω τι φταίει. Επίσης, σήμερα στη δουλειά βλέπω ότι ένας χρήστης έχει χάσει όλη την επιφανεια εργασίαςσε XP (που είναι τα εικονίδια
SL9S9 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Και συνεχίζουμε.. Κατεβασα και εγκατέστησα το software Microsoft intelli mouse optical για το νεο PC, version 5.5, γιατι το CD που έχω (version 3.2) λενε τα XP δεν είναι συμβατό (στο παλιο pentium 3 αυτό είχα με XP και με SP2). Ελα όμως που δεν δουλεύει με toolbook. Απεγκατάσταση, και παρόλα τα warnigs εβαλα το 3.2 και δουλεύει μια χαρά σε όλα. ΑΛΛΗ ΜΙΑ BILL-ΠΑΤΑΤA. Φανταστείτε στον κώδικα που ΔΕΝ φαίνεται τι μλκίες κάνουνε... Και πόσες διορθώσεις κατεβάζουμε καθε φορά (βλ. windows update) Δεν τολμώ να βάλω τα vista!!! --- Tο add remove software δουλεύει, επιλεκτικά: γιατι δεν απεγκαθιστα το HP order reminder?
Vagos_46 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 9) Επίσης ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μπουταρω πρεπει να κανω κλικ στο ballon "Η φωτοαποδοση με SLI καταργήθηκε". Σαμπως ειχα ποτε SLI; Ουτε το mobo εχει, αλλα εχει η καρτα option. για αυτο τουλαχιστον βαλε πιο καινουργιους ειναι bug των 91.31!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.