chrissyg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 παιδια γεια σας μπαίνω κατεφθείαν στο θέμα εχω φτιάξει ενα μικρό ασύρματο δίκτυο με 2 PC και μια ADSL συνδεση με router ενώ και απο τα δύο PC η σύνδεση με το internet είναι super όταν πάω να κάνω εξερεύνηση απο το ένα PC το άλλο ο explorer κολλάει και μετα απο κάποια δευτερόλεπτα ανοιγει του φακέλους και καμμια φορα ο ενας δεν βλέπει τον άλλον καθόλου και ας ειναι και δίπλα.Το ίδιο πρόβλημα το έχω και με ενεργοποιημένο Firewall to Zone Alarm και με απενεργοποιημενο. Τι μπορει να συμβαίνει; pls HELP
chrissyg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 παιδια βοηθεια η κατασταση ειναι τραγικη
gusaxl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Φιλαράκο αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Εκανα ένα post με τίτλο "Δεν βλέπονται...", κάποια παιδιά προτείναν μερικές ενέργειες που σε μένα δεν έλυσαν το πρόβλημα αλλά δεν χάνεις τίποτε να ρίξεις μια ματιά μήπως και σε βοηθήσει.
vasilis78 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Γενικά πρέπει να δείς: >Την κατάσταση των καλωδίων >Την κατάσταση των καρτών δικτύου >Firewalls >Workgroup >κάνε Ping Και δες τα αποτελέσματα >background programs Που μπορεί να τρέχουν >ip & network settings >δοκίμασε να πάρεις c$ >.....
chrissyg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Γενικά πρέπει να δείς: >Την κατάσταση των καλωδίων >Την κατάσταση των καρτών δικτύου >Firewalls >Workgroup >κάνε Ping Και δες τα αποτελέσματα >background programs Που μπορεί να τρέχουν >ip & network settings >δοκίμασε να πάρεις c$ >..... ti ennoeis dokimase na pareis c$
gtsamis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 παιδια γεια σαςμπαίνω κατεφθείαν στο θέμα εχω φτιάξει ενα μικρό ασύρματο δίκτυο με 2 PC και μια ADSL συνδεση με router ενώ και απο τα δύο PC η σύνδεση με το internet είναι super όταν πάω να κάνω εξερεύνηση απο το ένα PC το άλλο ο explorer κολλάει και μετα απο κάποια δευτερόλεπτα ανοιγει του φακέλους και καμμια φορα ο ενας δεν βλέπει τον άλλον καθόλου και ας ειναι και δίπλα.Το ίδιο πρόβλημα το έχω και με ενεργοποιημένο Firewall to Zone Alarm και με απενεργοποιημενο. Τι μπορει να συμβαίνει; pls HELP Δώσε περισσότερες τεχνικές πληροφορίες: π.χ. Δουλεύεις με static ips στα PCs, λειτουργικό σύστημα κ.λπ....
chrissyg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 nai me static ip to ena exei XP Pro SP2 English kai to allo XP Home SP2 Greek
vasilis78 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 ti ennoeis dokimase na pareis c$ απο command prompt (start->run->}open: γραψε την Ip (η το ονομα του αλλου υπολογιστη) και στην συνεχεια c$ π.χ. 192.168.1.100/c$
konops Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Για κάποιο περίεργο λόγο μερικά ασύρματα αντιδρούν περίεργα... ένα πραμα που μου έχει λύσει το πρόβλημα ειναι να ορισουμε ip 192.168.0.1 στο router, 192.168.0.2 στο 1 pc και 192.168.0.3 στο άλλο. Επίσης απο regedit hkey local machine>system>current control set>services>lanmanserver>parameters δημιουργω ενα dword me onoma SizReqBuf και βαζω τιμη 0000ffff και το ιδιο κανω και απο κατω με το lanmanworkstation. Αυτό βοηθάει στην γρηγορη εμφανιση των αρχειων μεσω δικτύου, διοτι ανεβάζει το buffer. Δεν ξερω αν θα βοηθήσει στην περιπτωση σου αλλα δεν εχεις τπτ να χασεις απο το να το δοκιμασεις. Μεγάλη προσοχή στο registry μην κανεις κανενα λαθος, για καλο και για κακο κανε ενα system restore point ετσι ωστε αν κανεις καμια γκαφα να μην γινει στραβη A! ριξε και μια ματία να είστε στο ιδιο workgroup, αλλα αφου λες οτι βλεπονται λογικα 8α ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.