Tsino Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Παιδια έχω το εξής πρόβλημα. Έχω DSL 1 Mb HOL και έχω διαπιστώσει ότι όταν κάνω download ένα οποιοδήποτε αρχείο ότι και αν είναι αυτό ενω δείχνει ότι κατεβαίνει κανονικά, όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει μήνυμα λάθους (error) και ότι δεν κατέβηκε σωστά και να το κατεβάσω ξανά. Να σημειώσω ότι browsing είναι κανονικό. Μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν ξέρω τι να κάνω. Please Help Router Fritz
kostasplak1986 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 apo opoiodipote site kai na katevaseis sto leei ayto?
Tsino Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 οποιοδήποτε site είτε είναι exe είτε rar.
firemas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 mipos h grammi sou den exei stathro download? Ennow mipos ''tremopezei'' h grammi dsl? Ligo koufa kapoia pramata alla pote min les pote sto Ellada pou zoume...;-)
Κomos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 με internet explorer μπαινεις?? δοκιμασε και κανα opera/firefox κατι σε ιο - trojan μου μυριζει antivirus - antispyware εχεις ?ειναι ενημερωμενα?
Tsino Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Είτε IE είτε Firefox το ίδιο πράγμα. Απλώς δεν έχω antivirus και εκεί είναι το θέμα προσπαθώ να κατεβάσω και δεν μπορώ. Λέτε να τον έχω αρπάξει ήδη τον ιο? Firewall έχω ένα της Nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.