Προς το περιεχόμενο

Παγώνουν τα πάντα.

NOMIKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά

Εδώ και κάμποσο διάστημα έχω τα παρακάτω πρόβλημα,συνήθως όταν έχω πολλές ώρες το pc ανοικτώ και με πολλες εργασίες κυρίως με internet explorer ,κατεβάσματα πολλών αρχείων συνεχές άνοιγμα και κλείσιμο παραθύρων,φτάνει κάποια στιγμή που παγώνουν όλα και δεν υπακούει σε τίποτα παρά μόνο στο reset.

Έχω 2GB μνήμη RAM και το πρώτο που σκέφτηκα είναι να αυξήσω την Virtual ,εικονική μνήμη όπου και την έφτασα στο διπλάσιο της ram δηλαδή 4072 mb αλλά δεν βλέπω μεγάλη αλλαγή καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Έιναι χαμηλές (40- 45 βαθμούς) απο τροφοδοτικό αξιόπιστο TAGAN 500αρι επεξεργαστής AMD athlon 64 3700.

Σε παιχνίδια ποτέ δεν μου συμβαίνει και με όλα στο full.

Για υτό σκέφτηκα την virtual μνήμη και τον explorer.

Δημοσ.
Έιναι χαμηλές (40- 45 βαθμούς) απο τροφοδοτικό αξιόπιστο TAGAN 500αρι επεξεργαστής AMD athlon 64 3700.

Σε παιχνίδια ποτέ δεν μου συμβαίνει και με όλα στο full.

Για υτό σκέφτηκα την virtual μνήμη και τον explorer.

Φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι οι ΑΜD δεν ''υπακούουν'' καλα με τα XP. Ξέρεις βέβαια ότι δεν φταίνε οι AMD...τέσπα, απο εκεί και πέρα 8α δοκίμαζα σε 1η φάση ένα άλλο πρόγραμμα internet browsing... Απο virtual είσαι μιά χαρά, κανονικά δεν χρειάζεσαι κα8όλου (σχεδον).

Δοκίμασε αυτό και πές μας αν χρειαστεί να το παιδέψουμε και άλλο το ρημάδι το μυαλό μας ;)

Δημοσ.
Φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι οι ΑΜD δεν ''υπακούουν'' καλα με τα XP. Ξέρεις βέβαια ότι δεν φταίνε οι AMD...τέσπα, απο εκεί και πέρα 8α δοκίμαζα σε 1η φάση ένα άλλο πρόγραμμα internet browsing... Απο virtual είσαι μιά χαρά, κανονικά δεν χρειάζεσαι κα8όλου (σχεδον).

Δοκίμασε αυτό και πές μας αν χρειαστεί να το παιδέψουμε και άλλο το ρημάδι το μυαλό μας ;)

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Τις τελευταίες ημέρες δεν μου ξανάβγαλε πρόβλημα και τον δουλεύω σκληρά ,δεν κλείνει καθόλου (επεξεργασίες εικόνας και φουλ RS)αν ξανακάνει κάτι πάω να τσεκάρω άλλο πρόγραμμα internet browsing.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...