iced Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Καλησπερα παιδια, εχω προβλημα με την αναγνωριση της συνολικης χωρητικοτητας των μνημών... Εχω 2*512 ocz και 1*1g supertalent πάνω σε ASUS A8N32 DLX.... Θα μου πειτε βεβαια Read The Fucking Manual, το θεμα ειναι οτι δεν λεει κατι το γαμημενο :evil: Μου αναγνωριζει μονο το 1g συνολικα και με καποιο απο τους πολλους συνδυασμους που εκανα, 1,5γιγα. Τι συμβαινει?
Kyanh_Akth Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 να πας την μνήμη πίσω και να την αλλάξεις με κάποια άλλη.
6600gt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Γιατι? Αφου λειτουργει κανονικα.... Αφού δεν σου λειτουργούν οι μνήμες μαζί τι θα κάνεις?????:evil: Απλούστατα θα δώσεις πίσω τις μνήμες που είναι ασύμβατες με τις παλίες που είχες και θα βάλεις άλλες.(ίδια μάρκα,χαρακτηριστικά).
iced Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μετα απο κάθε ασυμβατοτητα το ψαχνω μεχρι τελος και μετα βαζω το χερι στην τσεπη.... Πρωτα θα εξαντληθει το θεμα και μετα θα αγοραστουν αλλες μνημες... Το θεμα ειναι να μαθουμε τι γινεται 6600Gt
6600gt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μετα απο κάθε ασυμβατοτητα το ψαχνω μεχρι τελος και μετα βαζω το χερι στην τσεπη.... Πρωτα θα εξαντληθει το θεμα και μετα θα αγοραστουν αλλες μνημες... Το θεμα ειναι να μαθουμε τι γινεται 6600Gt Ασυμβατότητα μνήμης σου λέει τίποτα?? Αν έχεις έξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα (να αλλάξεις θέσεις στις μνήμες)τότε τι το ψάχνεις?(Εκτος αν έχεις όρεξη για κουβεντούλα....) :arrow:
iced Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 6600gt βιαζεσαι να βγαζεις συμερασματα. Το αν ειναι θεμα μνημης, μητρηκης ή και τα δυο δεν το ξερουμε Τελικα καταφερα με ενα συνδυασμο να κανω να βλεπει 1,5γιγα... Κατι ειναι και αυτο! Καποια στιγμη που θα παρω αλλο ενα dim 1g και θα τελειωσει η υποθεση...
6600gt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 6600gt βιαζεσαι να βγαζεις συμερασματα. Το αν ειναι θεμα μνημης, μητρηκης ή και τα δυο δεν το ξερουμε Τελικα καταφερα με ενα συνδυασμο να κανω να βλεπει 1,5γιγα... Κατι ειναι και αυτο! Καποια στιγμη που θα παρω αλλο ενα dim 1g και θα τελειωσει η υποθεση... Τελευταία φορά που γράφω(γιατι έχω βαρεθεί να το λέω και να μην καταλαβαίνουν..):twisted: Δεν έχουν πρόβλημα οι μνήμες που έβαλες απάνω στην mobo σου αν λειτουργούν μόνες τους... δεύτερο είναι καθαρά ασυμβατότητα του chipset που φοράει η motherbord με μερικούς τύπους μνήμης όταν υπάρχουν διαφορετικοί τύποι μεταξύ τους και δεν είναι παράξενο αυτό άλλωστε το αναφέρουν και οι κατασκευαστές αυτό... και τρίτο αφού κατάφερες να το κάνεις να αναγνωρίζει 1.5gb απο τα 2gb που έπρεπε τότε μικρό...το κακό.
varthol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δοκίμασες να βάλεις Bank1=1gb Supertalent Bank 2 = Empty Bank3+4 = 2*512 mb OCZ; (Και κάνε ενεργοποίηση "close empty Memory Slots" στο BIOS του Mobo.) Δεν γράφεις για το χρονισμό τους.Τι είναι 533,667,800,1024 MHz Bus;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.