Tridimos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μια ερώτηση. Το κατέβασμα files μεσο ethernet (καλώδιο) απο το ενα pc στο αλλο του δικτύου μου στο σπιτι με ταχύτητα 4-5 mb/sec ειναι φυσιολογική ή μικρή? (δοκίμασα και με ftp και ειδα οτι και εκεί ειναι τα ιδια). Μήπως υπάρχει καμμια port στην ethernet και πρέπει να τη κάνω τίποτα maximize για μεγαλύτερη ταχύτητα? Ευχαριστώ.
Sorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα ένα lan στα 100MBps έχει θεωρητική μέγιστη ταχύτητα 12.5Mb/sec.... Απο όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια πόρτα που ρυθμίζεις για να αυξήσεις την ταχύτητα. Πρόσεξε να έχεις καλό καλώδιο και να αποφεύγεις να περνά κοντά απο καλώδια ρεύματος.
Adavis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Αυτό με το ρεύμα έχει να κάνει περισσότερο με υψηλές τάσεις παρά με οικιακό ρεύμα. Με ένα 2.5 καλώδιο ρεύματος δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα...
firewalker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τι υπολογιστή έχεις; Μήπως είναι παλιός και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του lan σου;
PATRINOS06 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 καποιο firewall μην παιζει στη μεση?εξαρταται απο πολλα το γεγονος οτι πιανεις τετοια ταχυτητα 1)μπορει ο HDD απ'τον οποιο τραβας δεδομενα να εκτελει πολλες εργασιες μαζι και να καθυστερει 2)μπορει ο εν λογω HDD να ειναι fragmented 3)μπορει να μην εχεις 100άρι δίκτυο αλλα 10άρι (Mbps) 4)μπορει η συνδεση σου να χρησιμοποιειται για καποιο αλλον σκοπο και να μην υπαρχει ελευθερο bandwith 5)μπορει ο δισκος στον TARGET-PC να εχει προβληματακια.. να σημειωσω οτι αν σε καποιον απ'τους 2 σκληρους γραφει torrent προγραμμα ή P2P, οι υποθεσεις μου 1 & 2 ειναι σιγουρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.