Προς το περιεχόμενο

Burning Crusade deftera 15/1 23:55 sto plaisio!!

paravatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από παπασωτηρίου πότε θα ξεκινήσουν οι αποστολές? Την προηγούμενη βδομάδα επικοινώνησα με email αλλά δεν γνώριζαν για το πότε θα ξεκινήσει το μοίρασμα........Μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν αλλά ακόμα τίποτα. Η παραγγελία μου είναι σε status αναμονής. Αναμένουμε εναγωνίως!!!!!!!!!

Δημοσ.
Δεν νομίζω, αλλιώς γιατί να με πάρουν τηλ. να μου πουν ότι θα το φέρουν αύριο? ;)

Μπορει κιολας να εχεις δικιο....Αμα στο φερουν ενημερωσε μας και πες μας εντυπωσεις? Θα μπαινεις αραγε απο αυριο στον server?

Δημοσ.

EΓώ δεν καίγομαι και τόσο πολυ παίδες.Δοκιμάστε το , παιξτε το να δείτε πως ειναι εγώ πάντως δεν πληρώνω cents παραπάνω.Θα παίζω με account φίλου.,. :D

Δημοσ.
Μπορει κιολας να εχεις δικιο....Αμα στο φερουν ενημερωσε μας και πες μας εντυπωσεις? Θα μπαινεις αραγε απο αυριο στον server?

Όχι δεν μπορώ να μπω από τώρα, σήμερα το βράδυ με την αλλαγή της μέρας (00.01 server time > +1 ώρα δικιά μας) ανοίγουν οι servers για BC.

Δημοσ.

ekana apo oktovrio proparaggelia apo papasothriou kai stis 15/1/07 mou hrthe mail oti to paketaki einai hdh stous courrier kai tha to paralabo shmera mexri tis 5 to apogeyma! Mia xara deixnoun na phgainoun ta pragmata! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...