Προς το περιεχόμενο

Burning Crusade deftera 15/1 23:55 sto plaisio!!

paravatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

quote po to site, molis mou to dosane sto MSN!! an kai mou peftei makria tha fortoso allous 2 sto amaksi k tha pao mou fainetai... k kapakia logaroooooo ennoeitai!! :D

"Αποκτήστε το από το κατάστημα Περιστερίου την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 23:55 το βράδυ

…για να είστε οι πρώτοι που θα μπείτε στην Outland ..."

ante paides, go 70!!! :D :D

Δημοσ.

Υπαρχει ηδη λιστα αναμονης στο πλαισιο. Θα τηρηθει η προτεραιοτητα. Ηδη στο καταστημα της πατρας εχουν γινει πανω απο 100 προπαραγγέλιες που ο καθενας ζητα να του κρατηθει παραπανω απο 1...

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα ότι θα μου παραδώσουν το BC το σάββατο από τις 9 μέχρι τις 5, άντε να δούμε πως θα περάσουν οι μέρες μέχρι την τρίτη που θα μπορέσουμε να κάνουμε login

Δημοσ.

Na ksereis oti h Blizzard "anepishma" akoma exei anakoinwsei oti tha ginei ena megalo se diarkeia maintance gia na ipodextei to Burning Crusade...Thewrw oti tha einai parapanw se diarkeia apo oti einai sinithws ta maintance tous...

Δημοσ.

Ρε παιδιά πείτε μου αλήθεια, δεν το βαρεθήκατε το WoW? άντε να το παρατάτε σιγά σιγά μήπως νιώσει η blizzard και βγάλει κάνα Warcraft 4 ή κάνα Starcraft 2.... Άσε που laggαρει το Bnet όλο με το κολοπαίχνιδο.. Get a life ρρεεεε! :P Και μόλις βγεί Warcraft 4 το καίμε όλοι παρέα :P

Δημοσ.
Με πήραν τηλέφωνο σήμερα ότι θα μου παραδώσουν το BC το σάββατο από τις 9 μέχρι τις 5, άντε να δούμε πως θα περάσουν οι μέρες μέχρι την τρίτη που θα μπορέσουμε να κάνουμε login

Το ίδιο και με μένα, με πήραν χθες τηλ. και με ρώτησαν αν το θέλω ακόμα looool :razz: ... μα κάτι απορίες που έχουν :lol:

Δημοσ.
Το ίδιο και με μένα, με πήραν χθες τηλ. και με ρώτησαν αν το θέλω ακόμα looool :razz: ... μα κάτι απορίες που έχουν :lol:

Ρε παιδιά απο που το προπαραγγείλατε και σας το φέρνουν τόσο νωρίς? Αν βάλω και εγω μια προπαραγγελία υπάρχει καμιά ελπίδα να το πάρω και εγω το Σάββατο?:P

Δημοσ.

για την απλη ή την collectors μιλατε?Θυμαστε να μου πειτε τον αριθμο παραγγελιας σας?

Δημοσ.
Ρε παιδιά απο που το προπαραγγείλατε και σας το φέρνουν τόσο νωρίς? Αν βάλω και εγω μια προπαραγγελία υπάρχει καμιά ελπίδα να το πάρω και εγω το Σάββατο?:P

Εγώ το είχα παραγγείλει από τον Απρίλιο :P, παίζει να ήμουν και ο πρώτος που το παρήγγειλε :lol:. Λίγο δύσκολο να το παραγγείλεις τώρα και να βρεις κομμάτι... ουσιαστικά δεν θα θεωρηθεί ούτε καν προ-παραγγελία αφού το παιχνίδι υπάρχει ήδη στα καταστήματα.

για την απλη ή την collectors μιλατε?Θυμαστε να μου πειτε τον αριθμο παραγγελιας σας?

Την απλή είχα παραγγείλει, αριθμό παραγγελίας δεν θυμάμαι.

Μου έστειλαν email και από το Play.com χθες ότι προωθήθηκε και από' κει η παραγγελία :D. Μένει μόνο ο Παπασωτηρίου να δώσει κάνα σημάδι ότι θα το στείλει κι' αυτός και είμαι κομπλέ ;)

Δημοσ.
αρα απο οτι καταλαβα, το Πλαισιο θα στο φερει και καλα αυριο. Μπα, χλωμο το κοβω αυτο που λες. Για Τριτη σε βλεπω και σενα

Δεν νομίζω, αλλιώς γιατί να με πάρουν τηλ. να μου πουν ότι θα το φέρουν αύριο? ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...