lalanis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Είμαι εδώ και 3 μήνες ένας ευτυχής κάτοχος ενός Toshiba A100-906. Θα προσπαθήσω να αναφέρω κάποια γεγονότα που συνέβησαν από τη Δευτέρα, χωρίς χαρακτηρισμούς, και όσο μπορώ πιο ψύχραιμα... τη Δευτέρα το μεσημέρι (8/1) προσπαθώ να βάλω στο λάπτοπ μια κάρτα memory stick pro duo. Μπαίνει κανονικά, αλλά όπως όλοι (πλέον κι εγώ) ξέρουν , έπρεπε να έιχα βάλει αντάπτορα. Ο υπολογιστής δουλεύει, κανονικά, η κάρτα αναγνωρίζεται, αλλά μένει μέσα και δεν βγαίνει... Λέω δεν πειράζει, γίνονται αυτά, θα το πάω στην αντιπροσωπεία. Τρίτη μεσημέρι 9/1, πάω το λάπτοπ στην Ideal, του ρίχνουν μια γρήγορη ματιά και και μου λέει ο τεχνικός, ότι θα με ειδοποιήσουν την επόμενη μέρα, και επίσης ότι η επισκευή μπορεί να κρατήσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα (γύρω στις 4-5 εργάσιμες). Τετάρτη πρωί (σήμερα 10/1) τηλεφωνώ στο service να δω τι γίνεται... -Καλημέρα για ένα λάπτοπ τηλ. είχε ένα πρόβλημα με μια κάρτα μνήμης. -Ναι, μισό λεπτό....... Ναι, ξέρετε το μηχάνημα έχει πρόβλημα με τη μητρική και θα κοστίσει 400 ευρώ... Μήπως σας έχει πέσει κάποιο υγρό; -Σας παρακαλώ, τι λέτε, κοιτάξτε καλύτερα, μια κάρτα μνήμης έχει μείνει μέσα, ποια motherboard; -Περιμένετε λίγο...Έχετε δίκιο, δεν χρειάζεται να αλλάξετε όλο το motherboard, θα πάει περίπου 170 ευρώ. -Σας παρακαλώ δώστε μου τον τεχνικό.... (Τεχνικός) -Ναι, ο αναγνώστης της κάρτας είναι ενσωματωμένος στη μητρική, και πρέπει να αλλάξει, και για να γίνει αυτό μόνο οι Γερμανοί μπορούν να το ανοίξουν. Πρέπει δηλ. να πάει Γερμανία. -Την κάρτα δεν μπορείτε να την βγάλετε με κανένα τρόπο; -Κοιτάξτε, μπορώ με 45 ευρώ συν ΦΠΑ να δοκιμάσω με κατσαβίδια κτλ να τη βγάλω, αλλά υπάρχει περίπτωση να γίνει βραχυκύκλωμα, και να χρειαστεί να αλλάξει όλη η μητρική. Αυτό που σας λέω εγώ είναι ότι πρέπει να πάει Γερμανία, και σε 3-4 εργάσιμες θα έρθει, και θα τοποθετήσουμε το εξάρτημα, για να το πάρετε. (Αυτό που σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, είναι ότι πολύ χαλαρά, σκέφτονται να μου αλλάξουν την μητρική...Ο υπολογιστής λειτουργούσε μια χαρά, στην τελική δεν με ενδιέφερε τόσο ο αναγνώστης, ας έμενε η κάρτα μέσα, αλλά δεν πρόκειται να άφηνα να ανοίξουν το λάπτοπ (με 45 ευρώ, γιατί φοβόμουν ότι μπορεί κάτι να συνέβαινε και να καιγόταν η μητρική...) -Δεν πειράζει, ευχαριστώ, θα έρθω να το πάρω ο ίδιος, δεν θέλω επισκευή. Δεν χρεώνομαι, έτσι; -Όχι. Πριν περάσω από την Ideal, κατέβηκα στη Στουρνάρη και πήρα 2 τσιμπίδες από κατάστημα με ηλεκτρονικά, με πολύ λεπτή μύτη, ώστε να προσπαθήσω μέχρι κάποιο σημείο να τη βγάλω μόνος μου... Στην ideal, στην παραλαβή, με θυμόντουσαν απ΄την προηγούμενη μέρα και σε ερώτηση μου, αν είναι λίγο υπερβολικά τα 170 ευρώ για μια κάρτα, μου είπε η κυρία εκεί, ότι έχουν στραβώσει τα συρματάκια, και επίσης κάτι μου έδειξε στη υποδοχή του αναγνώστη. για να μην πολυλογώ, γύρισα σπίτι, και μέσα σε 10 λεπτά με το ρολόι η κάρτα έιχε βγει, και φυσικά το μχάνημα είναι μια χαρά. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ότι η υποδοχή ήταν πολύ στενή και τελικά έπιασα την κάρτα από τα πλάγια...Να σημειώσω εδώ ότι γνωρίζω ελάχιστα πράγματα από τεχνικά θέματα, και έχω ελάχιστη εμπειρία σε τέτοια θέματα. Κάρτα μνήμης δεν δοκίμασα να βάλω μέσα(και μάλλον θα κάνω καιρό...) αλλά γλίτωσα τουλάχιστον ένα σημαντικό ποσό, μαζί εννοείται με την ταλαιπωρία. Τα συμπεράσματα δικά σας, εγώ το μόνο που θα πω, είναι ότι η εμπιστοσύνη στο service της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας έχει τουλάχιστον κλονιστεί, και εύχομαι να μη νου ξανασυμβεί τίποτα όσο θα είμαι σε εγγύηση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μαθε ποιος ειναι ο υπευθυνος στην αντιπροσωπεια και πανε πες του τα χυμα...μπροστα του... κοσμια μεν, καυστικα δε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neperios_1984 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Welcome to Greece!! Ego ithela na paro prin kapoia xronia enan 120ari disko gia to pc mou alla den iksera an ton ipostirizei i motherboard k gia na mou ton sindesoun. Diladi na valoun to kalodio trofodosias k ti kalodiotainia mou piran 12 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Παράξενο για την IDEAL, έχει δώσει πολύ καλά δείγματα...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anexann Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 lalanis είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν από μερικούς μήνες με το Acer laptop μου και δεν σκέφτηκα ούτε ένα λεπτό. Δοκίμασα να το βγάλω με τσιμπίδα, αλλά επειδή δεν ήταν η κατάλληλη πετάχτηκα σε 2-3 μαγαζιά (επώνυμα και ανώνυμα) στην περιοχή μου και μου έβγαλα την ΛΙΩΜΕΝΗ(?) κάρτα μνήμης χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα πάντα δουλεύουν ρολόι έκτοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaktt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 egw file otan piga na parw laptop eixa akousei oti i acer einai i xeiroteri se thema service.omes enas ipallilos magaziou arketa logikos mou eipe oti i acer se sxesi me alles einai arketa kali kai mou to aitiologise lrgontas oti i toshiba i sony klp stelnoun ta pc eksw gia service.i moni pou exei grigoro service einai i hp. etsi eipe.epeidi me endiefere ena hp eipa na to parw.tin prwti mera parousiase provlima sto skliro.to piga pisw kai mesa se mia mera mou to allaksan.kai den itan amesws to provlima apo ti stigmi pou to pira.meta apo 20 wres peripou...vgale simperasmata monos sou kai psixraimia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 egw file otan piga na parw laptop eixa akousei oti i acer einai i xeiroteri se thema service.omes enas ipallilos magaziou arketa logikos mou eipe oti i acer se sxesi me alles einai arketa kali kai mou to aitiologise lrgontas oti i toshiba i sony klp stelnoun ta pc eksw gia service.i moni pou exei grigoro service einai i hp. etsi eipe.epeidi me endiefere ena hp eipa na to parw.tin prwti mera parousiase provlima sto skliro.to piga pisw kai mesa se mia mera mou to allaksan.kai den itan amesws to provlima apo ti stigmi pou to pira.meta apo 20 wres peripou...vgale simperasmata monos sou kai psixraimia Σου ειπαν πως στελνουν τα Toshi εξωτερικο και συ το πιστεψες? Σχετικα με το προβλημα με τον hp σου.... που το πηγες πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dagapan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Παιδια μεγαλη προσοχη με τα service των εταιριων και γενικα με τα service των φορητων υπολογιστων . Προσπαθουν να σας πιασουν τον πισινο με καθε τροπο και να σας πετσοκοψουν. Επειδη παλιοτερα ημουν ηλεκτρονικος γνωριζω πως μπορει να σας χρεωσει καποιος υπερμετρα και ας εχει καψει μια μονο ασφαλεια. Το θεμα ειναι πως με την πρακτικη τους οθουν τον κοσμο μακρια τους. Γιατι για ολα μετρά η ψυχολογια του πελατη , ο οποιος ναι μεν θα ψαξει το φθηνοτερο αλλα ομως οταν νιωθει οτι τον χρεωνουν λογικα και ας εχει καψει μονο μια ασφαλεια θα το δωσει στον τεχνικο γιατι εκει θα νιωθει ασφαλεια. Εγω και αλλος ενας φιλος μου ηλεκτρονικος με αυτη την τακτικη ειχαμε αυξησει την πελατεια μας κατακορυφα γιατι μας εμπιστευοντουσαν. Κάρτα μνήμης δεν δοκίμασα να βάλω μέσα(και μάλλον θα κάνω καιρό...) αλλά γλίτωσα τουλάχιστον ένα σημαντικό ποσό, μαζί εννοείται με την ταλαιπωρία.Τα συμπεράσματα δικά σας, εγώ το μόνο που θα πω, είναι ότι η εμπιστοσύνη στο service της συγκεκριμένης αντιπροσωπείας έχει τουλάχιστον κλονιστεί, και εύχομαι να μη νου ξανασυμβεί τίποτα όσο θα είμαι σε εγγύηση.... Υ.Γ: Γεια στα χερια σου φιλε μου. Ετσι αλλαξα οπτικο οδηγο μονος μου και γλιτωσα 250 ευρω απο την ACER η απο τον τεχνικο που το πηγα . Δεν διστασα να πληρωσω να μου το φτιαξει αλλος και ας ειμαι ηλεκτρονικος διστασα να με πιασουν κοροιδο για μια εργασια που θα κοστιζε λογικα 75 ευρω ο οδηγος συν 80 ευρω να βαλουμε για τον κοπο; (2ωρες δουλεια) 155 ευρω δεν τους φθανουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 αυτα να τα ακουν μερικοι μερικοι εδω μεσα που εχουν κανει πλυση εγκεφαλου στον καθε ασχετο να παρει toshiba οπωςδηποτε.ειδικα με τον 906 το εχετε ξεφτιλισει το θεμα.λες και δεν υπαρχει αλλο μοντελο ανταγωνιστικοτερο στην ιδια τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dagapan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 αυτα να τα ακουν μερικοι μερικοι εδω μεσα που εχουν κανει πλυση εγκεφαλου στον καθε ασχετο να παρει toshiba οπωςδηποτε.ειδικα με τον 906το εχετε ξεφτιλισει το θεμα.λες και δεν υπαρχει αλλο μοντελο ανταγωνιστικοτερο στην ιδια τιμη Μπορεις να μας προτεινεις κατι , γιατι σκεφτομαι να αγορασω σε αυτην την κατηγορια επιδοσεων-χρηματων. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fits13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Genikws re paidia eseis poia marka pistevete oti einai kaliteri gia laptops??? otan lew kaliteri ennow kai sto thema timi-apodosi alla kai sto na einai skili to laptop(diladi na min xalaei eykola) gia peste etairies me aitiologimeni apantisi. eyxaristw poly. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Toshiba-Dell-IBM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fits13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Giati egw re file exw akoysei oti ta kalitera laptops einai ta acer. Den rwtaw to kalitero laptop(Me kritirio to service etsi) apla lew poia marka laptop einai ayti poy vgazei poli diskola provlimata se sxesi me tis alles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Κατά τη γνώμη μου αυτές που ανέφερα. Στατιστική έρευνα δεν έχω κάνει πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaktt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 to piga stin hp gia sena pou rwrtas.oso gia to an to pistepsa oti ta pae ekswteriko mallon de tha diavases to thema sto opoio grafoume.diavase ti leei to paidi ksana... kai genika twra tha simfonisw oti mas exoun priksei me tous toshiba oti einai kaliteroi kai ma.....es.o kathenas exei ti gnomi tou.kai exei kai prosopiki empeiria gia na milaei.telos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.