g1annis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω port forwarding στο microcom? Διάβασα κάπου πως γίνεται, και το έκανα, αλλά όταν κάνω port scanning μου λέει "The host 88.218.36.184 does not have a service running on port 6881 ()." είτε τρέχω το kTorrent είτε όχι. Να σας πω τι έχω κάνει: Μπήκα στο interface του microcom, πήγα στην επιλογή Virtual Server κα έβαλα τα ports του ktorrent και του aMule. Μάλλον όμως, δε πρέπει στο πεδίο Host IP Address να βάζω το 10.0.0.2 (που είναι η διεύθυνση του router, αλλά κάτι άλλο. Όμως και η IP μου, δεν είναι στατική, οπότε ούτε την IP μου μπορώ να βάλω. Ίσως βέβαια να μην είναι αυτό το λάθος. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ.
HER_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 den xserw to router sou alla swsta ekanes kai ebales tin ip sou sto simeio auto...an pareis apo to diktyo sou tin ip gia paradigma 10.0.0.3 kai esu den exeis anoixsei kai auti tin porta den tha sou doulexsei....episeis anoixse porta kai gia to TCP kai gia to UDP..des kai to firewall twn windows...
g1annis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ΟΚ βρήκα άκρη. Έβαζα την ip του router και όχι της κάρτας. Την ip της κάρτας τη βρίσκεις με ifconfig για linux ή με ipconfig για win από γραμμή εντολών. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 kai kati to basiko.tin ip 10.0.0.3 dostin karfota sto pc sou dioti ama ginei kati kai o dhcp tou microcom sou dosei automata px tin 10.0.0.4 tote den tha pexei tipota.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.