Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 λοιπών μιας και είμαι σε περίοδο αφραγκίας (την διανύω σχεδόν σε όλη μου την ζωή) λέω να αλλάξω το mobo που έχω γιατί δεν με αφήνει να κάνω καθόλου Ο\C και βρήκα αυτό το mobo στο e-shop και το ερώτημα είναι αξίζει η αλλαγή mobo ? θα αυξηθεί η αποδώσει του συτήματος μου από την στιγμή που θα βγάλω 1 Gb μνήμης από το σύστημα και θα πάω σε κατώτερο chipset ? το τωρινό μου mobo είναι Intel D875PBZ
antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ταπεινή μου άποψη είναι να μείνεις ως έχει. Αφενός θα αφαιρέσεις 1GB RAM κι αφετέρου και 20% να ανεβάσεις το cpu (λίαν χλωμό) δε νομίζω να αξίζει τον κόπο.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 και εγώ στην ποσότητα μνήμης που θα λείψει από το σύστημα κολλάω αλλα δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποιο mobo που να έχει 4 δημ και με τα μεταχειρισμένα βρίσκεις μια φορα στον αιώνα και γαμώτο θέλω κάποιο mobo για να ζορίσω όλο το σύστημα να του βγάλω τίποτα παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.