Προς το περιεχόμενο

ΤΟ απιστευτο με q-tec. εσπασε το ανεμιστηρακι!!

tolis86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον το παλιο μου q-tec το ειχα βαλει στον π3 μου και μεχρι πριν απολιγες μερες ολα καλα. ελατε ομως που ενα βραδυ(το βραδυ πριν φυγω απο το χωριο για να ερθω πατρα) ερχεται ο αδερφος μου εντρομως στο δωματιο μου και μου λεει, Αποστολη τρεχα ο υπολογιστης κανει σαν τραχτερ! πεταγομαι τρεχω να δω, κοιταω το τροφοδοτικο και βλεπω οτι το ανεμιστιρακι δυσκολεβοταν να στριψει. ε, λεω κατι θα μπηκε μεσα και θα βρησκει. το ανοιγω ξεβιδωνω το ανεμιστηρακι και βλεπω πως ο αξωνας ειχε σπασει και η φτερωτη κρατιωταν πανω στο υπολοιπο σωμα του ανεμιστηρα λογω μαγνητικης ελξης. ΕΛΕΟΣ!!! προχηρως για να δουλεψει ο αδερφος μου τον υπολογιστη που τον χρειαζοτανε εβαλα ενα 80αρι ανεμιστηρα που ειχα και μολις ευχερεσει θα παει να παρει ενα καινουριο τροφοδοτικο ή στη χειρωτερη να βαλει εναν αλλο 12αρη. εχω παγκοσμια αποκληστικοτητα? δεν νομιζω να εχει ξανασυμβει κατι τετοιο....

Δημοσ.

ναι ενα διαφανο-ροζ. δεν ειναι το θεμα τι θα βαλω τωρα... ειναι το κομικοτραγικο της υποθεσης. πιο πλαστικο? ο μεταλικος αξωνας στο κεντρο εσπασε.απο μονος του εστι απλα.

Δημοσ.

emena eixe arxisei na kreparei-ragisei to plastiko tou fan.. :) sto 650ari

any way..akoma douleyei kala..alla to alaksa me ena enermax 620W molis eixa diathesima ta xrimata.. 145 euro epiase peripou?

to QTEC tha to afiso gia ena allo PC pou den exei apetisis..

Δημοσ.
Ετσι ευκολα ραγιζουν και σπανε τα ανεμιστηρακια των q-tec![/QUOT]

Καλά αυτά μπορεί να συμβούν σε όλα τα τροφοδοτικά που κυκλοφορούν....:-P

Εγώ πάντως έχω 3 χρόνια το 500w q-tec με τον 120άρι ανεμιστήρα και λειτουργεί μια χαρά μέχρι τώρα.

Δημοσ.

q-tec

ΠΕΤΑΜΑ.ΜΑΚΡΙΑ

Οταν ειχαν ανοιξει το παλιο μου τροφοδοτικο γιατι ακουγα κατι σαν σσσσ (διαρροη αερα) ειδα οτι οι μισοι πυκνωτες ειχαν πρηστει και ανοιξει και περνανε αερα. Βρε δεν παν να "μπιπ" οι "μπιπ". θα καψουμε ολο το μηχανημα για ενα τροφοδοτικο? ελεος!

Δημοσ.

εμένα το 500W Q-tek μου, δουλεύει ακούραστα 3 χρόνια. Καμιά φώτο από το ανεμιστηράκι δεν έβγαλες? Κρίμα.

Μήπως του είχες κάνει κάποια επέμβαση

Δημοσ.
εμένα το 500W Q-tek μου, δουλεύει ακούραστα 3 χρόνια. Καμιά φώτο από το ανεμιστηράκι δεν έβγαλες? Κρίμα.

Μήπως του είχες κάνει κάποια επέμβαση

Δεν θα ζητήσω πολλά.

Βάλε το να τροφοδοτήσει ένα PC που τραβάει 300W και θα δούμε πόσα...λεπτά θα δουλέψει :P

Δημοσ.

kiomos ena q-tec 550watt me tous 2 8rides anemistires epi 1.5 xrono mou douleue to pc mou me to eksis hardware

AMD64 4400x2

DFI LANPARTY SLI-DR

2x512MB DDR400 OCZ 2-3-2-6

XFX 7900GTX 512MB

2 X RAPTOR 36.7GB

2 X 12 FANS

KAI KANENA PROBLIMA.. kai na po oti den epeza paixnidia ante... elione... kai omos eki skili... TI NA PO !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...