kotetsi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Όλοι σου έχουμε εκφράσει τη γνώμη μας ευθέως και χωρίς περιστροφές. Εν ολίγοις, το Vaio δεν αποτελεί πιθανή σκέψη αγοράς για κανέναν διότι τα χαρακτηριστικά του συναντώνται σε προτάσεις με χαμηλότερη τιμή. Αυτό προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε σε δύο διαφορετικά threads. Στην περίπτωση βέβαια που προβείς στην αγορά notebook μόνο για την καλαισθησία του δεν έχω τίποτε να πω. Προσωπικά τα Vaio δε μου αρέσουν αλλά αυτό έγκειται στο γούστο του καθενός. Edit: Η Sony σε ποια «όλα» υπερτερεί ακριβώς; Στα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου; Στα ηχεία; Στα mp3 players; Καλό είναι να μην τσουβαλιάζουμε και ισoπεδώνουμε τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonsuntrip Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Paidia Sto Telos, Otan Mou Erthei Sta Xeria Se Kamia Vdomada Tha To Koitaw Kai Tha Lew Oti Einai Gia Ta Mpaza, Meta Apo Ola Ayta Pou Eipate!!! Den Aksizei Ta Lefta, Den Einai San Ta Toshiba, Den Einai Epilogh Kanenos, Den Den Den Den... Varethika Re Guys!!! Giati Eiste Toso Isopedwtikoi? An Sas Xarizan Ayth Thn Stigmh Ena Laptop, Poio Tha Pernate? Eilikrina!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotetsi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Για μία ακόμη φορά: τα Vaio είναι εξαιρετικά notebooks απλά δεν είναι value for money. To AR21s επιβεβαιώνει τον κανόνα με το παραπάνω, έχοντας χαρακτηριστικά που μόνο αποκλειστικά ή καινοτόμα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, παρά ταύτα όμως πωλείται σε υψηλή τιμή. Νομίζω λοιπόν ότι δεν αποτελεί προτίμηση κανενός εκ των υπολοίπων που απάντησαν για το λόγο που σου ανέφερα. Όπως και νά 'χει το πράγμα, από τη στιγμή που το έχεις παραγγείλει δε βρίσκω νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα. Καθένας αγοράζει ένα προϊόν βάσει κριτηρίων που ο ίδιος έχει θέσει από πριν. Καλορίζικο και απροβλημάτιστο σου εύχομαι για μια ακόμη φορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonsuntrip Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Exw Diavasei Kritikes Apo Ellhnika, Oso Kai Ksena Site Kai Ayto Pou Lene ,einai Oti O Ar21s Einai H Nayarxida Twn Laptop!!! Den Mporw Na Katalavw Gia Poio Logo Loipon Ayto To Laptop Na Eixe Ligotero Apo 3000 Eurw!!! Kai Siga Pia!!! Ti 2000 Ti 3000? Les Kai Milame Gia Ekkatomuria!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Get a life... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonsuntrip Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 What?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelovet Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Εντάξει μεγάλε καταλάβαμε το πνεύμα σου, δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε.! Για να τελειώνουμε λοιπόν, η SONY είναι η καλύτερη εταιρεία που υπάρχει, φτιάχνει τα καλύτερα μηχανήματα της αγοράς, έχει το κορυφαίο desigh παγκοσμίως, οι άλλοι όλοι είναι για τα μπάζα και για να φτιάχνουν μόνο βραστήρες και φραπιέρες, το AR21s είναι το πιο δυνατό , όμορφο, εξοπλισμένο και χλιδάτο laptop που κυκλοφορεί κι εσύ ο μοναδικός αγοραστής που πρώτα παραγγέλνει και μετά ρωτάει στο φόρουμ αν έκανε καλά που αγορασε, όντας μη σίγουρος για την επιλογή του , κι όταν συναντά μόνο αρνητικά σχόλια , θεωρεί τους άλλους άσχετους και ισοπεδωτικούς . Πάντως αν πράγματι το αγόρασες , σου εύχομαι πραγματικά να το χαρείς όσο πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonsuntrip Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 να το χαρείς όσο πάει TI ENNOEIS RE FILE OSO PAEI? LES KAI MILAME GIA KANENA KARO!!! KAI OXI TOSH EIRWNIA!!! POTE DEN HMOUN ISOPEDOTIKOS MEXRI TWRA , H ARXIKH MOU ERWTHSH HTAN : PWS SAS FENETAI O AR21S?, ESU ANTI NA APANTAS SE AYTO ELEGES OTIDHPOTE ALLO!!! MHPWS PAIZEI KAI LIGO KAKIA OR ZHLIA(ME THN KALH ENNOIA)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamchaser Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Sorry file mou alla mou 8ymhses to typo apo thn diafhmhsh pou elege: 8elw na t'akouw!!! Afou loipon ine profanes oti exeis parei thn apofash sou k den yparxei provlhma sta xrhmata (ti 2000 ti 3000...) giati den to pairneis na to fxaristh8eis k esu, k na mas etoimaseis k kanena review? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelovet Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 TI ENNOEIS RE FILE OSO PAEI? LES KAI MILAME GIA KANENA KARO!!! KAI OXI TOSH EIRWNIA!!! POTE DEN HMOUN ISOPEDOTIKOS MEXRI TWRA , H ARXIKH MOU ERWTHSH HTAN : PWS SAS FENETAI O AR21S?, ESU ANTI NA APANTAS SE AYTO ELEGES OTIDHPOTE ALLO!!! MHPWS PAIZEI KAI LIGO KAKIA OR ZHLIA(ME THN KALH ENNOIA)? Σου απαντώ λοιπόν για τελευταία φορά 1. Δεν είμαστε φίλοι :wink: 2. Δεν υπάρχει ειρωνία πουθενά εκτός από το μυαλό σου που σκέφτεται με τον τρόπο που θέλει. Το "όσο πάει" σημαίνει "'οσο πάει η διάθεσή σου και το κέφι σου" και όχι όσο αντέξει το μηχάνημα (που θα αντέξει, σοy μιλάω εκ πείρας γιατί εχω κι εγώ SONY notebook ) 3. Αν το "οτιδήποτε άλλο" που έλεγα αναφέρεται στην πρότασή μου για το Toshiba, κάτι που απ'ότι φαίνεται σε ενόχλησε τότε είπαμε.......περί ορέξεως. Τώρα τα σχόλια περί ferrari και fiat τα θεωρώ γραφικά και ανάξια λόγου, αν έχεις κάποια άλλα στοιχεία να αντιπαρατάξεις κάντο !!!! 4. Οσο για την ζήλια , αν δεν γνωρίζεις την οικονομική κατάσταση του άλλου , ασε τα σχόλια αυτού του είδους , δεν σε τιμούν . Αυτα και δεν επανέρχομαι :-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Έβαλα κι εγώ ένα post ανάλογης σοβαρότητας και θα ήθελα το ίδιο τεκμηριωμένες απόψεις παρακαλώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sissel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Πάρτο βρε παιδί μου αφού σ'αρέσει έστω και αν δεν αρέσει σε κανέναν άλλο! Εγώ πήρα λαπτοπ που δεν είναι ούτε Toshiba ούτε Sony και δεν μου έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι. ΑΛΛΑ πράγματα έχουν σημασία, όχι το μαραφέτι που τρέχει τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Ωραίο είναι το sony αλλά αν κρίνω ΜΟΝΟ από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, δεν αξίζει τα λεφτά του. Υπάρχουν κ άλλα λάπτοπς με αντίστοιχα ή και καλύτερα χαρακτηριστικά, από απλά πράγματα όπως φουλ πληκτρολόγιο, καλύτερο επεξεργαστή μέχρι ισχυρότερη/ες κάρτα/ες γραφικών ή ακόμα μεγαλύτερους ή περισσότερους δίσκους! Φυσικά, δεν έχω δει την οθόνη του από κοντά και πριν κρίνουμε ένα λάπτοπ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ θα πρέπει να έχουμε δει την οθόνη του. Έτσι, αν η οθόνη του Sony είναι πολύ καλύτερη από αυτή του Τoshiba, αυτό κ μόνο θα ήταν ένας ισχυρός λόγος να το επιλέξει κανείς. Γενικά, πολλές φορές αγοράζουμε προϊόντα ενάντια στη λογική για πολύ συγκεκριμένους κ καθαρά προσωπικούς λόγους. Πχ, ένας γνωστός αγόρασε ένα μάπα 14ρι λάπτοπ μόνο κ μόνο επειδή ήταν κατάλευκο! Δεν μπορείς να του πεις τίποτα, δεν θα ακούσει άλλωστε. Αν σου αρέσει, λοιπόν, το SONY, πάρτο. Δεν είναι κ για τα μπάζα, άλλωστε, λαπτοπάρα είναι. Νομίζω ότι είναι ένα μηχάνημα που θα το ευχαριστηθείς. Το μόνο που λείπει από αυτά τα 2 high-end λάπτοπς είναι η σούπερ κάρτα γραφικών, δεν έχω ιδέα γιατί αυτή η επιλογή από τους κατασκευαστές... edit: Και μια το φερε η κουβέντα, να τι θεωρώ high-end laptop: http://reviews.cnet.com/8301-12760_7-9674192-5.html?tag=txt http://gizmodo.com/gadgets/laptops/alienware-m9750-watches-you-while-you-sleep-226844.php (να τι να ψάχνεις trelovet, μέχρι να βγει πάρε το toshiba... κ το sony αν σε βαραίνουν τα χρήματά σου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 το macbook pro είναι κλάσης ανώτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonsuntrip Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Σου απαντώ λοιπόν για τελευταία φορά 1. Δεν είμαστε φίλοι :wink: 2. Δεν υπάρχει ειρωνία πουθενά εκτός από το μυαλό σου που σκέφτεται με τον τρόπο που θέλει. Το "όσο πάει" σημαίνει "'οσο πάει η διάθεσή σου και το κέφι σου" και όχι όσο αντέξει το μηχάνημα (που θα αντέξει, σοy μιλάω εκ πείρας γιατί εχω κι εγώ SONY notebook ) 3. Αν το "οτιδήποτε άλλο" που έλεγα αναφέρεται στην πρότασή μου για το Toshiba, κάτι που απ'ότι φαίνεται σε ενόχλησε τότε είπαμε.......περί ορέξεως. Τώρα τα σχόλια περί ferrari και fiat τα θεωρώ γραφικά και ανάξια λόγου, αν έχεις κάποια άλλα στοιχεία να αντιπαρατάξεις κάντο !!!! 4. Οσο για την ζήλια , αν δεν γνωρίζεις την οικονομική κατάσταση του άλλου , ασε τα σχόλια αυτού του είδους , δεν σε τιμούν . Αυτα και δεν επανέρχομαι :-x TWRA AN NOMIZEIS PWS EIPES TIPOTA SPOUDAIO, PLANASE PLANHN IKTRAN. OI EKSUPNADES SOU AN MPOUN SE HLEKTRONIKH ZYGARIA, STO KONTER THA PARAMEINEI 0000!!!! NA MATHEIS NA AKOUS KAI NA MATHEIS NA"EPEKSERGAZESAI" TA DEDOMENA POU SOU DINOUN!!! MHN VGAZEIS APOPSEIS ME TO TSOUVALI MONO KAI MONO GIA NA ENTYPWSIASEIS!!! MONO GELIO MPOREIS NA MOU PROKALESEIS!!! SSSOOOOONNNNYYYYYYY VVVVAAAAAIIIIIIIIIOOOOO AAAAAAARRRRRRRR2222222222211111111SSSSSSS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.