Προς το περιεχόμενο

DEN TON ANTEXW ALLO AFTO TO 8ORYBO!!! SAS PARAKALW BOH8HSTE

kleenex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ευτυχης κατοχος ενος AMD Athlon 1.200 MHz<p>Απο την πρωτη κιολας στιγμη προμυθευτηκα απο το checkmate μια ψυκτρα GlobalWin WBK38 (δειτε την εδω: http://www.checkmate.gr/globalwin/wbk38.htm ) η οποια κανει αριστη δουλεια. Εχω ανεβασει τον επεξεργαστη απο τα 1.200 στα 1.333 ΜΗz χωρις το παραμικρο προβλημα η κολλημα.<p>Ομως το κεφαλι μου δεν αντεχει αλλο. Με δεδομενο οτι ο υπολογιστης δουλευει περιπου 7 ωρες την ημερα, φανταστειτε πως γινεται το κεφαλι μου. ΤΟ ανεμηστηρακι κανει παρα μα παρα πολυ θορυβο με αποτελεσμα το κεφαλι μου να βουηζει με το που κλεινει ο υπολογιστης.<p>Υπαρχει καποιος τροπος να κανω το ανεμιστηρακι να ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ??? (εκτος απο το να το ξιλωσω η να το βγαλω απο την πριζα) Η τελοσπαντων μηπως υπαρχει καμμια αλλη λυση για πιο αθορυβη ψυξη του επεξεργαστη και δυνατοτητα overclocking χωρις να τον καταστρεψω ολοσχερως? Δεν ειμαι τελειως ασχετος ωστε να φοβαμαι τις μικροεπεμβασεις αλλα γενικα δεν θα ηθελα να εφαρμωσω πατεντες...<p>

Καμμια βοηθεια? Σας ικετευω...

Δημοσ.

Τόσο χάλι...δεν υπάρχουν ηχομονοτικά κουτιά? Σίγουρα πατέντα μπορείς να κάνεις.Τύλιξε το κουτί με ηχομονοτικό υλικό.Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς υλικό αλλά αν ρωτήσεις θα μαθεις.Και δεν θα ανεβάζει την θερμοκρασία πιστέυω.

Δημοσ.

Swstos file spooker!!! I like your way of thinking!! Vevaia an evazes kai kanena frago parapanw stin diafora "kapelo" gia tin agora tou Intel... epernes ena water block kai apogeiwnes ton Athlon!! wink.gif" border="0 Tespa... vitsia einai auta!!!

Δημοσ.

φιλε μου συνηθεια ειναι, ειμαι 1 χρονο με τετοιοθ ειδους θορυβο, και μπορω και να κοιμηθω με το pc ανοιχτο! μιλαμε για 10 ανεμιστηρες να σβουρηζουναι, αλλα πιστεψε με, συνηθεια ειναι!

εναλακτικο ειναι το νερο (δες τι εχει κανει ο ανομαλος και θα καταλαβεις) ή VAPOCHILL!! (αμα εχεις να διαθεσεις 350 χιλιαρικα!)<p>

btw. coilworks, η φοτο σου δεν καταβενει με τιποτα!!!<p>[ 10-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: pyro ]</p>

Δημοσ.

Μια ειναι η λυση :<p>http://www.quietpc.com<p>οι μοναδικοι που πουλανε πραγματικα ΑΘΟΡΥΒΑ προιοντα.<p>εχω παραγγειλει πραγματα και πληρωσα με πιστωτικη,ολα ΟΚ ,κανενα απολυτως προβλημα.<p>κατα τα αλλα, θα σου προτεινα να αφησεις τον επεξεργαστη σου στην κανονικη συχνοτητα,εχεις μηπως την ψευδαισθηση οτι αν του ανεβασεις την συχνοτητα απο τα 1200 στα 1333 ειναι πιο γρηγορος ;;; grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Το μονο που καταφερνεις ειναι να του ανεβαζεις την θερμοκρασια. Αν το τεσταρεις στην πραξη με καποιο παιχνιδι που καταναλωνει το 100% της ισχυος του επεξεργαστη σου ,θα δεις οτι το πολυ να κερδιζεις 3-4 frames wink.gif" border="0 τι να εχεις 60 frames τι 64 ...

Οποτε σου συνιστω να αφησεις τον επεξαργαστη σου στην ησυχια του, ωστε να λειτουργει μια χαρα και με ενα απλο ανεμιστηρακι και να μην χρειαζεται να βαλεις απο πανω τουρμπινα αεροπλανου για να μην καει smile.gif" border="0 <p>ή οπως ειπε και καποιος αλλος παρε Intel ,που απο κατασκευης τους δεν ανεβαζουν μεγαλες θερμοκρασιες οποτε δεν χρειαζονται και ανεμιστηρακια "τουρμπινες" wink.gif" border="0

Δημοσ.

Για kleenex<p>Αλλαξε τον delta με έναν yztech 60άρη. Θα ανεβεί η θερμοκρασία σου γιατί έχει λιγότερα cfm, αλλά όχι δραματικά. Αν έχεις πάνω από 60 βαθμούς πάρε μιά ψύκτρα spire, αυτή που έχει πει ο sibi.

Σαν άμεση λύση βάλε τον delta να δουλέψει στα 7 volts και τον AMD στα 1200.<p>[ 10-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: alfa457 ]</p>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...