Προς το περιεχόμενο

PayPal account is Unverified

apostol1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i payal dextike thn xreostikh moy karta apo thn winbank kai moy trabixe apo to logariasmo mou 1.50euro.to tetrapsifio arithmo pou mou zitaei meta gia na ginei o logariasmos mou sto paypal verified pou tha ton bro?

Δημοσ.

ton tetrapsifio tha ton vreis stin enotitita " diaxeirisi logariasmon ---- > kiniseis logariasmon----> " kai tha checkareis tin kinisi tou paypal kai tha patiseis leptomeireies.

Δημοσ.

Αν η χρέωση του 1,5 ? έγινε μες την βδομάδα η χρέωση θα σου φανεί στον επόμενο μηνιαίο αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας σου. Εκεί δίπλα στην χρέωση θα είναι και ο 4ψήφιος αριθμός που θα το βάλεις για να σου κάνει το verification. H χρέωση αυτή αν έγινε π.χ σήμερα θα σου φανεί αργότερα στην WinBank.

Δημοσ.

το έκανα πριν 3 μέρες

θα μπεις στη winbank ίσως καθυστερήσει να εμφανιστεί η κίνηση αν κ λογικά δε θα πρεπε

θα πας στις λεπτομέρειες κίνησης και εκεί θα φανεί πως είναι από Paypal (στο γενικό δείχνει κάτι άλλο - υπηρεσία internet ή κάτι τέτοιο)

εκεί λοιπόν θα δεις στην περιγραφή της κίνησης :΅

ΧΧΧΧPaypal EX (.... αριθμοί)

το ΧΧΧΧ είναι αυτό που ψάχνεις.

αν έχεις την καλοσύνη, όταν κάνεις την πληρωμή, πες μου αν όλα πήγαν καλά. εμένα δεν την ολοκλήρωσε και μετά το Verification (έχω την ίδια κάρτα με εσένα και σαφώς το απαραίτητο υπόλοιπο στον λογαριασμό)

δε ξέρω μήπως αργεί να γίνει το verify...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

@AlexNet 99% Nαι. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

Μια ερώτηση και απο μένα.

Έχω την Wincard της Πειραιώς (Visa Electron), πώς μπορώ να δώ αναλυτική κατάσταση για τις αναλήψεις που μου κάνανε χωρίς winbanking?

Δημοσ.
@AlexNet 99% Nαι. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

Μια ερώτηση και απο μένα.

Έχω την Wincard της Πειραιώς (Visa Electron), πώς μπορώ να δώ αναλυτική κατάσταση για τις αναλήψεις που μου κάνανε χωρίς winbanking?

Μόλις το δοκίμασα! Υποθέτω οτι απλά με μια ενημέρωση του βιβλιαρίου σου

θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Την δέχτηκε τελικά την κάρτα ε?

Θα γράφει και απο πού θα είναι οι αναλήψεις με την επωνυμία της εταιρίας ή απλά -40 ευρώ , -50 ευρώ κλπ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...