apostol1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 i payal dextike thn xreostikh moy karta apo thn winbank kai moy trabixe apo to logariasmo mou 1.50euro.to tetrapsifio arithmo pou mou zitaei meta gia na ginei o logariasmos mou sto paypal verified pou tha ton bro?
kazantzidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Nomizw an deis tin analitiki katastash poios se phre lefta 8a leie: Paypal - XXXX Opou xxxx o ari8mos...
VISMA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Εναλλακτικα παρε τηλ και στην τραπεζα και στον λενε!
apostol1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 stin winbank pou koitaxa mou leei to diathesimo upoloipo pou einai sosto alla den leei pothena gia paypal
doc1000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πρέπει να πας στην τράπεζα για να στο πουν...
aggelos7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ton tetrapsifio tha ton vreis stin enotitita " diaxeirisi logariasmon ---- > kiniseis logariasmon----> " kai tha checkareis tin kinisi tou paypal kai tha patiseis leptomeireies.
apostol1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 piga ekei pou les mou leei to diathesimo upoloipo alla den emfanizei sinallages apo kato kai den mporo na katalabo giati.
venejo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Αν η χρέωση του 1,5 ? έγινε μες την βδομάδα η χρέωση θα σου φανεί στον επόμενο μηνιαίο αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας σου. Εκεί δίπλα στην χρέωση θα είναι και ο 4ψήφιος αριθμός που θα το βάλεις για να σου κάνει το verification. H χρέωση αυτή αν έγινε π.χ σήμερα θα σου φανεί αργότερα στην WinBank.
apostol1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 i winbank pou pira tilefono mou eipe oti den tha perase ti sinallagh i paypal.the prepei na perimeno 1-2 meres.ok paidia euxaristo.
Harkon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 το έκανα πριν 3 μέρες θα μπεις στη winbank ίσως καθυστερήσει να εμφανιστεί η κίνηση αν κ λογικά δε θα πρεπε θα πας στις λεπτομέρειες κίνησης και εκεί θα φανεί πως είναι από Paypal (στο γενικό δείχνει κάτι άλλο - υπηρεσία internet ή κάτι τέτοιο) εκεί λοιπόν θα δεις στην περιγραφή της κίνησης :΅ ΧΧΧΧPaypal EX (.... αριθμοί) το ΧΧΧΧ είναι αυτό που ψάχνεις. αν έχεις την καλοσύνη, όταν κάνεις την πληρωμή, πες μου αν όλα πήγαν καλά. εμένα δεν την ολοκλήρωσε και μετά το Verification (έχω την ίδια κάρτα με εσένα και σαφώς το απαραίτητο υπόλοιπο στον λογαριασμό) δε ξέρω μήπως αργεί να γίνει το verify...
apostol1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 sinallages paypal ekana kanonika xoris na mou exei erthei to verify alla mexri ena sigkekrimeno poso mporo na kano.
AlexNet Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 As epanel8w sto 8ema, egw pou exw paypal me attica gift card, mporw na kanw sinallages sto ebay ws pay pal unverified user ?
JohnKaL- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 @AlexNet 99% Nαι. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις! Μια ερώτηση και απο μένα. Έχω την Wincard της Πειραιώς (Visa Electron), πώς μπορώ να δώ αναλυτική κατάσταση για τις αναλήψεις που μου κάνανε χωρίς winbanking?
AlexNet Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 @AlexNet 99% Nαι. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις! Μια ερώτηση και απο μένα. Έχω την Wincard της Πειραιώς (Visa Electron), πώς μπορώ να δώ αναλυτική κατάσταση για τις αναλήψεις που μου κάνανε χωρίς winbanking? Μόλις το δοκίμασα! Υποθέτω οτι απλά με μια ενημέρωση του βιβλιαρίου σου θα είσαι οκ.
JohnKaL- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Την δέχτηκε τελικά την κάρτα ε? Θα γράφει και απο πού θα είναι οι αναλήψεις με την επωνυμία της εταιρίας ή απλά -40 ευρώ , -50 ευρώ κλπ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.