Προς το περιεχόμενο

ati x1600 pro & m/b intel 865 problem???

@LF@147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια προσπαθω να σεταρω μια καρτα γραφικων ati x1600 pro σε μηχανημα γνωστου με chipset intel 865 και δεν την δεχεται με τιποτα...μου βγαζει αναλυση 640 χ 480 maximum και το το bit color ειναι 4 το ανωτερο...καμια ιδεα????

Δημοσ.
Με τους πιο πρόσφατους οδηγούς για το i865 chipset και Catalyst από το site της ATI συμβαίνει αυτό???

ναι φιλε μου κι ομως...δεν μπορω με τιποτα να βρω ακρη :-( :-( :-(

Δημοσ.

Κάτι είχε πιάσει το αυτί μου πρόσφατα για συγκεκριμένη ATI VGA που δεν έπαιζε με Generic Catalyst driver, και ήθελε σώνει και καλά drivers από το CD. Δε θυμάμαι κατασκευαστή όμως...Club3D/Sapphire ήταν...?

***Edit: Οι οδηγοί από την προηγούμενη κάρτα (ειδικά αν ήταν με nVidia GPU) αφαιρέθηκαν σωστά, να φανταστώ?

Δημοσ.
Κάτι είχε πιάσει το αυτί μου πρόσφατα για συγκεκριμένη ATI VGA που δεν έπαιζε με Generic Catalyst driver, και ήθελε σώνει και καλά drivers από το CD. Δε θυμάμαι κατασκευαστή όμως...Club3D/Sapphire ήταν...?

***Edit: Οι οδηγοί από την προηγούμενη κάρτα (ειδικά αν ήταν με nVidia GPU) αφαιρέθηκαν σωστά, να φανταστώ?

saphire ειναι και η δικια μου....εκανα απεγκατασταση μια παλια fx5200...εφαγα και απο registry οτι βρηκα σε nvidia....τι αλλο να κανω?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...