dust7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 :razz: KALH XRONIA :razz: EDO KAI KAIRO XRISIMOPIO TO DVDSHRINK KAI TO DVD DECRYPTER.OMOS PLAION OI TAINIES DEN MPOROYN ANTGRAFTOYN LOGO THS EKSELIKSIS TOY KLEIDOMATOS TOYS!P.X.O KODIKAS DAVINCI THELO ENA PROGRAMA POY NA KSEKLIDONEI H OTI ALLO MPOREI NA ME BOITHISEI SAS EYXARISTO:p
TSOPK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Κατεβασε την τελευταια εκδοση του Any dvd. Με dvd shrink και any dvd, αντεγραψα χωρις προβλημα το DaVinci. Δες και αυτο το θεμα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98600
evansdimo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Και αλλη μια ψηφος απο εμενα. Καταπληκτικο προγραμματακι.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 να ρωτήσω και εγώ κάτι...σε αυτό το ripit... ωραία κάνει το riparisma και σου βγάζει τα αρχεία του dvd ... ifo. .vob δεν θυμάμαι πως λέγονται... πας μετά στο nero 6 .. δημιουργία dvd video και βάζεις εκεί στο VIDEO_TS τα αρχεία που έχουν ripαρθεί ... ωραία?ωραία!! μετά βάζεις την κ**ταινία να παίξει,σου βγάζει το μενού! και το μόνο που φορτώνει είναι η ταινία και ΜΑΛΙΣΤΑ χωρίς υπότιτλους!!! για επιλογή δυνατότητας υποτίτλων είτε απο το τηλεκοντρόλ είτε απο το μενού εννοείται πως δεν έχει!! Τι κάνουμε παίδες??? (πλάκα κάνω για το ύφος...θέλω βοήθεια στο θέμα αυτό!)
tolis_01 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχω χρησιμοποιήσει το ripit4me, αλλά απ' ότι ακουω εδώ μέσα (και σε άλλα φόρουμ) πρέπει να είναι πολύ καλό. Εγώ πάντως για τις νέες ταινίες χρησιμοποιώ το DVDfab decrypter, το οποίο όμως δεν συμπιέζει την ταινία σε DVD-5. Πρέπει μετά να την ανοιξεις απ' το σκληρό (ξεκλείδωτη πλέον) με το DVD shrink
Jimmy_BlinD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ρε παιδιά ΕΝΑΣ, ένας να μας πει... έχω αγοράσει το dvd η λόλα τα κάνει όλα(και γ@μ* τις τσ&*()*) :-P και έχει μενού,υπότιτλους,κεφάλαια,extras κλπ. ποια προγράμματα θα χρησιμοποιήσω και με ποια σειρά προκειμένου.. αυτό το dvd που έχω στα χέρια μου (χμμμ!) ... να γίνει 2πλό... δηλαδή πως θα δημιουργήσω αυτούσιο το dvd με τα όλα του, extras,υπότιλοι,μενού,κεφάλαια κλπ.??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.