sarpijk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 εχω τη συγκεκριμμενη αρχαια motherboard η οποια υποπτευομαι οτι μου δημιουργει το εξης προβλημα.το πρωι οταν παω να ανοιξω το pc και αυτο ειναι κρυο δε μπορω να bootαρω παρα μονο αν παιδευτω πολλες φορες ή αν κανω boot απο το cd των win.αντιθετως αν το pc εχει δουλεωει καμποση ωρα και ειναι ζεστο δεν εχω προβλημα να το αναψω.υποψιαζομαι οτι φταιει η μητρικη λοιπον με βαση και την ερευνα μου στο google .λοιπον στην μητρικη τσεκαρα τους πυκνωτες δεν εχει καει κανεις.καπου διαβασα να κοιταξω στο bios της ενδειξεις των volt αλλα δε καταλαβα ακριβως. επισης αλλαξα προσφατως system case αλλα πιστευω οτι δε φταιει αυτο γιατι και στο παλιο case εκανε τι ιδιο αν και σε μικροτερο βα8μο.λετε να κανει καμια επαφη με το case? ή μηπως φταινε τα ide καλωδια που ειναι παλια και ενα εχει σκιστει λιγο στη μεση?επισης πηγα να κανω bios update με το προγραμμα που παρεχει η gigabyte αλλα πανω στη μητρικη δε βρισκω το jumber για να κανω enable το bios write αν και παω στο σημειο που λεει το manual.επαναλαμβανω οτι το ενδφιαφερον στην ολη ιστορια ειναι πως το μηχανημα λειτουργει απροσκοπτα για πολλες ωρες καθημερινα αλλα το πρωι κανω αμαν για να παρει μπρος.
JOHNX2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 dokimase tin mitriki sou ektos koutiou. topothetise pano mono stin motherboard mono mnimes-disko-karta grafikon. ean sou kani ta idia nai fteei i motherboard ean oxi tote ftei to kouti sou i kapio cdrom. ala opos to blepo matherboard einai kata 90% ala min apokliis epeksergasti kai trofodotiko. ean exis kapia ala dokimase na dis ti paizi.
sarpijk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 το τροφοδοτικο ειναι καινουριο ,το ειχα αλλαξει γιατι πιστευα οτι φταιει αυτο.απ' οτι καταλαβα μου λες να τη δοκιμασω εκτος κουτιου ωστε να δω αν υπαρχει θεμα επαφης με το κουτι.αναρωτιεμαι ομως. αν αυτο ειναι το προβλημα δε θα το εκανε συνεχεια και οχι μονο το πρωι?:?:
JOHNX2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 me tous ipologistes den mporis na bgalis akri file mou... dokimase na exis ta eksartimata ola ektos koutiou kai stin periptosi pou sto ksanakani tote ine thema mother...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.