Προς το περιεχόμενο

CD-ROM προβλημα

dimar01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Εντελως ξαφνικα δεν εμφανιζεται το cdrom. Δοκιμασα με την προσθηκη υλικου και βγαζει αυτο.

Τα Windows δεν είναι δυνατό να εκκινήσουν αυτήν τη συσκευή υλικού επειδή οι πληροφορίες παραμέτρων της (στο μητρώο) δεν είναι πλήρεις ή έχουν καταστραφεί. (Κωδικός 19)

Την απεγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια. Επισης δοκιμασα τις συνδεσεις και φαινονται ενταξει.

Το παραδοξο ειναι πως δεν δουλευει ουτε στο linux (dual boot system).

Σκεφτομαι μηπως ειναι προβλημα τροφοδοτικου γιατι ειναι μονο 350 κι εχω 3 σκληρους αλλα ως τωρα δουλευε μια χαρα.

Το συστημα ειναι 512 μνημη και 64αρα καρτα γραφικων.

Καμια ιδεα κανεις?

Δημοσ.

Για τα Windows δοκιμασε αυτο που ειχα προτεινει πιο παλια εδω:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1239324#post1239324

Αλλα αν δε σου παιζει και στο linux μαλλον για hardware παμε. Στο BIOS το βλεπεις? Δοκιμασε να bootαρεις με ενα δισκο μονο και το CD να δεις αν παιζει ετσι, μπορει να τα φτυνει σιγα σιγα το τροφοσοδοτικο σου...

Δημοσ.

Κατήργησε τον controller του CDROM και στη συνέχεια κάνε επανεκκίνηση. Μόλις μπει στα Windows θα το αναγνωρίσει αμέσως στην περίπτωση που δεν είναι σφάλμα που οφείλεται στο hardware

Δημοσ.
Στο BIOS ναι, το βλεπω.

Αρκει να βγαλω τα καλωδια τροφοδοσιας απο τους αλλους δισκους?

οτι το βλεπεις στο BIOS δεν λεει κατι για την κεφαλη του πχ.αν δεν το εβλεπες ουτε καν στο BIOS τα πραγματα θα ηταν υπερβολικα τραγικα για το cd-rom σου.

ναι,απλα αποσυνδεσε τα ρευματα και τις καλωδιοταινιες απο τουσ HDD

Δημοσ.

PATRINOS06 κοιτα το ποστ μου πιο πανω δουλευει εκεινο το link ;-)

dimar01 χαιρομαι που βοηθησα :-)

Απλα μου εκανε εντυπωση που δε δουλευει σε Linux, παντως οταν βλεπεις τετοια errors πολυ συχνα εχει πειραχθει η registry, συνηθως απο καποιο αντιγραφικο προγραμμα οπως το Easy CD Creator...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...