aspirin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 θέλω να ρίξω το bitrate στα mp3 μου για να χωράνε περισσότερα στο mp3 player. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κάνει εύκολα αυτή τη δουλειά κ γρήγορα? Ευχαριστώ πολύ.
LNiniogr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Για οτι και αν θες να κανεις με mp3, μουσικά CD κλπ... ενα καλο προγραμμα ειναι το "Easy CD-DA Extractor"
punky Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Να πάρεις άλλο mp3 player κολλητέ. Αλλά αν επιμένεις, δεν θα βαρεθώ να ξαναματαπροτείνω το mediamonkey.com
aspirin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 έχω το creative zen nano plus 1gb. Μια χαρά είναι, απλά είναι πολυτέλεια ένα αρχείο να έχει 8mb μέγεθος.
punky Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μωρέ η απόφαση δική σου είναι. Και τα αυτιά σου επίσης. Απλά είναι κρίμα να σακατέψεις τη βιβλιοθήκη σου σήμερα. Αυτό λέω μόνο. Αν με ρωτήσεις τι έχω σκυλομετανιώσει σήμερα, είναι ότι πριν χρόνια, ρίπαρα στα 128, ο μαλάκας.
aspirin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ααααααα, ναι σωστά. Απλά θα τα ριπάρω στα 128 για το mp3 και μόνο. Κατα τ'αλλα τα αρχεία θα τα αφήσω ώς έχειν. Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Αλλά αν το mp3 μου χωρέσει 100 τραγούδια σε καλή ποιότητα, γιατί να μην του βάλω άλλα τόσα?
kx5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Αν με ρωτήσεις τι έχω σκυλομετανιώσει σήμερα, είναι ότι πριν χρόνια, ρίπαρα στα 128, ο μαλάκας. Μη μου το θυμίζεις...
parsifal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ...Αν με ρωτήσεις τι έχω σκυλομετανιώσει σήμερα, είναι ότι πριν χρόνια, ρίπαρα στα 128, ο μαλάκας. Με την τότε ποιότητα των mp3 encoders, όντως δεν έκανες σωστά. Με τους codecs που υπάρχουν σήμερα, πρέπει να έχεις εξαιρετικό εξοπλισμό για να καταλάβεις διαφορά σε μεγαλύτερα bitrates. Προσωπικά, με την έλευση του νέου συστήματος και δεδομένης της αποθηκευτικής άπλας θα κάνω μία τελευταία παληκαριά να κωδικοποίησω μία και καλή σε μη απωλεστικό format (FLAC/WavPack?) όλα μου τα CD. Μετά από εκεί που κάθονται στο δίσκο με ένα καλό converter app, θα παράγονται κατά βούληση τα επιθυμητά portable αρχεία σε διάφορα formats/bitrates.
punky Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πολύ καλή η σκέψη σου Parsifal. Ναι, αυτό είναι το ιδανικό σενάριο. Το μη απωλεστικό, και μετά on the fly conversion για τις φορητές συσκεύες. Αλλά χωρίς να είμαι audiophile, καταλαβαίνω τη διαφορά ανάμεσα στα 128 και στα 320, ακόμη και σήμερα. Έτσι τουλάχιστον νομίζω. Και δεν είναι placebo, το έχω τεστάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.