vkalog Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα φοβερό πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω επανεγκατάσταση των windows αλλά όταν κάνω boot από το cd η οθόνη μαυρίζει και πάνω μου βγάζει Press any key to boot from cd. Έχω ψάξει το πληκτρολόγιο εκατό φορές αλλά δεν μπορώ να βρω το any key. Ανακάλυψα ότι το πληκτρολόγιό μου είναι generic 104 key PC. Ψάχνοντας στο google βρήκα ότι υπάρχει και generic 105 key PC. Μήπως το επιπλέον πλήκτρο είναι το any key; Πρέπει να αλλάξω πληκτρολόγιο; Βοηθήστε με σας παρακαλώ, κοντεύω να τρελλαθώ.
teofross Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Φιλαρακι σκεφτομαι κανενα 5λεπτο για το αν κανεις πλακα ή οχι.Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει.Αν δεν κανεις πλακα τι να πω...Οταν λεει any key πατας οποιοδηποτε πληκτρο απο το πληκτολογιο για να bootarei απο το cd
DungeonaS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 mipos na to pame sto " THE LOL THREAD" kai an den exoume tetoio mipos na ftiaxoume ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Επειδη δεν ειμαι σιγουρος οτι κανεις πλακα ... Press any key σημαινει πατα ενα οποιοδηποτε κουμπι.:razz: :razz:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Θες να πεις ότι το πληκτρολόγιό σου δεν είναι όπως το δικό μας;
kingmob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 an den exeis to pliktrologio me to koumpi ANY tote pliktrologise to grigora!!!! to exo dokimasei...
PlaStiK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Είναι πολύ συνηθισμένο πρόβλημα σε παλιότερους υπολογιστές. Πήγαινε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή της μητρικής σου και κατέβασε καινούριο BIOS. Μόλις το εγκαταστήσεις επιτυχημένα θα σου βγάζει "Press a key to boot from CD" οπότε θα μπορεις να πατήσεις το Α.
laantonios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 η απλά κάνε το κλασσικό 'κλείσε' τα μάτια και με προεταμένο τον δείκτη του δεξιού σου χεριού χτύπα το πληκτρολόγιο. Κατα τον Μαρξ το πλήκτρο που θα χτυπήσεις είναι το 'any key'
glougr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 εγώ πάλι έχω κολήσει στην εγκατάσταση των Windows.... με ρώτησε αν αποδέχομαι τους όρους και καθ'ότι αριστερών πεποιθήσεων πάτησα ΟΧΙ και έχει μείνει εκεί 3 μέρες.....τόσο κάνει κανονικά να συνεχιστεί η εγκατάσταση ή δεν έκανα κάτι σωστά ?
kingmob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πάντως όποιος θέλει μπορεί να προμηθευτεί το Any Key από ΕΔΩ
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 εγώ πάλι έχω κολήσει στην εγκατάσταση των Windows.... με ρώτησε αν αποδέχομαι τους όρους και καθ'ότι αριστερών πεποιθήσεων πάτησα ΟΧΙ και έχει μείνει εκεί 3 μέρες.....τόσο κάνει κανονικά να συνεχιστεί η εγκατάσταση ή δεν έκανα κάτι σωστά ? Μια χαρα εισαι...Υπομονη , θα πεσει το ...ΤΕΙΧΟΣ !!!:-o :-o :-o Πάντως όποιος θέλει μπορεί να προμηθευτεί το Any Key από ΕΔΩ Κορυφαιο !!!!:-o
laantonios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πάντως όποιος θέλει μπορεί να προμηθευτεί το Any Key από ΕΔΩ χαχαχα καλό. Μανία καταναλωτισμού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.