Προς το περιεχόμενο

Press any key to boot from cd

vkalog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα φοβερό πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω επανεγκατάσταση των windows αλλά όταν κάνω boot από το cd η οθόνη μαυρίζει και πάνω μου βγάζει Press any key to boot from cd. Έχω ψάξει το πληκτρολόγιο εκατό φορές αλλά δεν μπορώ να βρω το any key. Ανακάλυψα ότι το πληκτρολόγιό μου είναι generic 104 key PC. Ψάχνοντας στο google βρήκα ότι υπάρχει και generic 105 key PC. Μήπως το επιπλέον πλήκτρο είναι το any key; Πρέπει να αλλάξω πληκτρολόγιο; Βοηθήστε με σας παρακαλώ, κοντεύω να τρελλαθώ.

Δημοσ.

Φιλαρακι σκεφτομαι κανενα 5λεπτο για το αν κανεις πλακα ή οχι.Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει.Αν δεν κανεις πλακα τι να πω...Οταν λεει any key πατας οποιοδηποτε πληκτρο απο το πληκτολογιο για να bootarei απο το cd

Δημοσ.

Είναι πολύ συνηθισμένο πρόβλημα σε παλιότερους υπολογιστές. Πήγαινε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή της μητρικής σου και κατέβασε καινούριο BIOS. Μόλις το εγκαταστήσεις επιτυχημένα θα σου βγάζει "Press a key to boot from CD" οπότε θα μπορεις να πατήσεις το Α.

Δημοσ.

η απλά κάνε το κλασσικό 'κλείσε' τα μάτια και με προεταμένο τον δείκτη του δεξιού σου χεριού χτύπα το πληκτρολόγιο. Κατα τον Μαρξ το πλήκτρο που θα χτυπήσεις είναι το 'any key'

Δημοσ.

εγώ πάλι έχω κολήσει στην εγκατάσταση των Windows.... με ρώτησε αν αποδέχομαι τους όρους και καθ'ότι αριστερών πεποιθήσεων πάτησα ΟΧΙ και έχει μείνει εκεί 3 μέρες.....τόσο κάνει κανονικά να συνεχιστεί η εγκατάσταση ή δεν έκανα κάτι σωστά ?

Δημοσ.
εγώ πάλι έχω κολήσει στην εγκατάσταση των Windows.... με ρώτησε αν αποδέχομαι τους όρους και καθ'ότι αριστερών πεποιθήσεων πάτησα ΟΧΙ και έχει μείνει εκεί 3 μέρες.....τόσο κάνει κανονικά να συνεχιστεί η εγκατάσταση ή δεν έκανα κάτι σωστά ?

Μια χαρα εισαι...Υπομονη , θα πεσει το ...ΤΕΙΧΟΣ !!!:-o :-o :-o

Πάντως όποιος θέλει μπορεί να προμηθευτεί το Any Key από ΕΔΩ :)

Κορυφαιο !!!!:-o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...