Apateonas_69 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 εστησα το καινουριο μου pc πανω σε μια ASUS P5W DH Deluxe και εβαλα εναν SATA 2 SEGATE 250 GB 16MB Buffer.....Το προβλημα ειναι οτι μου τον εμφανζει ακριβως με το μισο μεγεθος!Λολ?Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση απο το Bios?Δεινα ειναι λογικο να μου τον δειχνει 127 ΜΟΝΟ!Οποιος μπορει να βοηθησει δεκτον!
asteris777 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 to idio eixa pathei otan peira ton sata mou. apo to cd tis motherboard prepei na ftiakseis mia disketa me tous drivers gia ton controller twn sata tis mobo sou. otan tin ftiakseis kai pas na valeis ta windows patas F6 stin arxiki othoni pou to zitaei.argotera tha zitisei na valeis tin disketa, tin vazeis fortwneis tous drivers kai eisai ok;)
Apateonas_69 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 μαλιστα...βασικα εκανα εγκατασταση πλεον στον αλλο δισκο του συστηματος μου και απλα θελω εαν υπαρχει καποιος τροπος μεσα απ τα windows να τον κανω να τον δει το συστημα με το κανονικο του μεγεθος....υπαρχει?
alexb_10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ti windows ekanes egkatastasi? exoun SP2? an oxi, dokimase me ena cd me SP2 kai mallon tha lithei to provlima.
Apateonas_69 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ναι sp2 εχω βαλει στα windows,αλλα εξεκολουθει να ειναι στα μισα ο δισκος...
tolis86 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 δεξι κλικ στο εικονιδιο του υπολογιστη , διαχειριση, διαχειρηση δισκων, βρησκεις το δισκο σου και τοπ κοματι που δεν εχει δει το πατας δεξι κλικ και πατας διαμορφωση. μετα απο αυτο θα εχεις διο κοιματια. αν το θες ενα μπορεις να τα κολλησεις με το παρτισιον ματζικ ή κατι παρομοιο
Apateonas_69 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Γεια σου ρε tolis86!Λυθηκε το προβλημα,αν και τωρα ειναι χωρισμενος στα δυο ο δισκος,φτανει που τον βλεπει!Να σαι καλα ρε φιλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.