Προς το περιεχόμενο

Μου εμφανιζει μοναχα τα 127 απο τα 250 Giba....Γιατι?

Apateonas_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εστησα το καινουριο μου pc πανω σε μια ASUS P5W DH Deluxe και εβαλα εναν SATA 2 SEGATE 250 GB 16MB Buffer.....Το προβλημα ειναι οτι μου τον εμφανζει ακριβως με το μισο μεγεθος!Λολ?Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση απο το Bios?Δεινα ειναι λογικο να μου τον δειχνει 127 ΜΟΝΟ!Οποιος μπορει να βοηθησει δεκτον!

Δημοσ.

to idio eixa pathei otan peira ton sata mou. apo to cd tis motherboard prepei na ftiakseis mia disketa me tous drivers gia ton controller twn sata tis mobo sou. otan tin ftiakseis kai pas na valeis ta windows patas F6 stin arxiki othoni pou to zitaei.argotera tha zitisei na valeis tin disketa, tin vazeis fortwneis tous drivers kai eisai ok;)

Δημοσ.

μαλιστα...βασικα εκανα εγκατασταση πλεον στον αλλο δισκο του συστηματος μου και απλα θελω εαν υπαρχει καποιος τροπος μεσα απ τα windows να τον κανω να τον δει το συστημα με το κανονικο του μεγεθος....υπαρχει?

Δημοσ.

δεξι κλικ στο εικονιδιο του υπολογιστη , διαχειριση, διαχειρηση δισκων, βρησκεις το δισκο σου και τοπ κοματι που δεν εχει δει το πατας δεξι κλικ και πατας διαμορφωση. μετα απο αυτο θα εχεις διο κοιματια. αν το θες ενα μπορεις να τα κολλησεις με το παρτισιον ματζικ ή κατι παρομοιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...