Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Microsot Wireless Optical Desktop 1000

vdanasto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το εν λόγω Desktop Set

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=89&product=787515

και έχω το εξής πρόβλημα. Μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας σταματάει να λειτουργεί σωστά το scroll του ποντικιού. Θέλει για παράδειγμα να κάνω 10 scroll up για να πιάσει το ένα. Σημειωτέον, χρησιμοποιώ ακόμα τις μπαταρίες της συσκευσίας. Σε όλες τις άλλες λειτουργίες, δουλεύει άψογα. Αν βγάλω τις μπαταρίες και τις ξαναβάλω δουλεύουν όλα ΟΚ, μετά από λίγες ώρες όμως, το scroll ξαναχαλάει. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε οι μπαταρίες; Στα info του software αναφέρει πως το σήμα είναι τέρμα και οι μπαταρίες γεμάτες. Αν υπήρχε πρόβλημα με τις μπαταρίες δεν θα σταμάταγε το ποντίκι εντελώς; Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα;

P.S. Παρατήρησα ότι καθώς έγραφα και το πληκτρολόγιο έχασε λίγους χαρακτήρες

Δημοσ.

1) alakse thesi ton dekti kai balton oso pio konta ginete

2) kane reset kyeboard mouse gia na paroun kainouries sixnotites

genika den einai oti kalitero to sigekrimeno setaki (toulaxiston dio pou exo doulepsi ego exo paratirisi paromoia problimata kai i antikatastasi den elise to problima)

Δημοσ.

Το πήγα πίσω και μου το άλλαξαν. Και το 2ο σετάκι όμως κάνει το ίδιο. Σκέφτομαι να το πάω πίσω και να πάρω ή κάτι πιο ακιβό, ή ένα ενσύρματο σετ. Να δοκιμάσω πρώτα να αλλάξω μπαταρίες ή να το επιστρέψω αμέσως;

Δημοσ.

file allaxeto oso mporis an psaxis tha bris polla paromia themata gia ti sigkekrimeno montelo :( MEGALI PATATA

esthanome tipsis pou xarisa stin microsoft 30+ euro

basika stin nees mitrikes den litourgi... se kati palia sistimata px p3 ine mia xara...

Δημοσ.

Ναι, διάβασα και εδώ στο forum για κάποια προβλήματα. Εμένα η mobo έχει πάνω τσιπάκι nForce2 Ultra 400, οπότε μπορείς να το πείς παλιό. Προτείνετε να πάρω κάτι καλύτερο σε ασύρματο ή να γυρίσω πίσω στα ενσύρματα; Έχετε κάτι να προτείνετε;

Δημοσ.
Ναι, διάβασα και εδώ στο forum για κάποια προβλήματα. Εμένα η mobo έχει πάνω τσιπάκι nForce2 Ultra 400, οπότε μπορείς να το πείς παλιό. Προτείνετε να πάρω κάτι καλύτερο σε ασύρματο ή να γυρίσω πίσω στα ενσύρματα; Έχετε κάτι να προτείνετε;

άλλαξε μπαταρίες!

Δημοσ.

Δοκίμασε μια χωρίς την εγκατάσταση των drivers.Πριν απο 10 ημέρες πηρα προσφορά ένα σετάκι της logitech με 29 euro.Εγκατέστησα τους drivers και σε ένα παιχνίδι κατάλαβα οτι δεν λειτουργούσαν τα κουμπιά F1 μέχρι και F10.Πήγα και το άλλαξα.Τα ίδια και στο καινούριο.Μόλις έβγαλα τους drivers δούλεψε κανονικά.Τώρα τι παίζει δεν ξέρω.Δοκιμασε το και εσύ μήπως πιάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...