sculper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Γεια σας, Θα ήθελα να βρω ηχεία 5+1 για μαγαζί, τα πιο καλά, με ενισχυτή και ραδιο - cd και φθηνά που έχω βρει είναι sony στο πλαίσιο στα 230 ευρώ. Είναι μικρά (διότι δεν θέλω να είναι κολώνες, μιας και όλα θα μπούνε ψηλά. Το μόνο που θα ήθελα είναι αν έχετε άλλη καλή πρόταση! Ευχαριστώ πολύ! (απλά να ακούγετε μουσική στο μαγαζί θέλει ο φίλος μου)
Vagos_46 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ριξε και μια ματια προς philips πχ...http://www.pixmania.com/gr/gr/440430/art/philips/aieo-oo-o-tuner-c-asa-5-1.html αλλα γενικα ηχεια 5.1 για μουσικη σε μαγαζι δεν μου ακουγεται καλη ιδεα!
thes1os Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 και μή ξεχνάς το βασικότερο, ότι τα rear ηχεία ΔΕΝ παίζουν παρα μόνο αν ο ήχος είναι 5,1 (π.χ απο ταινία DVD που έχει ήχο 5,1)... Έναν ανεπαίσθητο ήχο που βγάζουν κατα την αναπαραγωγή mp3 με software για ψευδο-surround, κυρίως αλλοιώνουν τραγικά τον ήχο και δεν αποδίδουν. Συνεπώς ο φίλος σου μιας και απο ότι καταλαβαίνω δεν ξέρει και πολλά θα σου λέει ότι "τα δύο ηχεία είναι χαλασμένα και δεν παίζουν"... Θα συμφωνήσω άρα με τον Vago που σου λέει "ηχεια 5.1 για μουσικη σε μαγαζι δεν μου ακουγεται καλη ιδεα!"
nk_surfer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Προτείνω να αγοράσει έναν στερεοφωνικό ραδιοενισχυτή (π.χ. Yamaha, Marantz) με 300 ? περίπου, ένα ξεχωριστό CD player με 150 ? περίπου, και 4 ηχεία και θα είναι μια χαρά. Σχετικά με ηχεία έχω δει κάτι Magnat που άνετα τοποθετούνται σε τοίχο ή οροφή, τα οποία παίζουν πολύ καλά και στοιχίζουν γύρω στα 130 το ζευγάρι αν θυμάμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.