Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο Αγγλικό rock συγκρότημα όλων των εποχών

Cristina

Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών  

9 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ "κακό" poll! Τι να πρωτοδιαλέξεις?? Ε ρε τι έχει βγαλει η Γηραιά Αλβιώνα...

Προσωπικά κλίνω προς και ψηφίζω pink floyd αν και πιστεύω πως οι beatles έχουν χαντακωθεί

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι ξέχασα να το αναφέρω αυτό...πολύ χαντάκωμα στους Beatles...κρίμα..δεν βλέπω να έχουν ψηφίσει και πολλοί όμως..γιατί ρε παιδιά??

Δημοσ.

Μήπως πρέπει να μετονομαστεί το τόπικ σε "Το δεύτερο καλύτερο Αγγλικό rock συγκρότημα όλων των εποχών" και να βγουν οι Floyd από το poll;:-)

Δημοσ.

ιρλανδους μπορουμε να εχουμε μεσα? U2 δηλαδη καποιους που να δημιουργουν ακομα καλη μουσικη δηλαδη. χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εκτιμω τα υπολοιπα γκρουπς -για να μην αρχισει το κραξιμο-αλλα πανω απο αυτους δυσκολα θα βαλω αλλο συγκροτημα

Δημοσ.
πινκ φλουντ..λεντ ζεπελιν...queen....μεγαααλο κενο....υπολοιποι..καλα,ποιος ψηφισε take that????

Ελα ντε και σιγα το ροκ συγκροτημα

ιρλανδους μπορουμε να εχουμε μεσα? U2 δηλαδη καποιους που να δημιουργουν ακομα καλη μουσικη δηλαδη. χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εκτιμω τα υπολοιπα γκρουπς -για να μην αρχισει το κραξιμο-αλλα πανω απο αυτους δυσκολα θα βαλω αλλο συγκροτημα

Βασικα το θρετν λεει για αγλλικα συγκροτηματα οσο για τους U2 που δεν βαζεις κανα συγκροτημα απο πανω τους ειναι καθαρα δικη σου αποψη και δεν μπορει να σε κραξει κανεις:mrgreen:

Δημοσ.
Γιατι φιλε μου ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και πολυ νεοι δεν γνωριζουν τους beattles:-D

Και γω ρε συ 19 χρονών είμαι:-?, ελπίζω πως δεν είναι θέμα ηλικίας και δεν ψήφισα beatles επείδη απλά οι floyd μου κάνουν πιο "καθαρά" ροκ συγκρότημα, εννοώντας πως από τους beatles γεννήθηκε ουσιαστικά το είδος, μέρος του εαυτού μου όμως ψιλομετανιώνει και πάλι

Δημοσ.
Και γω ρε συ 19 χρονών είμαι:-?, ελπίζω πως δεν είναι θέμα ηλικίας και δεν ψήφισα beatles επείδη απλά οι floyd μου κάνουν πιο "καθαρά" ροκ συγκρότημα, εννοώντας πως από τους beatles γεννήθηκε ουσιαστικά το είδος, μέρος του εαυτού μου όμως ψιλομετανιώνει και πάλι

Σωστα αλλα τι να πεις και γω γουσταρω πιο πολυ floyd γιατι πολυ απλα ειναι πιο καινουργιοι απο τους beatles και ειναι πιο ροκ συγκροτημα ενω οι beatles ηταν πιο χαλαρο ροκ συγκροτημα γιαυτο και σε πολλους δεν ερεσουν αλλα οπως πολυ σωστα ειπες απο αυτους γεννηθηκε το ροκ, πρεπει να τους τιμαμε παντα.:-D

Δημοσ.

Floyd. Όλοι είναι μεγάλα συγκροτήματα που βοήθησαν να εξελιχθεί η μουσική, αλλά οι Floyd πάνε απ'το μεγάλο στο μοναδικό

Δημοσ.

μην ξεχνάμε το καλύτερο είναι υποκειμενικό παιδιά....εγώ άκουσα beatles στα πρώτα μου χρόνια...και έχω μείνει πιστός...απόδειξης....αυτό... που έχω ανεβάσει....πάντως παίζει ρόλο και η ηλικία σίγουρα...αλλά και το κατα πόσο πουλάνε ακόμα κάποια συγροτήματα....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για μενα ενα απο τα καλυτερα συγκροτηματα ειναι οι Def Leppard , Guns N Roses και φυσικα αλλα πολλα....αλλα απο αυτους που αναφερατε προτειμω Oasis!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...