Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο Αγγλικό rock συγκρότημα όλων των εποχών

Cristina

Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών  

9 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οσο για τους Queen απορω πως συνελαβαν το Bohemian Rapsody.

Οπως συνελαβαν το Innuendo, το I want it all, το the show must go on, το who wants to live forever, to don't stop me now, το the prophet's song κτλ κτλ

Τεσπα, οπως το βλεπει (ακουει) κανεις... :P

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν έχεις ακούσει αρκετά queen, σου φαίνονται κάπως ρηχοί... Αλλά κάνουν και αυτοί αυτό το τρομερό των beatles, μουσική θεωρητικά εξεζητημένη και απρώσητη που είναι όμως αποδεκτή από το μέσω ακροατή. Έχουν κομματάρες πολλές πέρα το bohemian rhapsody και μόνο ο δίσκος a day at the races, είναι ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία της ροκ...

Δημοσ.

Τους Queen τους κατατάσω στα συκγροτήματα εκείνα τα οποία στηρίζουν την φήμη τους σέ ένα και μόνο μέλος. Όπως είναι και οι Doors όπως είναι και οι Nirvana π.χ. Τώρα μην αρχίστε να μου λέτε πως και οι άλλοι αξίζουν και τέτοια. Το ξέρω ότι και ο Brian May είναι καταπληκτικός κιθαρίστας όπως και ο Robby Krieger αλλά μιλάω γενικά τι ξέρει ο πολύς κόσμος. Πιστεύω ότι οι Queen έχουν γράψει κάποια πολύ καταπληκτικά τραγούδια αλλά και κάποια πολύ αίσχος. Και έχουν μια πολύ μεγάλη γκάμα τραγουδιών για αυτό και ψιλοαμφισβητούντε. Αν είχαν πιο λίγα τραγούδια θα ήταν καλύτεροι. Γενικά πιστεύω ότι αν μαζεύαμε όλη την δισκογραφία τους θα φτιάχναμε ένα πάρα πολύ καλό cdάκι αλλά ως εκεί.

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο stone Εμφάνιση μηνυμάτων

Οσο για τους Queen απορω πως συνελαβαν το Bohemian Rapsody.

Ti le re PETRO!? Eheis akousei the show must go on? The Prophet's Song? Under Pressure? ....Ta sigrineis me "And go take that California trip

Get your kicks on Route 66". Eleos!

Τους Queen τους κατατάσω στα συκγροτήματα εκείνα τα οποία στηρίζουν την φήμη τους σέ ένα και μόνο μέλος

Ok...αλλος ένασ άσχετος! 2/3 μελη των queen καναν solo καριέρα, και albums (bryan May -Roger taylor) Oi 3 Μετά το θάνατο του Mercury κάναν τοσες συναβλίες! Ακόμα πριν λιγότερο απο ενα χρόνο Έβγαλαν καινούριο 2πλο Αλμπουμ!

Γενικά πιστεύω ότι αν μαζεύαμε όλη την δισκογραφία τους θα φτιάχναμε ένα πάρα πολύ καλό cdάκι αλλά ως εκεί.

Ποσο Νταλαρας είσαι?

Δημοσ.

Ρε ΝΟΝΕ δεν το ειπα υποτιμητικα για τους Queen και τα εχω ακουσει ολα τα κομματια που αναφερεις ,απλα το Bohemian Rhapsody το θεωρω θεικο κομματι.Το Route 66 που κολλαει?Αν εννοεις την εκτελεση απο Stones ειναι οντως μαπα και αυτη των Depeche Mode ειναι κλασεις ανωτερη.

Δημοσ.

O Sellers μάλλον κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια. Είναι λίγο απόλυτος στην κρίση του, αλλά πιστεύω ότι ακριβώς έτσι όπως την περιγράφει είναι η εικόνα που έχει ο πολύς κόσμος για τους queen και τους doors. Προφανώς όσοι έχουν εμβαθύνει σε αυτά τα δύο συγκροτήματα έχουν διαφορετική αντίληψη...

Το φαινόμενο αυτό ισχύει για όλα τα αξιόλογα (μη αναλώσιμα) συγκροτήματα που έκαναν και ποπ καριέρα. Π.χ. από dire straits οι "πολλοί" ξέρουν το sultans of swing και το money for nothing. Από Rollings Stones μόνο το paint it black, το satisfaction και το angie κ.ο.κ.

Όταν έκαναν το μπαμ οι Metallica ξέρετε πόσους ήξερα που πήγαν και πήραν ΟΛΑ τα cd και τα άφησαν μετά να αραχνιάζουν στο ράφι; Κι αν τους ρώταγες μετά δεν ήξεραν ούτε καν όλα τα τραγούδια του black album αφού άκουγαν μόνο το enter sandman και το nothing else matters.

Δημοσ.
Ok...αλλος ένασ άσχετος! 2/3 μελη των queen καναν solo καριέρα, και albums (bryan May -Roger taylor) Oi 3 Μετά το θάνατο του Mercury κάναν τοσες συναβλίες! Ακόμα πριν λιγότερο απο ενα χρόνο Έβγαλαν καινούριο 2πλο Αλμπουμ!

Καλά ηρέμησε λίγο εσύ σχετικέ.

Μάλλον δεν διάβασες το ποστ μου και απλά πέταξες την μαλακία σου.

ΕΙΠΑ το τι βλέπει ο κόσμος προς τα έξω. Αν είναι να ακούσεις όλα τα cd των Queen για να ξέρεις τα ονόματα των μελών, ζήτω που καήκαμε. Αν ρωτήσεις γενικά τον κόσμο πιστεύω θα γνωρίζουν τον Mercury αλλά όχι τους υπόλοιπους 3. Εκεί ήθελα να εστιάσω.

Ποσο Νταλαρας είσαι?

Ε τώρα θα σου απάνταγα για το πόσο Νταλάρας είμαι αλλά δεν έχω φάει ακόμα ban και ούτε θέλω.

Δημοσ.

Ο κος ΔενΕχωΙδεαΑποΜουσικη

We Will Rock You

Words and music by Brian May

Another One Bites The Dust

Words and music by John Deacon

Ναι αν ακούς μόνο Ελη Κοκκίνου μονο τον Mercury ξέρεις. Εδώ δεν μηλαμε για τον μέσο Έληηνα(που ούτε τους pink floid δεν ξέρει) αλλα για τον μέσο που έχει μια επαφή με την rock.

Αρχικό μήνυμα απο Sellers Γενικά πιστεύω ότι αν μαζεύαμε όλη την δισκογραφία τους θα φτιάχναμε ένα πάρα πολύ καλό cdάκι αλλά ως εκεί.

Δες τι λες...πόσο Νταλάρας Είσαι!!!

Δημοσ.

Ο κος ΜεΕχειΧτυπήσειΗΜαλακίαΣτοΚεφάλι, λίγα λόγια για την Κοκκίνου.

Δεν θες να καταλάβεις τι λέω.

Γιατί όταν πέθανε ο Mercury οι Queen σταμάτησαν να βγάζουν δίσκους όλοι μαζί και κάναν solo καριέρα ενώ όταν τα είχε φτύσει ο Barret και έφυγε απο το συγκρότημα οι Floyd συνεχίσαν να βγάζουν δίσκους?Άσε που συνεχίσαν να βγάζουν δίσκους ακόμα και όταν έφυγε ο Waters.

Ήρθες τώρα να μου πεις ότι το We Will Rock You το έγραψε ο Brian May.

Δημοσ.
Για τον Mark Owen και τον Gary Barlow τον Take That τι γνώμη έχετε; Δεν είναι κουκλιά;

μουαχαχαχαχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ξέρω ότι δεν προσθέτει τίποτα αυτο ποστ στην κουβέντα, αλλά έχω γαμηθεί στα γέλια!

Δημοσ.

Για κόψτε το ειρωνικό υφάκι!

Με μερικά πράγματα, δεν θα έπρεπε να κάνουμε πλάκα.

Είδικα με τον Gary (personal favourite), μιας και είναι ο Πλούταρχος της Αγγλίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...