Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο Αγγλικό rock συγκρότημα όλων των εποχών

Cristina

Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών  

9 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γουέλ... Ψήφισα Beatles (αν και συχαίνομε τέτοια πολς). Οι Floyd, παίζει να μου αρέσουν περισσότερο, αλλά θεωρώ πως οι Beatles είχαν πιο μεγάλη επιροή, και επίσης, πετύχαιναν κάτι εκπληκτικό στα περισσότερα κομμάτια τους: Να γράψουν περίπλοκη, πρωτοποριακή μουσική αλλά συνάμα τόσο προσιτή και catchy!

Αγαπημένο μου ροκ συγκρότημα Αγγλικό πάντως, είναι μάλλον οι Jethro Tull:p. Αλλά και να τους είχε η λίστα πάλι Beatles θα ψήφιζα. Χάρηκα πολύ που υπάρχει άτομο που ακούει κλασικούς Genesis! Θεϊκό συγκρότημα! Μιλάμε απίστευτοι δίσκοι! Οι Yes δε μπορώ να πω πως με ενθουσιάζουν προσωπικά, πάντως έχω αρκετή από τη δισκογραφία τους και είναι σίγουρα πολύ καλοί. Πιστεύω και για King Crimson μία αναφορά αξίζει. Δεν είναι το τυπικό συγκρότημα (έχει αλλάξει σύνθεση άπειρες φορές), αλλά είναι και αυτοί σε άλλο επίπεδο...

Από πιο σύγχρονα και Muse πιστεύω θα αποδειχθεί και στο μέλλον πόσο μεγάλο συγκρότημα είναι.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε SGP (S.A.G.A.P.O.? :P) τα ίδια ακούμε μου φαίνεται! Πες μου και για Emerson, Lake & Palmer και φύγαμε για τελικό! Να προσθέσω επίσης ότι από σημερινά γκρουπ αξίζουν λίγη προσοχή και οι Deus.

PS> Όσοι αμφισβητούν τους Genesis να ακούσουν το Selling England by the Pound και το Nursery Crime 20 φορές, και να ακούσουν όλη την -όχι ότι είναι κ μεγάλη- δισκογραφία των White Stripes για τιμωρία! :P:P:P:P

Δημοσ.

Ναι, σε μεγάλο βαθμό... Έχω και κάποια ELP (το brain salad surgery αν θυμάμαι καλά και ένα live), δεν έχω ακούσει αρκετά για να μπορώ να εκφέρω άποψη πάντως. Έχει πλάκα γιατί αναφέρεις τους δύο αγαπημένους μου δίσκους genesis... Αν σνομπάρεις εντελώς την μετά Gabriel εποχή, χάνεις έναν καταπληκτικό δίσκο! Άκουσε οπωσδήποτε το "A Trick of the Tail". Πρέπει να πω ότι το τελευταίο χρόνο, άρχισα να ακούω περισσότερο jazz και νεότερα ροκ συγκροτήματα πάντως.;)

Δημοσ.

Μπα, υπάρχει πολύς κόσμος που τους αρέσει το The Lamb Lies Down On Broadway περισσότερο. Επίσης ναι μεν το Selling England θεωρείται γενικά ένα από τα καλύτερά τους, για το nursery crime δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Αγαπημένο μου ροκ συγκρότημα Αγγλικό πάντως, είναι μάλλον οι Jethro Tull:p.

Τότε το αγαπημένο σου πρόγραμμα πρέπει να είναι αυτό εδώ. :-P

Γουέλ... Ψήφισα Beatles (αν και συχαίνομε τέτοια πολς). Οι Floyd, παίζει να μου αρέσουν περισσότερο, αλλά θεωρώ πως οι Beatles είχαν πιο μεγάλη επιροή, και επίσης, πετύχαιναν κάτι εκπληκτικό στα περισσότερα κομμάτια τους: Να γράψουν περίπλοκη, πρωτοποριακή μουσική αλλά συνάμα τόσο προσιτή και catchy!

+1 (για το σκεπτικό)

Νομίζω πάντως ότι τέτοιες δημοσκοπήσεις θα είχαν νόημα άμα έλεγαν «το αγαπημένο μου». Αυτό είναι απλό.

Αλλά το «καλύτερο» και «όλων των εποχών» είναι πελώρια κουβέντα.

Δημοσ.

Ψηφισα (με δυσκολια οφειλω να ομολογησω) Pink Floyd για την ιδιαιτεροτητα της μουσικης τους η οποια αφενος αποτελει ειδος απο μονη της αφετερου δεν μπορει και δεν εχει καταφερει να αντιγραφει απο κανενα αλλο συγκροτημα.....κατα ταλλα εξακολουθουν να με συγκλονιζουν oι Queen και ολοι οι υπολοιποι.....

Δημοσ.

Το poll είναι άκυρο τη στιγμή που δεν περιλαμβάνει τουλάχιστον Black Sabbath και Smiths. Μιλάμε για δύο συγκροτήματα που δημιούργησαν δικό τους μουσικό ρεύμα. Πόσοι μπορούν να το ισχυριστούν αυτό; (παγκοσμίως, όχι μόνο Άγγλοι). Λείπουν και οι Maiden, αλλά δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από τους κομπλεξικούς... (ΝΑΙ ρε, Maiden!).

Δημοσ.

Φίλε Arioch79, για καλύτερο ROCK συγκρότημα μιλάει το poll.

Αν ήταν για το καλύτερο METAL συγκρότημα και δεν είχε Sabbath και Maiden για επιλογές, θα το έριχνα μόνος μου το Insomnia :-D

EDIT: Χοχοχο, τώρα το είδα. Οι Take That τι δουλειά έχουν;

Οπότε άκυρο το poll όπως και να το πάρεις :-D

Δημοσ.
Το poll είναι άκυρο τη στιγμή που δεν περιλαμβάνει τουλάχιστον Black Sabbath και Smiths. Μιλάμε για δύο συγκροτήματα που δημιούργησαν δικό τους μουσικό ρεύμα. Πόσοι μπορούν να το ισχυριστούν αυτό; (παγκοσμίως, όχι μόνο Άγγλοι). Λοίπουν και οι Maiden, αλλά δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από τους κομπλεξικούς... (ΝΑΙ ρε, Maiden!).

Τώρα το Μάρτη στο κλειστό τού Φαλήρου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τούς αγαπημένους σου Iron http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?catid=7266&subid=2&pubid=426454 αλλά σε παρακαλώ να είσαι πιό προσεκτικός στούς χαρακτηρισμούς σου περί κομπλεξισμού,γιατί με την ίδια λογική θα μπορούσα καί εγώ να πω ότι αφού δεν σού αρέσει το συγκρότημα πού εγώ συμπαθώ άρα εσύ είσαι κομπλεξικός!Όλοι κάποια στιγμή ..κτυπηθήκαμε στούς ρυθμούς τού heavy,αλλά ξέρεις ότι όσο περνούν τα χρόνια μόνο σαν μιά ανάμνηση της νιότης μας έχουμε αυτό το είδος.Πες μου όταν πατήσεις τα σαράντα τι μουσική θα ακούς κατά βάση.

Είναι τόσα τα καλά γρούπ πού λείπουν από τη λίστα πού όλο καί κάποιος παραπονούμενος θα υπάρχει,γιά δε τούς black sabbath εγώ θεώρησα ότι καλύτερος εκπρόσωπος θα ήταν οί deep purple.

Πάντως από αυτό το poll το μόνο πού θα βγεί είναι να φανεί τι προτιμούν περισσότερο οι Έλληνες παρά πιό είναι το καλύτερο Αγγλικό συγκρότημα όλων των εποχών.Δεν μπορεί η μικρή Ελλάδα να αποφαίνεται γιά ένα είδος στο οποίο η ίδια δεν έχει παράδοση.Εμείς θα μπορούσαμε γιά πράδειγμα να βγάλουμε τον καλύτερο λαικό τραγουδιστή καί λέω από τώρα να αρχίσει ο καθένας να προτείνει λίστες γιατί είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει ένα τέτοιο poll στο μέλλον.

EDIT: Χοχοχο' date=' τώρα το είδα. Οι Take That τι δουλειά έχουν;

Οπότε άκυρο το poll όπως και να το πάρεις[/Quote']

Μα δεν διαβάζεις όλα τα μηνύματα γιά να δείς το σκεπτικό πού συντάχτηκε η λίστα.

Δημοσ.

Παρεξήγησις, δεν λέω για σένα αλλά για τους άγγλοι (αλλιώς θα έλεγα από τον κομπλεξικό). Και ως γνωστόν, οι άγγλοι είναι ugly.

Δημοσ.

Μα δεν διαβάζεις όλα τα μηνύματα γιά να δείς το σκεπτικό πού συντάχτηκε η λίστα.

Όχι φίλε μου, είδα Queen και ψήφισα με τη μία.

Ο καθένας με τα κολλήματά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...