Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο Αγγλικό rock συγκρότημα όλων των εποχών

Cristina

Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών  

9 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
relight my fire, your love is my only desire!!!

(ακούγεται ότι κάνουν ρεγιούνιον, χωρίς Ρόμπι, ομως :()

Δεν ακούγεται...έχει ήδη συμβεί και μάλιστα υπάρχει δισκάρα ολκής υπό τον τίτλο "Beautiful World", όπου τα αγόρια μας μπορεί να είναι λίγο πιο σιτεμένα, μια κι έχουν μια δεκαετία στην καμπούρα, αλλά δεν έχουν χάσει τίποτα από τη λάμψη του star (όχι channel). Η επιστροφή των Τζεντάι και χωρίς τον Εφιάλτη είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και μένα μου αρέσει ο Ρόμπι. Αλλά δεν ξεχνώ ότι είναι πρόδοτης. Και μια μέρα θα έχει το ίδιο τέλος με τον άλλο προδότη.

Μη τρέχουμε να βαφτίσουμε προδοσία, ένα αστερι που δεν χωράει στο ίδιο σύμπαν.

Δεν το εννοώ σε αυτό το βαθμό αυτόν τον παραλληλισμό, εν προκειμένω. αλλά επειδή σε έχω κόψει για κουλτουριάρα, είπα να μιλήσω για αστέρια και τέτοια. Καταλαβαίνεις. Μέχρι εκεί φτάνει η κουλτούρα και ο ρομαντισμός μου. Δημόσιο λύκειο τελειωσα άλλωστε.

οι Bananarama

Άντρας που δεν σέβεται τις παιδικές του στύσεις, δεν είναι άντρας ρε.

Πάρε πίσω την ειρωνεία.

Για να το παίξω και σοβαρός πάντως, συμφωνώ με τον Eusebius.

Είναι λίγο κάπως η επιλογή του poll.

Δημοσ.

Ποιος σου είπε πως δεν τις σέβομαι!?

Σε αεροστεγή θήκη έχω το LP των Milli Vanilli και με εικονίσματα από πάνω για να ξορκίζουν το κακό το μάτι. :)

Δημοσ.

THE SMITHS..... γιατί με αυτούς πέρασα την εφηβεία :mrgreen:

Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια με συγκινούν (με την καλή έννοια) όταν τους ακούω.

Morrissey Johnny Marr είναι φοβεροί!

ΥΓ. Αν και δεν είναι ο ορισμός του Rock συγκροτήματος, όπως και κάποια άλλα που αναφέρθηκαν.

Δημοσ.

Με πληγώνει που διαπιστώνω τόση απαρέσκεια για ένα συγκρότημα σταθμό στα υγρά όνειρα κάθε προέφηβου. :(

Δώστε καμιά ψήφο να ανεβάσουμε το ποσοστό, να μη με τρώει κι η μοναξιά.

Δημοσ.

Ντροπή σου, blueviper, που ξεμπροστιάζεις την άγνοια μου για το λατρεμένο μου αυτό συγκρότημα.

punky, θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα (κυρίως με το τελευταίο :P) αλλά όταν με πονάει κάτι δεν μπορώ να είναι αντικειμενική. Αν και την είχε ανάγκη την αποχώρηση ο Ρ. από το γκρουπ. Αμέσως μετά, έκοψε το κερί, άρχισε τις μπύρες, χτύπησε τατού ... έγινε άντρας!

Δημοσ.

Ceridwen, αντιλαμβάνομαι τους προβληματισμούς σου για το Robbie, και όλα αυτά τα γνήσια κοριτσίστικα ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό σου.

Απλά άμα είσαι 30 και μάλιστα απόφοιτος δημοσίου λυκείου, κάτι "so need your love, so fuck you all" μέσα στα τραγούδια, φαντάζουν λίγο ποιητικά.

Και για να δεις ότι χαίρομαι που συμφωνείς σε όλα μαζί μου, αλλά κυρίως στο τελευταίο, θα σου στείλω ένα άλλο άβαταρ να βάλεις.

Για να σταματήσουν να λένε οι κακές γλωσσες του φόρουν ότι το δικό σου είναι ακόμη χειρότερο και από του blueviper.

(now I am doomed, I know)

Δημοσ.

Και εγώ σε συμπαθώ πολύ, πάνκι.

Και χαίρομαι στ αληθεια που θα έχω έσενα (του σαλονιού και του λιμανιού είπες κάπου) να με προφυλάσσει από τις κακιές γλώσσες του φόρουμ

;P

Δημοσ.
Νομίζω ότι όπου υπάρχουν Floyd (+1) κόντρα υφίσταται μόνο αν στους αντιπάλους συγκαταλέγονται Genesis και Yes...

Ποιοι είναι αυτοί όλοι, κάτω από τους Pink Floyd?

Nομίζω ότι αυτά τα δύο ποστ εκφράζουν το όλο poll. (αν εξαιρέσουμε αυτό με τους Yes και τους Genesis.)

Εντάξει δεν λέω πως τα άλλα συγκροτήματα δεν αξίζουν, και φυσικά μερικά από αυτά (αν όχι όλα) είναι ιερά τέρατα, αλλά πως να το κάνουμε ρε παιδί μου. Οι Floyd είναι Floyd. Δεν γίνεται να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Δεν γίνεται να συγκρίνουμε συγκροτήματα με τους Floyd.

P.s και να φανταστείτε πως δεν μ'αρέσει κανένα είδος φανατισμού.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι Genesis και Yes είναι 2 συγκροτήματα που και φέρνουν στο στυλ με τους Floyd (ειδικά οι Yes είναι και αρκετά πιο εγκεφαλικοί), και έχουν να επιδείξουν μια δισκογραφία που τους βάζει στο ίδιο σκαλί.

Δεν λέω ότι είναι καλύτεροι, κανείς άλλωστε δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο, αλλά θεωρώ ότι είναι 2 μπάντες αδικημένες ως προς την ποσότητα της προβολής τους.

ΥΓ> Τους Genesis τους αντιλαμβάνομαι ως συγκρότημα μόνο στο διάστημα που στο δυναμικό τους ήταν ο Peter Gabriel.

ΥΓ2> Το κείμενο αυτό αντιπροσωπεύει τις απόψεις του δημιουργού του, ο οποίος έχει το αλάθητο, και επιβάλλονται φασιστικά.

ΥΓ3> Το κείμενο αυτό γράφτηκε επειδή κάποιοι σχολίασαν το σχόλιό μου (έγινε το σχόλιο του σχολίου δηλαδή!). Παρόλαυτά δεν τους κρατάω κακία και τους επιτρέπω να συνεχίσουν να υφίστανται ως αυτόνομες ζωντανές μονάδες. :)

Δημοσ.
punky, θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα (κυρίως με το τελευταίο :P) αλλά όταν με πονάει κάτι δεν μπορώ να είναι αντικειμενική. Αν και την είχε ανάγκη την αποχώρηση ο Ρ. από το γκρουπ. Αμέσως μετά, έκοψε το κερί, άρχισε τις μπύρες, χτύπησε τατού ... έγινε άντρας!

Μα δεν μπορούσε κι αυτός ο χριστιανός να πάει απλός φαντάρος για να γίνει άντρας; Έστω κι ως εθελοντής στην Ελλάδα!

Δημοσ.

Mick & Keith και τα μυαλα στα καγκελα! Ο ορισμος του classic rock.Stones & Led ειναι τα μονα συγκροτηματα που δεν βαριεμαι να ακουω εδω και χρονια.Καλοι και οι Floyd αλλα δεν με αγγιζουν οπως οι αλλοι δυο.Ειναι πιο πολυ Μεγαρο rock ενω εγω προτιμω το arena rock.

Beatles μουσικες ιδιοφυιες μεν με την απλοτητα τους αλλα ολιγον τι φλωροι.Σεβαστοι φλωροι ομως.Οσο για τους Queen απορω πως συνελαβαν το Bohemian Rapsody.

Δημοσ.
...Beatles μουσικες ιδιοφυιες μεν με την απλοτητα τους αλλα ολιγον τι φλωροι.Σεβαστοι φλωροι ομως...

Σε κόβω για μηχανή παραγωγής τρελών ατακών και λοιπών τσιτάτων. Τα σέβη μου! Έγραψες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...