Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο Αγγλικό rock συγκρότημα όλων των εποχών

Cristina

Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών  

9 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω ότι όπου υπάρχουν Floyd (+1) κόντρα υφίσταται μόνο αν στους αντιπάλους συγκαταλέγονται Genesis και Yes...

+1 αν και πάλι η επιλογή δεν θα ήταν τόσο δύσκολη.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είμαι βέβαιος ότι πολλά από τα γκρούπ πού θα βάλεις ίσως να μην τα γνωρίζει ούτε η ..μάννα τους.

Έτσι είναι! :-)

Από σύγχρονους μπορεί να έβαζα τους Radiohead ή, αν μιλάμε για βρετανικά γενικότερα, τους U2 (που δεν είναι του γούστου μου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα).

Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινάει από την αρχική λίστα του BBC, που είναι κανονικό ανέκδοτο: Beatles, Rolling Stones, Queen, Take That, Oasis. ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.
...Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινάει από την αρχική λίστα του BBC, που είναι κανονικό ανέκδοτο: Beatles, Rolling Stones, Queen, Take That, Oasis. ΕΛΕΟΣ!

Θα διαφωνήσω ταπεινά για τους 3 πρώτους, είναι superclassic stuff. Και τους Rolling Stones τους σιχαίνομαι, να φανταστείς...

Δημοσ.

relight my fire, your love is my only desire!!!

(ακούγεται ότι κάνουν ρεγιούνιον, χωρίς Ρόμπι, ομως :()

Θα ψηφίσω αυτούς κάτω από τους Pink Floyd.

Δεν μπορεί κάποιος να σβήσει τους Οουέισεζ από το πολ και την συλλογική μνήμη του κόσμου;

Δημοσ.

Ζηλεύετε ρε επειδή οι Take That διέθεταν τις καλύτερες 14χρονες groupies! :P

Την περίπτωση η παραπάνω πληροφορία να έχει μηδενική αξία, μια και φημολογείται πως δεν τις άγγιζαν, δεν την εξετάζω.

Θέλω να πιστεύω πως ο μόνος λόγος που δεν προτείνονται κι οι Boyzone και Westlife, είναι επειδή αποτελούν καμάρια της Ιρλανδίας. Αλλά οι Spice Girls που στο καλό είναι?!

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να ζητήσω και το ban της Ceridwen, αλλά την έσωσες με κάτι ακόμη χειρότερο εσύ.

Εδώ βέβαια θα πρέπει να ομολογήσω, χαμηλώνοντας το βλέμμα, ότι μου αρέσει ο Robbie Williams (όχι σαν άντρας ρε) στη σόλο καριέρα του.

Κάποια τραγούδια του δηλαδή.

Δημοσ.

Με κίνδυνο να ζητηθεί και το δικό μου μπαν σε λίγο από την πλειοψηφία που σχηματίζεται , ΔΕΝ θα πω τους take that.

Θα πω τους Pink Floyd, έτσι επειδή δε θέλω να παραδεχτώ ότι μου αρέσουν οι Stones.

Δημοσ.

Προφανώς δεν έχεις εστιάσει κατά την ακρόαση στο booklet κάθε του cd, όπου αποκαλύπτεται το δασύτριχο και ιδρωμένο στήθος του, ενώ τα μούσκλια πετάγονται σαν λοφίσκοι. Κοίταζε εκεί όσο ακούς και θα σ' αρέσουν όλα! :)

Και να διαμαρτυρηθώ εκ νέου...καλά ο Bowie, το καταλαβαίνω, δε χώραγε. Ο Boy George, οι Bananarama, oι All Saints κι οι Wham!, γιατί στην απ' έξω?!

Δημοσ.

Και μένα μου αρέσει ο Ρόμπι. Αλλά δεν ξεχνώ ότι είναι πρόδοτης. Και μια μέρα θα έχει το ίδιο τέλος με τον άλλο προδότη.

Δημοσ.
Και μένα μου αρέσει ο Ρόμπι. Αλλά δεν ξεχνώ ότι είναι πρόδοτης. Και μια μέρα θα έχει το ίδιο τέλος με τον άλλο προδότη.

Εξηγήσου, Ceridwen.

Δεν μπορώ τις απειλές για αιματηρά τέλη χωρίς επαρκές background.

Δημοσ.

Φίλε Φάιερφλαιζ, αναφέρομαι στο τζον λένον. Αυτόν που μετά έγραψε εκείνο ο αισχρό ιμάτζιν και το απαράδεκτο τζέλους γκάι. Άκουσε τα. Μπορεί να σου αρέσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...