lefter Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Να σου πως εγώ μερικούς λόγους;Τον εξής ένα: Είναι(ήταν..)το πιο χαζοχαρούμενο και ασόβαρο από την προτεινόμενη λίστα. ας ρωτησεις τα μελη ολων των αλλων συγκροτηματων που ψηφιζεις ποια ειναι η γνωμη τους για τους beatles και το τι προσφεραν.
xardas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 οπως ειπε και ο πρωτος ολων led καρφωτο γιατι απλα δεν υπηρξε απο τοτε πιο down to earth σου σπαω τα κοκκαλα στα live μπαντα μετα απο αυτους και δεν νομιζω -εστω και αν ελπιζω- να υπαρξει. ατου ταλερ
activex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 το ριχνω Pink floyd στο Poll (απο ψυχεδελικο) και γραφω led zeppelin για καθαρη ροκια (και βαλεεεεε!!) ειναι και λιγο αδικο να συγκρινεις - διαλεξεις...
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Οι ΑC/DC δεν θα μπορουσαν να θεωρηθουν και αυτοι αγγλικο συγκροτημα;
parsifal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι. Θα μπορούσαν να θεωρηθούν αυστραλέζικο...
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Το λεω επειδη τα αδερφια Young ηταν απο τη Σκωτια.
parsifal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Και μεγάλωσαν και πήγαν σχολείο στην Αυστραλία...
opera Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 είναι δυνατόν να αναφέρονται ως rock οι φλωρο take that και οι φλωρο oasis και να μην είναι στη λιστα οι IRON MAIDEN. νομίζω έχοντας μεγαλώσει με abba και boney m (37 ετων σήμερα) και έχοντας μουσικές γνώσεις και ακούσματα ετών μου δίνει το δικαίωμα για το σχόλιο αυτό.
porco_rosso21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Να σου πως εγώ μερικούς λόγους;Τον εξής ένα: Είναι(ήταν..)το πιο χαζοχαρούμενο και ασόβαρο από την προτεινόμενη λίστα. Καλα,εγραψε.....αν δεν ηταν τα σκαθαρια,τωρα δεν θα ακουγαμε τπτ....κ πραγματικα,ελεος,οποιος δεν εχει ιδεα απο μουσικη(σορυ κιολας) ή εστω δεν μπορει να εκτιμισει καποια στοιχειωδη πραματα,ας μην γραφει τετοιες....μην πω τωρα, κ με χαρακτηρισμους οπως ασοβαροι κτλ(δλδ πραγματικα ελεος)...πες απλα δεν μ'αρεσεουν κ τελος... κ ναι,οι Cure θα μπορουσαν να ειναι στη λιστα,οπως κ οι σαμπαθ...πρωτοποροι,ιδιαιτερα οι δευτεροι....οπως κ βεβαια οι Cream,τεραστιο κεφαλαιο....
cassidy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Καλύτερο δεν ξέρω, (σχεδόν) όλες είναι πολύ μεγαλές μπάντες. Αγαπημένο συγκρότημα από αυτά πάντως Queen, γι' αυτά που έπαιξαν στα 70s. Sellers, αν και τά 'γραψες πριν 1 χρόνο, είσαι λάθος Οι Queen δεν ήταν μόνο Mercury. Τα προσωπικά album του Mercury τα έχεις ακούσει; Γουστάρεις; Είχες πει τότες πως ίσα που γεμίζουν ένα compilation. Αυτό ισχύει για την πορεία τους στα 80s, όπου έβγαζαν στην ουσία singles. Μια δεκαετία πριν όμως, έβγαζαν δίσκους. Aν τους έχεις ακούσει και τους απορρίπτεις τόσο εύκολα, πάσο, γούστα είναι αυτά. Και ναι, Genesis με Peter Gabriel, τραβάει κανείς κάνα ζόρι;
thanocaster Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Και ναι, Genesis με Peter Gabriel, τραβάει κανείς κάνα ζόρι; I see dead people... :lol:
Sellers Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Sellers, αν και τά 'γραψες πριν 1 χρόνο, είσαι λάθος Οι Queen δεν ήταν μόνο Mercury. Τα προσωπικά album του Mercury τα έχεις ακούσει; Γουστάρεις; Είχες πει τότες πως ίσα που γεμίζουν ένα compilation. Αυτό ισχύει για την πορεία τους στα 80s, όπου έβγαζαν στην ουσία singles. Μια δεκαετία πριν όμως, έβγαζαν δίσκους. Aν τους έχεις ακούσει και τους απορρίπτεις τόσο εύκολα, πάσο, γούστα είναι αυτά. Έλα αγαπητέ/ή cassidy. Όντως αν και τα είπα πριν έναν χρόνο δεν έχω αλλάξει άποψη. Φυσικά γούστα είναι αυτά και δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να έχει λάθος ή σωστό. Προσωπική μου άπψη είναι οι εξής. Σε ένα poll που αναφέρεται το όνομα Floyd δεν μπορούν να αναφέρονται και άλλα συγκροτήματα. (:devil:) Μιας και που αναφέρονται όμως, το τι έχουν προσφέρει οι Zeppelin ή οι Floyd δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που προσέφεραν οι Queen αν και πάλι και αυτό είναι μεγάλο. Απο εκεί και πέρα δεν με τσιτάρουν ιδιαίτερα τα τραγούδια τους, και μερικά με κουράζουν πολύ. Θεωρώ το a night ta the opera κορυφαία δισκάρα που ωστόσο δεν φτάνει το χειρότερο των floyd... Αυτά. Και πάλι αδερφέ/η αυτά είναι γούστα. Δεν σημαίνει ότι εγώ έχω δίκιο και εσύ άδικο. Απλά μετά απο αυτά τα χρόνια που ακούω μουσική και μετά απο τους συγκεκριμένους επηρεασμούς (???) που δέχτηκα κατέληξα σε αυτήν την άποψη...
liopyr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ψήφισα beatles, και εξηγούμαι. Θεωρώ τους Pink Floyd μεν κορυφαία, αλλά όχι rock μπάντα που έβγαλε η Αγγλία. Την rock διάσταση οι Floyd δεν την είχαν ούτε για ζέσταμα... Έφυγαν πολύ πιο μπροστά από αυτό που αποκαλούμε rock... Μετά από αυτό, έπεφτε το δίλημα μεταξύ των beatles και led zeppelin, αλλά κατόπιν ώριμης σκέψης, κατέληξα στους πρώτους, καθώς το "καλύτερη rock μπάντα" δεν διευκρινίζει σε τι. Σε μουσική ικανότητα? Σε επιρροή-επίδραση? Σε έμπνευση? Σε κοινό/πωλήσεις? Αν τα βάλεις όλα κάτω, μαλλον στα σημεία κερδίζουν οι beatles. (οι οποίοι είναι λίγο παρεξηγημένοι με τα haircuts-μανιτάρια, αλλά όσοι έχουν ακούσει λίγο παραπάνω γνωρίζουν πως οι τύποι έπαιξαν τα πάντα). Tέλος, οι Oasis και οι Take That, ακόμα και αν έπαιζαν rock, θα είχαν με το ζόρι θέση στις 100 καλύτερες μπάντες που έχει βγάλει η Αγγλία. Αν είναι να θεωρήσουμε rock όλα τα παρακλάδια του, τότε αλλάζω το poll σε Pink Floyd, και απαιτώ να προσθεθούν μπάντες όπως οι depeche mode ή οι Clash π.χ ...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εχμ..είναι Beatles και όχι Βeetles. Κατ αρχήν,είναι μάταιο και ανώφελο να προσπαθούμε να φτιάχνουμε λίστες στα μουσικά τεκταινόμενα. Κατά δεύτερον,οι χαζοBeatles δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα της λίστας.Καλά για τους take that ό,τι και να πούμε είναι λίγο.Μάλλον ο συντάκτης της λίστας κάνει χιούμορ.. Οι Beatles ήταν pop.Rock ήταν oi Led.Οι Pink Floyd επίσης(εντάξει progressive..) Aν η λίστα ήταν για το καλύτερα pop,οι Beatles θα ήταν αδιαμφισβήτητα πρώτοι. Στην παρούσα λίστα όμως,όχι.
liopyr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 rofl υπέπεσα στο ίδιο λάθος... Τιμωρία. BeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatlesBeatles
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.