Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο Αγγλικό rock συγκρότημα όλων των εποχών

Cristina

Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών  

9 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το καλύτερο rock συγκρότημα όλων των εποχών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ψηφοφορία είναι πρόταση του geovard. blink.gif

Οί Βρετανοί διαρκώς αναρωτιούνται ποιό είναι το κορυφαίο rock συγκρότημά τους όλων των εποχών' date=' διεξάγοντας ψηφοφορίες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύουν γι αυτό οί Έλληνες μουσικόφιλοι,μιάς καί πολλοί μεγάλωσαν με τα ακούσματα από αυτά τα συγκροτήματα.[/quote']

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nice poll.

Led καρφωτό.

Να ρωτήσουμε το σκεπτικό που μπήκαν στη λίστα για το καλύτερο ροκ συγκρότημα οι αριθμοί 6 κ 7 ? (όσο να'ναι κάποιο βασικό σκεπτικό θα υπήρχε :))

Δημοσ.

Εεεε μακράν Pink Floyd. Όχι ότι οι άλλοι δεν αξίζουν αλλά οι Floyd είναι μπροστά. Διορθώστε και τους Beatles που τους γράψατε λάθος.

Δημοσ.

Ναι ρε γμτ... Πώς μου ξέφυγε...

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω edit στο poll και θα το ανεχτούμε μέχρι να μας εξυπηρετήσει κάποιος Super Mod... blink.gif

Δημοσ.

Βασικά δεν μπορεί να σταθεί ένα τέτοιο poll...

Έχει δίκιο ο v-tidus που λείπουν οι Scorpions.

Και κάποιος άλλος θα βγεί να πει, που είναι οι Deep Purple ή οι Black Sabbath, για να μην πω για αυτους που θα απαιτήσουν να μπεί και το αγαπημένο τους άσιμο συγκρότημα.

Δημοσ.
Ρε παιδιά sorry,αλλά Scorpions δεν έχει???

+1 δεν εχει scorpions και εχει oasis???

εγω ψηφισα αλλο! θα επελεγα deep purple αλλα αγαπημενο μου ροκ συγκροτημα ειναι οι THE CULT!

Δημοσ.

Αυτό που θα ψήφιζα το έχει (ανορθόγραφα), αλλά δεν ψηφίζω γιατί είναι κακή η επιλογή.

Για να πιάσουμε μόνο τους νεώτερους: Oasis αλλά όχι, π.χ., Radiohead ή Pearl Jam; Τί ροκ είναι αυτό;

Δημοσ.

Παιδιά μην αγχώνεστε θα διορθωθούν τα πράγματα.Φταίω καί εγώ με λάθος συνεννόηση.Το poll αφορά σε Αγγλικά γκρούπ γι αυτό λείπουν οι scorpions καί άλλοι.Γιά το φίλο πού ρωτάει τη γυρεύουν οι oasis καί take that τούς συμπεριέλαβα στο poll παίρνοντάς τους από ένα αντίστοιχο poll τού BBC γιά το καλύτερο Αγγλικό rock συγκρότημα όλων των εποχών.Απ όσο γνωρίζω οι take that περισσότερο pop γκρούπ είναι.Το poll τού BBC ρώταγε.Αναδείξτε το καλύτερο Αγγλικό rock συγκρότημα όλων των εποχών.Καί παρέθετε μόνο πέντε επιλογές.BEATLES,ROLLING STONES,QUEEN,OASIS,TAKE THAT.Μάπα poll δηλαδή.Εγώ απλά συμπεριέλαβα καί αυτά αφού σ αυτά ψήφισαν οί Άγγλοι.Δεν μπορείτε να πείτε όμως γιά τα υπόλοιπα.Ο αριθμός των επιλογών έχει όριο 10 απ όσο ξέρω άρα μοιραία κάποια καλά συγκροτήματα θα ψηφίζονται στην επιλογή άλλο.Αυτά καί sorry.

Γιά την ιστορία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τού BBC ήταν οι QUEEN νικητές.Πιστεύω να μην επηρεάσει αυτό το δικό μας poll.

edit:

Όλα διορθώθηκαν,γρήγορα στις...κάλπες.:razz: :arrow:

Thanks

Δημοσ.

Παιδιά μια διευκρίνηση από τον geovard. blink.gif

Η ψηφοφορία αφορά τα Αγγλικά συγκροτήματα και γι αυτό υπάρχουν αυτές οι ελλείψεις. blink.gif

Προστέθηκε και στον τίτλο του topic. blink.gif

Edit:

ΟΚ, εξηγεί ο geovard... blink.gif

Δημοσ.

Διαβάζοντας το αρχικό ερώτημα ανησύχησα πως και πάλι δε θα ήξερα τι να αποφασίσω...με το που έφτασα τους Take That και θυμήθηκα πως αναρριγούσα στο άκουσμα του "Back For Good" και των λοιπών κολασμένων ασμάτων τους, λύθηκα (όχι στα γέλια, κακοπροαίρετοι αναγνώστες!)

Take That λοιπόν με τα τσαρούχια που έβγαλαν και το θεό Robbie.

Δημοσ.

Καλό το poll αυτό.Καί συγκεκριμένα πού περιορίστηκε σε Αγγλικά συγκροτήματα αφού διαχρονικά είναι τα καλύτερα.

Τέλος πάντων εγώ ψήφισα.. δαγκωτούς τούς Floyd γιατί όσες φορές καί να ακούσω τα τραγούδιά τους λες καί είναι η πρώτη φορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...