metmat Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά ελπίζω να θέτω το ερώτημά μου στην σωστή κατηγορία του forum. Το πρόβλημα είναι το εξής. Όταν έχω το pc ανοιχτό για κάποια ώρα (όχι απαραίτητα πολλή) και πάω να βάλω ένα βίντεο να παίξει, αυτό που βλέπω είναι μία απόλυτη μαυρίλα και ακούω μόνο τον ήχο. Αυτό ισχύει για όλα τα video formats (avi, mpeg, wmv, ακόμα και dvd). Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής video και αν επιλέξω (media player, bsplayer, powerdvd κλπ). Κάθε φορά αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή για να δω μια ταινία. Ευτυχώς δεν μου το κάνει και στην μέση της ταινίας. Δηλαδή αν αρχίσει και παίζει κανονικά θα συνεχίσει μια χαρά. Εννοείται ότι έχω περασμένουν όλους τους απαραίτητους codecs και τους τελευταίους drivers της nvidia. Η κάρτα γραφικών που έχω είναι η MSI 6800GT. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση;
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 ελεγξε στην διαχειριση οθονων,εχεις κανει κατα πασα πιθανοτητα υπερθεση του βιντεο στην δευτερη οθονη,η κατι τετοιο τελος παντως.εκει ειναι το προβλημα
metmat Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δεν υπάρχει εκεί πρόβλημα φίλε μου. Δεν τις έχω πειράξει ποτέ αυτές τις ιδιότητες. Εξάλλου δεν το παρουσιάζει πάντα αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να βλέπω κανονικά εικόνα και μετά από καμιά ώρα που θα προσπαθήσω να ανοίξω ένα βίντεο δεν θα δείχνει τίποτα. Ξέχασα να επισημάνω ότι μόνο στα βίντεο υπάρχει το θέμα. Παιχνίδια και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή λειτουργούν κανονικά.
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 check it out ακομα κι αν δεν εχεις πειραξει τπτ,μπορει να ειναι καποια ρυθμιση by default...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.