harisman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Το πρόβλημα έχει ως εξής: Στις 20/12/2006 αγοράζω από Γερμανό ένα Conn-X στα 1024. Το προτίμησα για να συνδεθώ όσο το δυνατό γρηγορότερα και να έχω να κάνω με ένα φορέα για ADSL γραμμή και συνδρομή…..Μετά τα τυπικά, κατά τις 2 ή 3 Γενάρη, μαθαίνω από τον ΟΤΕ (εγώ πήρα τηλ να μάθω), ότι η γραμμή ADSL ενεργοποιήθηκε. Μετά τον σχετικό αγώνα άκαρπων τηλεφώνων, κωδικούς δεν κατάφερα να πάρω, αλλά με πήραν τηλ αυτοί (!!!!) 2 μέρες μετά κ μου τους είπαν. Άντε λέω, όλα ok….αμ δε…..!!! Πάω να συνδεθώ…Το μόντεμ είναι Sagem Fast 800. Εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες τους…το λαμπάκι του ADSL όμως συνεχώς αναβοσβήνει….Μάλλον δεν συγχρονίζει, και πατώντας σύνδεση, απαντάει ΄ʼότι δεν υπάρχει dial tone στην γραμμή….. Αρχίζουμε λοιπόν….Τηλέφωνο 1242….εξηγώ το πρόβλημα, ξαναεγκαθιστούμε το modem, τα ίδια. Μου λέει δηλώστε βλάβη στο 121, όπως και κάνω. Αυτοί….από αύριο σε αύριο, τους παίρνω καθημερινά, κάθε μέρα η ίδια απάντηση….σίγουρα θα το κοιτάξουν την ίδια μέρα και μάλιστα επειδή με συμπαθούν, την περίπτωσή μου την δηλώνουν σαν (super extra wow…κτλ) επείγον….!!!Φαντάζομαι σε όλους τα ίδια λένε….! Τα ίδια και με 134 κ 1242 (μετά από 30 λεπτά αναμονής…). Και φυσικά κάθε φορά ακούω και μια εντελώς διαφορετική δικαιολογία-εκδοχή….. Σήμερα μαθαίνω (πάλι εγώ πήρα τηλ) ότι η γραμμή μου ελέγχθηκε την προηγούμενη μερά, στις 8:20 και στις 10, ξαναδόθηκε βλάβη (???). Ο ΟΤΕ Χαλκίδας που επικοινώνησα μαζί του, δεν ξέρει τίποτα για την γραμμή μου και το πρόβλημα…..Κατά τα γνωστά, το 121 με παραπέμπει στον ΟΤΕ Χαλκίδας και τούμπαλιν….Από τον Άννα στον Καιάφα….. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????? Πως μπορώ να βρω μια άκρη?? Δεν ξέρω μην τυχόν είναι πρόβλημα modem (δεν υπάρχει δεύτερο για cross-check….)? Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!!! Υ.Γ.: Οι τηλ. Υπηρεσίες του πΟΤΕ….απαράδεκτες….Ευγενέσταστοι φοιτητές αλλά εκτός κλίματος….Αν στόχος τους ήταν να έχουν κάποιους να σηκώνουν τηλέφωνα και να βουρλίζουν τους συνδρομητές τους με απίθανες δικαιολογίες (έχουν φαντασία πάντως…) το πέτυχαν 100%............Αποτελεσματικότητα 0%.....αλλά who cares????
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 skopos ine na prooothithei se sinergeio .prospathise na breis tilefono gia na erthei sinergeio afou apo makria den mporoun na to ftiaxoun.pare til se kana 121 kai pes na proothithei se sinergeio kai prospathise na tous to peraseis auto gia na erthoun kai oxi na mamakizontai.
vazelos_trelos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα. Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω. Δήλωσα τη βλάβη για να ανακαλύψω το εξής: είχα βάλει το φίλτρο που έχει μέσα το πακέτα για να συνδέσω το μόντεμ!!!!!!! Το φίλτρο που σου έχει μέσα το πακέτο είναι για να μπει στη γραμμή που βάζεις το τηλέφωνο. Το μόντεμ μπαίνει απευθείας στη μπρίζα χωρίς φίλτρο!
VISMA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Σωστο για το φιλτρο αλλα μαλλον δεν εχει σχεση εδω... Το προβλημα το αντιμετωπιζουν 9 στους 10. Και εγω τα ιδια τραβηξα μεχρι που αποφασισαν οτι τους πριζω καθε μερα που τους παιρνω τηλ και το εφτιαξαν!!! Αρχισε!!!
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 vazele apiroi exoun kanei to diko sou lathos.xixi
harisman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Την επόμενη του post μου, η ADSL λειτουργούσε κανονικά....και με ταχύτητες βαρβάτες.....Προφανώς το πρόβλημα ήταν δικό τους απλά το κ@λ@βαράγανε ως συνήθως....Ούτε modem ούτε συνδεσμολογίες.... Ευχαριστώ οσους απάντησαν...!!!
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 panta mporei na ginei mia anabathmisi panta na kolisei kati kai na thelei reset.ama den ixes gia mia 2 meres ine ok.fantasou kai autous pou exoun provlima me tin grammi meres oloklires.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.