Προς το περιεχόμενο

Διακοπή Αναβολής!!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διακξοπες????ωφέλη????? μουαχαχαχαχαχαα!!!!

χωρις παρεξήγηση, αν πας ετσι τέτοια εποχή του χρόνου θα γελάσουμε πολυ...εγω είχα σκυλιάσει να μην πάω ΥΕΑ και πολυ καλά έκανα τελικα. γνώρισα πολλά παληκάρια μέσα που πήγαν για τα 'ωφέλη' και τα'παιξαν. εκτός κι αν έχεις ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ βυσμα και πας καμια ελδυκ ή νατο, και πάλι παίζεται αν θα περάσεις καλά. ενα θα σου πω: όταν έβλεπα τις ΥΕΑ σειρούλες μου να απολύονται (πολύ πολύ πολύ πολύ μετά από εμένα) ήμουν ήδη στη φάση 'στρατός??? what the f*** is that???' αν έχεις βύσμα διάβαινε, αλλιώς ετοιμάσου για πολύ "ιδιαίτερες" διακοπές...

ο λοχίας 290 μίλησε...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κα πάλι χωρίς παρεξήγηση τις έχω χεσ****ς και τις σαρδέλες μου και το αστέρι σου...αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στο παλήκάρι που ετοιμάζει το μαγιό του για τον στίβο μάχης:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Δεν γνώρισα ΔΕΑ όσο καιρό ήμουν εκεί που να υπηρέτησε στα δωδεκάνησα και να το είχε μετανιώσει που πήγε δόκιμος.

Εεε,φαντάζομαι ότι μιλάς για τους δεα της ρόδου μόνο...γιατί οι δέα της λέρου για παραδειγμα,που πήγαιναν αρχιφύλακες σε νησάκια όπως αγαθονήσι, κλπ, στα οποία κάθε τρεις κ λίγο έσκαγε μύτη με ελικόπτερο ο ταξιάρχος,ενώ το προηγουμενο βράδυ ήταν όλοι μέχρι τις 5:30 το πρωί έξω γα ενέδρα σε λαθρέμπορους κ λαθρομεταναστες....εεε, όλοι το μετανιωναν τελικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...