caveneo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μήπως ξέρει κανά παιδί πότε θα πάω στρατό αν κόψω την αναβολή μου αρχές Μαρτίου;
shadowmsc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 μπαίνει κανένας mod το φεβρουάριο ??? Προσοχή θα είμαι μέσα και θα κόβω κεφάλια ως έφεδρος αξιωματικός. χαχαχα
SGP Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 cav, Λογικά για αύγουστο σε βλέπω. Shadow, σίγουρα θες να κάτσεις 5 μήνες παραπάνω στο πιο άχρηστο πράγμα που θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου?
shadowmsc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 cav, Λογικά για αύγουστο σε βλέπω. Shadow, σίγουρα θες να κάτσεις 5 μήνες παραπάνω στο πιο άχρηστο πράγμα που θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου? προφανώς δεν ξέρεις τα ωφέλη.......
neo1515 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 δεν υπαρχουν οφελη που να συγκρινονται με 5 μηνες.
Delirium Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Με ένα τηλεφωνηματάκι, θα σου πουν: http://www.army.gr/n/g/info/camp/phonebook/ Υποθέτω Αύγουστο... (αν όχι, Νοέβριο) - - - - - - - - - - - - - 'Ασχετο: Π**τάνα Γκατζολία // Δεν έμεινε καμμία :wink:
shadowmsc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 δεν υπαρχουν οφελη που να συγκρινονται με 5 μηνες. μόνο τα μόρια του δημοσίου που παίρνεις φτάνουν. Ο στρατός είναι διακοπές.5 μήνες παραπάνω διακοπές δεν με χαλάνε.
SGP Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα, εγώ ήμουν πυροβολικό στη Χίο, τον Αύγουστο τελείωσα, 9μηνο έκανα οπότε δεν υπήρχε θέμα, αλλά και 12μηνίτης να ήμουν δεν υπήρχε περίπτωση. Διακοπές ο στρατός δεν είναι (εκτός αν έχει και χρησιμοποιήσεις βίσματα). Αν έχεις όνειρο να δουλέψεις δημόσιο, τότε μπορεί να συμφέρει, τι να σε πω...
neo1515 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 χωρις να ειμαι σιγουρος πλεον δεν παιρνεισ μορια.ψαξτο καλυτερα.εγω τετοιεσ φημες ακουσα παντως.
shadowmsc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 χωρις να ειμαι σιγουρος πλεον δεν παιρνεισ μορια.ψαξτο καλυτερα.εγω τετοιεσ φημες ακουσα παντως. μου φαίνεται κάπως κουλό αυτό. Θα το ψάξω όταν μπω μέσα.
johnnyestia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 μόνο τα μόρια του δημοσίου που παίρνεις φτάνουν. Ο στρατός είναι διακοπές.5 μήνες παραπάνω διακοπές δεν με χαλάνε. Ακριβώς, αρκεί αυτούς τους έξτρα μήνες να κάνεις διακοπές σε κανένα καλό νησάκι ή στο σπίτι σου και όχι σε κάνενα φυλάκιο πάνω από την Καστοριά ή την Φλώρινα. Πήγαινε μόνο αν μπορείς να προκαθορίσεις τις μεταθέσεις που θα πάρεις. Αλλιώς δεν λέει. χωρις να ειμαι σιγουρος πλεον δεν παιρνεισ μορια.ψαξτο καλυτερα.εγω τετοιεσ φημες ακουσα παντως. Και εγώ, με εξαίρεση κάτι λιμενικά και πυροσβεστικές, αυτή την εντύπωση έχω.
Delirium Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Στα σύντομα φίλε μου: * αν νομίζεις ότι ο Στράτος είναι διακοπές, δοκίμασε ΔΕΑ ΠΖ / ΤΘ και τα ξανάλεμε * μόρια για δημόσιο ΔΕΝ παίρνεις. Ακόμη δεν πήγες και σε ψάρωσαν για τα καλά…? * δόκιμος λέει μόνο σε: Υγειονομικό ή Οικονομικό Σώμα, άντε και Έρευνας – Πληροφορικής, αλλά πρέπει να έχεις όχι απλό δόντι, χαυλιόδοντα για να μπεις εκεί - - - - - - - - - - - - - - - - Δοκίμια προσοχή! / Επόπ στοιχηθείτε! / Εγώ απολύομαι… / Να πα να γαμηθείτε
shadowmsc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 τώρα που το έψαξα και εγώ όντως δεν παίρνεις μόρια και μαλλον δεν αξίζει.
The_Judas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Νομίζω οτι μόρια παίρνουν μόνο στις ειδικές δυνάμεις (δόκιμοι και μη) για το λιμενικό και το πυροσβεστικό σώμα και οχι για ολους τους τομείς του δημοσίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.