Προς το περιεχόμενο

Διακοπή Αναβολής!!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

cav, Λογικά για αύγουστο σε βλέπω. Shadow, σίγουρα θες να κάτσεις 5 μήνες παραπάνω στο πιο άχρηστο πράγμα που θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου?

Δημοσ.
cav, Λογικά για αύγουστο σε βλέπω. Shadow, σίγουρα θες να κάτσεις 5 μήνες παραπάνω στο πιο άχρηστο πράγμα που θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου?

προφανώς δεν ξέρεις τα ωφέλη.......

Δημοσ.
δεν υπαρχουν οφελη που να συγκρινονται με 5 μηνες.

μόνο τα μόρια του δημοσίου που παίρνεις φτάνουν. Ο στρατός είναι διακοπές.5 μήνες παραπάνω διακοπές δεν με χαλάνε.

Δημοσ.

Κοίτα, εγώ ήμουν πυροβολικό στη Χίο, τον Αύγουστο τελείωσα, 9μηνο έκανα οπότε δεν υπήρχε θέμα, αλλά και 12μηνίτης να ήμουν δεν υπήρχε περίπτωση. Διακοπές ο στρατός δεν είναι (εκτός αν έχει και χρησιμοποιήσεις βίσματα). Αν έχεις όνειρο να δουλέψεις δημόσιο, τότε μπορεί να συμφέρει, τι να σε πω...

Δημοσ.
χωρις να ειμαι σιγουρος πλεον δεν παιρνεισ μορια.ψαξτο καλυτερα.εγω τετοιεσ φημες ακουσα παντως.

μου φαίνεται κάπως κουλό αυτό. Θα το ψάξω όταν μπω μέσα.

Δημοσ.
μόνο τα μόρια του δημοσίου που παίρνεις φτάνουν. Ο στρατός είναι διακοπές.5 μήνες παραπάνω διακοπές δεν με χαλάνε.

Ακριβώς, αρκεί αυτούς τους έξτρα μήνες να κάνεις διακοπές σε κανένα καλό νησάκι ή στο σπίτι σου και όχι σε κάνενα φυλάκιο πάνω από την Καστοριά ή την Φλώρινα. Πήγαινε μόνο αν μπορείς να προκαθορίσεις τις μεταθέσεις που θα πάρεις. Αλλιώς δεν λέει.

χωρις να ειμαι σιγουρος πλεον δεν παιρνεισ μορια.ψαξτο καλυτερα.εγω τετοιεσ φημες ακουσα παντως.

Και εγώ, με εξαίρεση κάτι λιμενικά και πυροσβεστικές, αυτή την εντύπωση έχω.

Δημοσ.

Στα σύντομα φίλε μου:

* αν νομίζεις ότι ο Στράτος είναι διακοπές, δοκίμασε ΔΕΑ ΠΖ / ΤΘ και τα ξανάλεμε :shock:

* μόρια για δημόσιο ΔΕΝ παίρνεις. Ακόμη δεν πήγες και σε ψάρωσαν για τα καλά…?

* δόκιμος λέει μόνο σε: Υγειονομικό ή Οικονομικό Σώμα, άντε και Έρευνας – Πληροφορικής,

αλλά πρέπει να έχεις όχι απλό δόντι, χαυλιόδοντα για να μπεις εκεί :mrgreen:

- - - - - - - - - - - - - - - -

Δοκίμια προσοχή! /

Επόπ στοιχηθείτε! /

Εγώ απολύομαι… /

Να πα να γαμηθείτε

:P

Δημοσ.

Νομίζω οτι μόρια παίρνουν μόνο στις ειδικές δυνάμεις (δόκιμοι και μη) για το λιμενικό και το πυροσβεστικό σώμα και οχι για ολους τους τομείς του δημοσίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...