Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό θέλω και εγώ να το μάθω.Είμαι σε 1.1.1 τώρα.Άμα κάνω αναβάθμιση μέσω iTunes σε 1.1.4 και μετά ξεκλείδωμα με ziphone θα κρατηθούν τα applications κ.λ.π;

Και κάτι ακόμα.Έχω πεεράσει ότι χρειάζεται από mediaweb για τα ελληνικά αλλά δεν βρίσκω το russian στις επιλογές για keyboard.Τι να κάνω;

Υ.Γ. Πού είναι ο guru του site σε θέματα iPhone,Gio;

Κάνε uninstall τα πάντα πριν το κάνεις αναβάθμιση και προσοχή όταν περάσεις το 1.1.4 απο το itunes μόνο με restore επίσης πριν το restore να σβήσεις οπωσδήποτε το backup που έχει κρατήσει το itunes για το iphone, είναι σημαντικά τα παραπάνω αν δεν τα κάνεις θα έχεις προβλήματα.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδία sorry αν έχει απαντηθεί αλλά επειδή έχω φίλο μου στην Αγγλία και γυρίζει αύριο, μπορεί να μου πει κάποιος αν σε υποχρεώνουν να υπογράψεις εκεί? Έχει 269λίρες ή υπάρχει κάποιο ΦΠΑ? Υπάρχει κάποια διαφορά στη συσκευή απο US και UK? Ξεκλειδώνεται και το UK έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Έβαλα τελικά την 1.1.4 και είναι λίγο πιο αργή απο την 1.1.1. :(

Σημείωση οτι δεν είχα εγκατεστημένο τον Installer

Δημοσ.
Ρε παιδία sorry αν έχει απαντηθεί αλλά επειδή έχω φίλο μου στην Αγγλία και γυρίζει αύριο, μπορεί να μου πει κάποιος αν σε υποχρεώνουν να υπογράψεις εκεί? Έχει 269λίρες ή υπάρχει κάποιο ΦΠΑ? Υπάρχει κάποια διαφορά στη συσκευή απο US και UK? Ξεκλειδώνεται και το UK έτσι δεν είναι?

Όχι, δεν υπογράφεις τίποτα εκεί. Έχει 269 Λίρες και ξεκλειδώνει μια χαρά. :-)

Δημοσ.

dali13gr ευχαριστώ!

Ακόμα μια ερωτήση.. Το παιδί θα έρθει με 2 iPhone οπότε ποίος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να τα φέρει σφραγισμένα?

1) Σφραγισμένα σε βαλίτσα 2 διαφορετικών ατόμων

2) Σφραγισμένα στις χειραποσκευές τους?

Δημοσ.

@soiramk: Εγώ το είχα σε χειραποσκευή. Για βαλίτσα δεν ξέρω αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Και γιατί να υπάρχει εδώ που τα λέμε.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι:

έχω και εγώ γνωστό που θα έρθει τέλη μαρτίου απο Αγγλία οπότε σκέφτομαι να του πω να φέρει ένα iphone 8GB. Με έναν πρόχειρο υπολογιστμό (μετατροπή λίρες-ευρω) βλέπω ότι θα κοστίσει περίπου 350ευρω.

Φυσικά δεν υπογράφει τίποτα, μου το φέρνει, δεν το ενεργοποιώ και όλα οκ!

Αν το παραγγείλω απο το eshop της Apple απο Αμερική βλέπω ότι θα μου στοιχίσει 260ευρω. Δεν μπορώ να το πάρω απο εκεί? Πάλι δεν θα το ενεργοποιήσω και έτσι θα μου βγει πιο φθηνά.

Προφανώς κάπου κάνω λάθος έτσι?

Τι γίνεται με τις παραγγελίες απο Αμερική?

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Αν το παραγγείλω απο το eshop της Apple απο Αμερική βλέπω ότι θα μου στοιχίσει 260ευρω. Δεν μπορώ να το πάρω απο εκεί? Πάλι δεν θα το ενεργοποιήσω και έτσι θα μου βγει πιο φθηνά.

Προφανώς κάπου κάνω λάθος έτσι?

Τι γίνεται με τις παραγγελίες απο Αμερική?

Είναι απλό: δεν μπορείς να παραγγείλεις από το Applestore USA. Πρέπει να έχεις αμερικάνικη πιστωτική κάρτα - δηλ. πιστωτική κάρτα με διεύθυνση στις ΗΠΑ και διεύθυνση αποστολής στις ΗΠΑ.

Δημοσ.

Τι παιχτηκε ρε παιδια????

Σημερα θα εβγαινε το SDK ετσι???? Στο engadget γραφει αρκετα πραγματα, αλλα λιγα καταλαβαινω!!

Now what? EA GAMES βλεπω και κακο! Αλλα εβλεπα και κατι για june!!!

Για πειτε μου και μενα να καταλαβω!

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι παιχτηκε ρε παιδια????

Σημερα θα εβγαινε το SDK ετσι???? Στο engadget γραφει αρκετα πραγματα, αλλα λιγα καταλαβαινω!!

Now what? EA GAMES βλεπω και κακο! Αλλα εβλεπα και κατι για june!!!

Για πειτε μου και μενα να καταλαβω!

Βγήκε το SDK και μάλιστα οι πρώτες εντυπώσεις από τους developers είναι πολύ καλές! Μην περιμένεις όμως με το "Καλημέρα" σας να έχουμε έτοιμες εφαρμογές! Η ανάπτυξή τους θα γίνεται σταδιακά. Η Apple είπε πως για να εγκαθιστάς αυτές τις εφαρμογές θα χρειάζεται να έχεις στο iphone σου μια νέα εφαρμογή που λέγεται AppStore (είναι κάτι αντίστοιχο του installer) και θα είναι διαθέσιμη με το επόμενο μεγάλο update (έκδοση 2.0) του firmware κατά τον ...Ιούνιο! Θα υπάρχουν εφαρμογές που θα τις παίρνεις δωρεάν και άλλες που θα πρέπει να τις αγοράσεις μέσω του itunes account σου.

Μέχρι τότε δεν ξέρω τι άλλο θα κυκλοφορήσει ανεπίσημα εκτός apple! :-)

Αυτά για την ώρα!

PS: Φήμες λένε πως το νέο firmware 2.0 θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τις νέες εκδόσεις του Iphone (3G ίσως? κανείς δεν ξέρει).

B)

Δημοσ.

Α μας δουλευουν κανονικοτατα δηλαδη!!

Απο Φλεβαρη σε Μαρτη και απο Μαρτη σε Ιουνη και θα θελουν και λεφτα...

Το παρηγορο βεβαια ειναι πως στο hackint0sh ξερουν τι κανουν τα παλικαρια, αλλιως αμα περιμεναμε απο την apple....

Δημοσ.
Α μας δουλευουν κανονικοτατα δηλαδη!!

Απο Φλεβαρη σε Μαρτη και απο Μαρτη σε Ιουνη και θα θελουν και λεφτα...

Κάτσε ρε συ! Το SDK θα δοθεί στους προγραμματιστές ΤΩΡΑ για να αρχίσουν να γράφουν προγράμματα ΑΜΕΣΩΣ. Απλά, για να μπορέσουμε να τα βάλουμε στο iPhone θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το firmware update του Ιουνίου.

Εντάξει, πολλοί θα μπορούν να ετοιμάσουν προγράμματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά η Apple θέλει να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για να είναι σίγουροι πως όλα θα παίζουν σωστά (τα προγράμματα αλλά και το σύστημα διανομής τους).

Εντάξει, ας μην είμαστε και τόσο βιαστικοί.

Ακόμα, κανείς δεν είπε πως θα χρειάζεται το 3G iPhone για να δουλέψουν όλα αυτά. Ίσα-ίσα, ξεκαθάρισαν πως το firmware 2.0 θα είναι FREE update για το iPhone (όχι όμως και για το iPod Touch).

Δημοσ.

Κάτι άλλο τώρα. Δεν έχω κάτσει να δω ακόμα το video, αλλά αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα, μαζί με το SDK που θα δωθεί στους developers θα τους δωθεί και μια beta έκδοση του iPhone firmware 2.0 για να μπορέσουν να κάνουν δοκιμές.

Αν ισχύει αυτό και δεν κατάλαβα λάθος, πόσο σύντομα λέτε να βγει στο internet αυτό το firmware? ;)

Δημοσ.

Νομίζω λάθος κατάλαβες. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι θα δώσει ένα simulator που θα μπορείς να κάνεις install στο mac σου και θα μπορεις να τεστάρεις απόλυτα το πρόγραμμα που γράφεις...

Γενικά πάντως δείτε το video, κάποια σημεία του είναι πραγματικά εκπληκτικά! Περίμενα πολύ λιγότερες ανακοινώσεις... Μετά από αυτό πραγματικά το iphone θα είναι αχτύπητο! Άξιζε την υπομονή! BTW ο 3D accelerator κάνει θαύματα! Ετοιμαστείτε για πολύ κάψιμο με τα παιχνιδάκια! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...