pataridis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 2 ερωτήσεις και από μένα.1.Βάζω τα ελληνικά από mediaweb κανονικά αλλά δε έχει πουθενά επιλογή για Russia keyboard.Χρείαζεται να βάλω και κάτι άλλο; 2.Με αυτό το νέο πρόγραμμα που είναι εύκολο το ξεκλείδωμα σε 1.1.3 και 1.1.4 ,αξίζει να κάνω αναβάθμιση από 1.1.1; Και αν ναι, ότι έχω περασμένο μέσα και οι διάφορες επιλογές μου θα κρατηθούν ή θα χαθούν στην αναβάθμιση; Περιμένω.... Πήγαινε ρυθμίσεις- γενικές-Πληκτρολόγιο κσι ενεργοποίησε κάτω διεθνή πληκτρολόγια και τη Ρωσική. Οπότε επιλέγεις μενού με υδρόγειο δίπλα από space ξεκινάς και τα ελληνικά.Εγώ έχω φορτώσει χτες 1.1.3 από 1.1.2 και πιστεύω ότι άξιζε. Ελπίζω να βοήθησα.
panoss75 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Εχω ένα iphone 1.0.2 έχω κατεβάσει ZiPhoneOSX-2.5b κατεβάζω το απο το itunes την 1.1.4. και τρέχω μετά το ziphone και μου κάνει αυτόματα το ξεκλέιδωμα. Μπορεί να είναι βλακείες όλα αυτά που ρωτάω, αλλά το ξεκλήδωμα δεν το έχω κάνει εγώ, και δεν έιναι και τόσο καλά τα αγγλικά μου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απαντησή σου! Χαιρετώ! Υγ. Εχω mac παίζει σημασία αν τρέχω mac osx η windows, αλλιώς να το κάνω σε windows το update. Yγ2. Φοβάμαι μην το κάνω τούβλο, και τρέχω σε κανένα 9volto.
pataridis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Φίλε μου το καλύτερο είναι να το κάνεις upgrade σε 1.1.3. Περίμενε λίγο για την 1.1.4. Κατέβασε το από εδώ http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-3883.20070927.In76t/iPhone1,1_1.1.1_3A109a_Restore.ipsw σύνδεσε iphone σε pc πες του update κράτοντας to shift και επέλεξε το αρχείο που έχεις κατεβάσει. Έπειτα τρέξε το ziphone και θα σου κάνει jailbreak,activate,unlock απλώς τσέκαρε τα και πες του Free My iphone. Δεν έχω mac αλλά λογικά το ziphone θα δουλεύει και εκεί. Σε pc πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να στο brickarei.
dali13gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Και η 1.1.4 ξεκλειδώνεται με το τελευταίο ziphone. Το μόνο που πρέπει να προσέξει κανείς είναι να κάνει restore και ΟΧΙ upgrade σε 1.1.4 και αυτό γιατί ο installer κρατάει τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές στην cache του και αυτό δημιουργεί προβλήματα.
kaloeake Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ναι το 1.1.4 τωρα πια σπάει το έβαλα ήδη σε 3 iphone(τουλάχιστον στην έκδοση των 16GB) και λειτουργεί θαυμάσια. Πολλά προβλήμματα ξεπεραστήκαν και τώρα πια το σπάσιμο εχει γίνει παιχνιδάκι. και το καλύτερο δεν κολάει τώρα πια.
Thresher Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δλδ να την βάλω την 1.1.4 ή να κρατήσω ακόμη την 1.1.1 που δουλεύει μία χαρά.
kaloeake Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Η απόφαση είναι δικιά σου εμείς απλά λέμε αν λειτούργησε κανονικά ή όχι η 1.1.4 σε εμάς. Πάντα είναι καλό να αναβαθμίζεις γιατί και κανονικό να το είχες οι αναβαθμίσεις φτιάχνουν αρκετά προβλήματα.Κατά την γνώμη μου κάνε αναβάθμιση.
zeremefico Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 1.1.4 και mediaweb για ελληνικα τα πανε καλά; Για να μην τρέχουμε στην 1.1.2 πάλι. Οι εφαρμογές διαγράφονται με την αναβάθμιση;
myst77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 γεια σας παιδια! θα ήθελα επιτέλους να μάθω τι γίνεται με το iPhone. Γιατι δεν το έχει φέρει η rainbow ακομα, ποιος ο λογος και πότε θα το φέρει; Αν το πάρω από κάπου αλλού ποια θα είναι τα αρνητικά; Σε τι τιμή θα το έχει η αντιπροσωπεία και πόσο το βρίσκουμε τώρα; Ευχαριστώ γιατί ήθελα να τα ξεκαθαρίσω!
nojipa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Για σας θα ήθελα να ρωτήσω, εάν για το ξεκλείδωμα του iphone με το πρόγραμμα ZiPhone, απαιτείται wlan? Σε περίπτωση που απαιτείται, ποτέ και σε πιο σημείο πρέπει να βάλω το security key από το ρουτερ? Θα πρέπει ισως προσωρινά να το απενεργοποιήσω? Σας ευχαριστω! #### Ευχαριστώ πολυ paredwse ! ######
-NetHawk- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Οι εφαρμογες διαγραφονται με αναβαθμιση?Δηλαδη SMB Τhemes κτλπ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Για σας θα ήθελα να ρωτήσω, εάν για το ξεκλείδωμα του iphone με το πρόγραμμα ZiPhone, απαιτείται wlan? Σε περίπτωση που απαιτείται, ποτέ και σε πιο σημείο πρέπει να βάλω το security key από το ρουτερ? Θα πρέπει ισως προσωρινά να το απενεργοποιήσω? Σας ευχαριστω! Για το ξεκλείδωμα χρειάζεται σύνδεση με υπολογιστή μέσω USB και (στην περίπτωση αναβάθμισης σε νέο firmware) σύνδεση Internet Συνδέεσαι σε υπολογιστή μέσω του USB dock που περιέχεται στη συσκευασία του iPhone.
anthony_crete Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια παιζει καμια εφαρμογη η κανενας τροπος ωστε οταν γραφω μηνυματα το πληκτρολογιο να γινεται wide screen (οπως οταν γυρνας την οθονη του safari). Τα γραμματα φαινονται πιο μεγαλα και ειναι πιο ευκολο να γραφεις sms. εχω βρει μερικα applications για sms αλλα δεν βρηκα κανενα να δουλευει με γυριστα τα γραμματα.
Konnosgeros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 ;2046917'']Οι εφαρμογες διαγραφονται με αναβαθμιση?Δηλαδη SMB Τhemes κτλπ? Αυτό θέλω και εγώ να το μάθω.Είμαι σε 1.1.1 τώρα.Άμα κάνω αναβάθμιση μέσω iTunes σε 1.1.4 και μετά ξεκλείδωμα με ziphone θα κρατηθούν τα applications κ.λ.π; Και κάτι ακόμα.Έχω πεεράσει ότι χρειάζεται από mediaweb για τα ελληνικά αλλά δεν βρίσκω το russian στις επιλογές για keyboard.Τι να κάνω; Υ.Γ. Πού είναι ο guru του site σε θέματα iPhone,Gio;
georgeadams Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Αυτό θέλω και εγώ να το μάθω.Είμαι σε 1.1.1 τώρα.Άμα κάνω αναβάθμιση μέσω iTunes σε 1.1.4 και μετά ξεκλείδωμα με ziphone θα κρατηθούν τα applications κ.λ.π; Στο site του ZiPhone αναφέρει ξεκάθαρα πως δεν εγγυάται τη σωστή λειτουργία του τηλεφώνου αν κάνεις απλό update σε 1.1.4 από το iTunes και μετά ξεκλείδωμα. Προτείνει να κάνεις restore σε 1.1.4 από το iTunes και μετά ξεκλείδωμα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει μετά να κάνεις ξανά install από την αρχή όλα τα επιπλέον προγράμματα που έχεις βάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.